KIBRIS'TA ASKERİ OLANLAR eşi nişanlısı sevgilisi Kıbrıs'ta asker olanlar

Bide dövüşmüşler Ankara Batıkentte oturan bi cocukla burdan birinn sevglsi falan değil dmi

benim sevgilim de kıbrısta asker çok zor geçiyor. üç günde bir arıyor beni çünkü çok pahalı. kontörler dayanmıyor. hemen bitiyor sevgilisi kıbrısa gidecek olanlara şimdiden geçmiş olsun diyorum. :2::2::2: benim ki 10 gün sonra izne geliyor çok mutluyum. lefkoşede askeri olan var mı?

mrba cnm bnmkide kıbrıs değirmnlk 14. zırlı tugay astek bzm bitio artık çok şükür kıbrıs rahat ama dentlme var hazrlıklar oluo yoğunlar yemkleri kötü dio bazn yemio

canım biraz zor olacak şimdiden kendini hazırla her zaman arayamicak çünkü 400dk kontör bize sadece 1 hafta gidiyo bi kere çok pahalı biyer. benim sevgilim çarşıya çıkamıo çünkü her çıktığında 80tl gidiyo ve o kadar para harcamamasına rağmen sadece internetten konuşup yemek flan yediği halde o kadar gidyo. sıcak olacak kapkara gelebilir benim ki zencilere dönmüş Allah yardımcın olsun

bnmkide lafkoşada canm kıbrıs hattı var rahatız biz bnde cuma günü kıbrısa gidiyom nasipse

bnmkide lafkoşada canm kıbrıs hattı var rahatız biz bnde cuma günü kıbrısa gidiyom nasipse

ay senin adına çok sevindim oda izne gelecek 10 gün kaldı bizimde vardı ama bizimkinin koğuşunda askerler komutanları kızdırınca telefonları topladı biz telofonsuz kaldık alalı 1 ay olmamıştı inşallah sağ salim gidersin

kötü olmuş ozman canm komutanlar zaten bilio tel olduklarını ama gözümüze sokmayın bare diolarmış sizin şafak kaç nerelisin

kötü olmuş ozman canm komutanlar zaten bilio tel olduklarını ama gözümüze sokmayın bare diolarmış sizin şafak kaç nerelisin

mrba cnm bnmkide kıbrıs değirmnlk 14. zırlı tugay astek bzm bitio artık çok şükür kıbrıs rahat ama dentlme var hazrlıklar oluo yoğunlar yemkleri kötü dio bazn yemio

yemekleri ordaki askerler yapıyomuş sanırım. araştırıyorum bende oraya cıktıgını öğrendiğimden beri canım. az kalmış senin adına sevındım umarım bizim içinde az kaldı dıyebilicegimiz günler gelir bi an önce. kaldıkları yerler iyi değilmiş diyolar canım o konuda bilgin var mi peki ?:44:

sağol canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun.benim ki zaten acemilikte kapkara olmuş kıyamaaaammmmm peki telefon kullanabiliyo mu ? yani burda anlatmışlar biraz çift hatlı telefon alır ordan kıbrıs hattı alır burdanda türkiyedeki hattını kullanır diye. siz nasıl yapıyosunuz ? 400 dk kontor 1 hafta yetmiyosa işimiz çok zor o zaman

evet öyle yapar çok kolay oluodu artık sanki evdeymiş gibi yazışıoduk hatta kavga etmeye bile başladık. merak etme gitsin bir kaç ay sonra rahat ediyolar. ortamı olur yol göstereni olur rahat eder fazla göze batmasın yeter. 400dk 20tl ye alıodu bizim ki ama artık gerek kalmıo çift hatlı telefon çok rahat ediyosun sıkıntı yapma

ben şafak saymıyorum ya sanki geçmicekmiş gibi geliyo bana ocakta gitti martta gelecek diye dolanıyorum ben giresunluyum, istanulda yaşıyom, zonguldakta okuyom, kalbim kıbrısta öle karman çorman bişiyim işte

ben şafak saymıyorum ya sanki geçmicekmiş gibi geliyo bana ocakta gitti martta gelecek diye dolanıyorum ben giresunluyum, istanulda yaşıyom, zonguldakta okuyom, kalbim kıbrısta öle karman çorman bişiyim işte

