mrba cnm bnmkide kıbrıs değirmnlk 14. zırlı tugay astek bzm bitio artık çok şükür kıbrıs rahat ama dentlme var hazrlıklar oluo yoğunlar yemkleri kötü dio bazn yemiomerhaba kızlar benim askerimde manisa alaşehirde asker şuan Allah nasip ederse kurban bayramından sonra kıbrısa gidicek. 14.zırhlı tugayı lojistik komutanlığı bakım birliğine düştü. kıbrısın neresindedir nasıl biyerdir iletişim nasıl. burda arkadaşlar bahsetmiş biraz zorluğundan ama. manisada çok rahat arayabiliyodu. burası biraz sıkıntı olucak gibi sanırım. Orda eşi nişanlısı yada erkek arkadaşı daha önce askerlik yapan varsa beni biraz bilgilendirebilirmisiniz. yada kıbrısın herhangi biyerinde işte1 gün konuşamayınca bile ben huzursuz olurum
merhaba kızlar benim askerimde manisa alaşehirde asker şuan Allah nasip ederse kurban bayramından sonra kıbrısa gidicek. 14.zırhlı tugayı lojistik komutanlığı bakım birliğine düştü. kıbrısın neresindedir nasıl biyerdir iletişim nasıl. burda arkadaşlar bahsetmiş biraz zorluğundan ama. manisada çok rahat arayabiliyodu. burası biraz sıkıntı olucak gibi sanırım. Orda eşi nişanlısı yada erkek arkadaşı daha önce askerlik yapan varsa beni biraz bilgilendirebilirmisiniz. yada kıbrısın herhangi biyerinde işte1 gün konuşamayınca bile ben huzursuz olurum
bnmkide lafkoşada canm kıbrıs hattı var rahatız biz bnde cuma günü kıbrısa gidiyom nasipsebenim sevgilim de kıbrısta asker çok zor geçiyor. üç günde bir arıyor beni çünkü çok pahalı. kontörler dayanmıyor. hemen bitiyor sevgilisi kıbrısa gidecek olanlara şimdiden geçmiş olsun diyorum. :2::2::2: benim ki 10 gün sonra izne geliyor çok mutluyum. lefkoşede askeri olan var mı?
bnmkide lafkoşada canm kıbrıs hattı var rahatız biz bnde cuma günü kıbrısa gidiyom nasipse
kötü olmuş ozman canm komutanlar zaten bilio tel olduklarını ama gözümüze sokmayın bare diolarmış sizin şafak kaç nerelisinay senin adına çok sevindim oda izne gelecek 10 gün kaldıbizimde vardı ama bizimkinin koğuşunda askerler komutanları kızdırınca telefonları topladı biz telofonsuz kaldık alalı 1 ay olmamıştı inşallah sağ salim g idersin
kötü olmuş ozman canm komutanlar zaten bilio tel olduklarını ama gözümüze sokmayın bare diolarmış sizin şafak kaç nerelisinay senin adına çok sevindim oda izne gelecek 10 gün kaldıbizimde vardı ama bizimkinin koğuşunda askerler komutanları kızdırınca telefonları topladı biz telofonsuz kaldık alalı 1 ay olmamıştı inşallah sağ salim g idersin
mrba cnm bnmkide kıbrıs değirmnlk 14. zırlı tugay astek bzm bitio artık çok şükür kıbrıs rahat ama dentlme var hazrlıklar oluo yoğunlar yemkleri kötü dio bazn yemio[/QUO
yemekleri ordaki askerler yapıyomuş sanırım. araştırıyorum bende oraya cıktıgını öğrendiğimden beri canım. az kalmış senin adına sevındım umarım bizim içinde az kaldı dıyebilicegimiz günler gelir bi an önce. kaldıkları yerler iyi değilmiş diyolar canım o konuda bilgin var mi peki ?:44:
mrba cnm bnmkide kıbrıs değirmnlk 14. zırlı tugay astek bzm bitio artık çok şükür kıbrıs rahat ama dentlme var hazrlıklar oluo yoğunlar yemkleri kötü dio bazn yemio
canım biraz zor olacak şimdiden kendini hazırla her zaman arayamicak çünkü 400dk kontör bize sadece 1 hafta gidiyo bi kere çok pahalı biyer. benim sevgilim çarşıya çıkamıo çünkü her çıktığında 80tl gidiyo ve o kadar para harcamamasına rağmen sadece internetten konuşup yemek flan yediği halde o kadar gidyo. sıcak olacak kapkara gelebilir benim ki zencilere dönmüş Allah yardımcın olsun
evet askerler yapıo dio bnmkde canm bzm az kaldı şükür ya geçti bitti şimdi zor geliyodur gözünde büyüyodur günler ama geçio canm kıbrıs dioz en azından kafamız rahat olur dedik bnmki misafirhanede kalıo rahatı yerinde erlerin koğuşlarınıda gördm fotolarda eğleniyolardı normal demir yatklar vardı su sıkıntısı olabilir malum ada olduğundan diğer yönden h.sonları full denizdelerdi hatta bitiren erlerle yazışıo bazen askerlik mi o da neydi falan diolar demek rahatlardı canm inşalah sıkıntısız geçer sizindemrba cnm bnmkide kıbrıs değirmnlk 14. zırlı tugay astek bzm bitio artık çok şükür kıbrıs rahat ama dentlme var hazrlıklar oluo yoğunlar yemkleri kötü dio bazn yemio[/QUO
yemekleri ordaki askerler yapıyomuş sanırım. araştırıyorum bende oraya cıktıgını öğrendiğimden beri canım. az kalmış senin adına sevındım umarım bizim içinde az kaldı dıyebilicegimiz günler gelir bi an önce. kaldıkları yerler iyi değilmiş diyolar canım o konuda bilgin var mi peki ?:44:
evet askerler yapıo dio bnmkde canm bzm az kaldı şükür ya geçti bitti şimdi zor geliyodur gözünde büyüyodur günler ama geçio canm kıbrıs dioz en azından kafamız rahat olur dedik bnmki misafirhanede kalıo rahatı yerinde erlerin koğuşlarınıda gördm fotolarda eğleniyolardı normal demir yatklar vardı su sıkıntısı olabilir malum ada olduğundan diğer yönden h.sonları full denizdelerdi hatta bitiren erlerle yazışıo bazen askerlik mi o da neydi falan diolar demek rahatlardı canm inşalah sıkıntısız geçer sizinde
içimi birazda olsun rahatlattın tatlım bazı konulardagerçekten gözümde büyüyo o günler. burda 2 saatlik uzaklıktaydı her hafta gidiyodum yanına öyle çok sıkıntı olmuyodu ama izne gelmezse yaklaşık 1 yıl göremicem. çok zor olucak ilk gittiği zamanlar arayabiliyomuydu hergün peki ?
sağol canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun.benim ki zaten acemilikte kapkara olmuş kıyamaaaammmmmpeki telefon kullanabiliyo mu ? yani burda anlatmışlar biraz çift hatlı telefon alır ordan kıbrıs hattı alır burdanda türkiyedeki hattını kullanır diye. siz nasıl yapıyosunuz ? 400 dk kontor 1 hafta yetmiyosa işimiz çok zor o zaman
kötü olmuş ozman canm komutanlar zaten bilio tel olduklarını ama gözümüze sokmayın bare diolarmış sizin şafak kaç nerelisin
ben şafak saymıyorum ya sanki geçmicekmiş gibi geliyo bana ocakta gitti martta gelecek diye dolanıyorumben giresunluyum, istanulda yaşıyom, zonguldakta okuyom, kalbim kıbrısta öle karman çorman bişiyim işte
merhaba kızlar benim askerimde manisa alaşehirde asker şuan Allah nasip ederse kurban bayramından sonra kıbrısa gidicek. 14.zırhlı tugayı lojistik komutanlığı bakım birliğine düştü. kıbrısın neresindedir nasıl biyerdir iletişim nasıl. burda arkadaşlar bahsetmiş biraz zorluğundan ama. manisada çok rahat arayabiliyodu. burası biraz sıkıntı olucak gibi sanırım. Orda eşi nişanlısı yada erkek arkadaşı daha önce askerlik yapan varsa beni biraz bilgilendirebilirmisiniz. yada kıbrısın herhangi biyerinde işte1 gün konuşamayınca bile ben huzursuz olurum
Ahh canım gel bendensin sende uzun dönem bizimde 3 ay oldu askerlik başlayali kıbrısda da 2 ay oldu...2 ay sonra fotoğraf atti bana faceden gördüğüm de ağladım öyle zayiflamiski yemekler berbat yemiyorum dedi.çarşı izninde skypeden anlamamistim zayıfladigini...2 ay içinde yavaş yavaş düzene girdi...daha onceki sayfalarda ilk gunlerden bahsetmistim bende..bende cok panik bi insanim duygusalm az senaryolar yazmadım aynı dediginiz gibi. Ah ah bi ben bilirim bi Allah...bu askerlik ikimizede cok sey öğretiyo sabırsız panik ben.hepsini öğreniyorum birbir :))
benim ki acemilikteki yemekleri bile yiyemiyo canım. hem onlar hazır şuan olduğu yerde . kıbrısta askerler yapıyomuş bide onları hiç yiyemez o zamanzaten zayıf iyice zayıflar. burda iyice alıştım ben her gün 2 defa 3defa aramasına artık 1 defa arayınca 2.yi bekler oldum aramayınca huzursuz oluyorum. anlatılanlara görede iletişim ilk zamanlar problem oluyomuş. aramadıkça ben burda sıkıntı stresten ölücem sanırım aklıma bin türlü şey geliyo haber alamayınca.. seninki nerde tam olarak tatlım ? benimkinin 14.zırhlı tugayı nasıl bi yer pek bi bilgi sahibi olamadım bi denilen diğerini tutmuyo çünkü
Güzelyurt Lefkoşa tarafinda 39 topçu...Genel olarak aynı ama kıbrıs.kisa dönemler daha rahat tek.bizimde acemilik burdurdu.dedigin gibi 3 kere bile ariyodu.kibrisa bi gitti ilk 2 gün yerleşip kart alana kadar çok zor geçti. Bak sen bunu önceden biliyorsun biz sana yazdik burda o yüzden aramadgnda endişe etme. Taburuna yerleşir anca.ustalik daha farklı oluyo gerçekten. Birdr kötü yani Kıbrıs'ta ayri klube karti alacak o yüzden sabırlı ol arayana kadar.sansina iyi arkadaş üst devre denk gelirse yardım edip çarşiya çıkınca onlar çıkmadan kart alip getiriyorlar.ancak akşam 1 kere arar.buda nöbete gore değişir arama saati.bazen 20.30 arar bazen 22.30...ben ahh neler kuruyodum aramayinca bi ariyordu.banyo yıkanmışlar meğer arayamamis.ondan 2 ay sabret.hergun aynı şeyi yapcak zaten. Ilk hafta da sabırlı ol telefon konusunda. Hepsini yaşadım. Ailemde evde benimle birlikte sıkıntı çekti. Allahin izniyle birşeycik olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?