Merhaba canim aynen bizde saymıyoruz...burda en fazla şafağı olan benim ama galiba morelim bozuluyo doğrusu :) temmzda gitti taaa eylül de gelicek.bilgilerimi guncelleyim benim askerim 39.topcu karargahta...ilk 2 ay ne çektik beee şimdi yavaş yavaş düzene giriyo...Telefon soktuk sonunda internet paketi yaptı whtsaptn konuşuyoruz musait oldukça...ben cok istedim gitmek kıbrısa ama havaalanindan sonrası taksilerin ucak parasınin yarısı kadar olmasi o gekcek geri gitcek ben öyle cook zor olucakti ziyarete giden arkadaş anlatirsa tecrübelerini sevinirim ben bahara gitmeyi düşünüyorum artik.

Ahh canım gel bendensin sende uzun dönem bizimde 3 ay oldu askerlik başlayali kıbrısda da 2 ay oldu...2 ay sonra fotoğraf atti bana faceden gördüğüm de ağladım öyle zayiflamiski yemekler berbat yemiyorum dedi.çarşı izninde skypeden anlamamistim zayıfladigini...2 ay içinde yavaş yavaş düzene girdi...daha onceki sayfalarda ilk gunlerden bahsetmistim bende..bende cok panik bi insanim duygusalm az senaryolar yazmadım aynı dediginiz gibi. Ah ah bi ben bilirim bi Allah...bu askerlik ikimizede cok sey öğretiyo sabırsız panik ben.hepsini öğreniyorum birbir :))

benim ki acemilikteki yemekleri bile yiyemiyo canım. hem onlar hazır şuan olduğu yerde . kıbrısta askerler yapıyomuş bide onları hiç yiyemez o zaman zaten zayıf iyice zayıflar. burda iyice alıştım ben her gün 2 defa 3defa aramasına artık 1 defa arayınca 2.yi bekler oldum aramayınca huzursuz oluyorum. anlatılanlara görede iletişim ilk zamanlar problem oluyomuş. aramadıkça ben burda sıkıntı stresten ölücem sanırım aklıma bin türlü şey geliyo haber alamayınca.. seninki nerde tam olarak tatlım ? benimkinin 14.zırhlı tugayı nasıl bi yer pek bi bilgi sahibi olamadım bi denilen diğerini tutmuyo çünkü

Güzelyurt Lefkoşa tarafinda 39 topçu...Genel olarak aynı ama kıbrıs.kisa dönemler daha rahat tek.bizimde acemilik burdurdu.dedigin gibi 3 kere bile ariyodu.kibrisa bi gitti ilk 2 gün yerleşip kart alana kadar çok zor geçti. Bak sen bunu önceden biliyorsun biz sana yazdik burda o yüzden aramadgnda endişe etme. Taburuna yerleşir anca.ustalik daha farklı oluyo gerçekten. Birdr kötü yani Kıbrıs'ta ayri klube karti alacak o yüzden sabırlı ol arayana kadar.sansina iyi arkadaş üst devre denk gelirse yardım edip çarşiya çıkınca onlar çıkmadan kart alip getiriyorlar.ancak akşam 1 kere arar.buda nöbete gore değişir arama saati.bazen 20.30 arar bazen 22.30...ben ahh neler kuruyodum aramayinca bi ariyordu.banyo yıkanmışlar meğer arayamamis.ondan 2 ay sabret.hergun aynı şeyi yapcak zaten. Ilk hafta da sabırlı ol telefon konusunda. Hepsini yaşadım. Ailemde evde benimle birlikte sıkıntı çekti. Allahin izniyle birşeycik olmaz.

evet canım dediğin gibi ben bunları önceden sizden öğrendiğim için biraz içim rahat olucak. Çok teşekkür ediyorum hepinize. 2 ay sonrada zaten telefon kullanmaya falan baslar dediğin gibi rahatlarız inşaallah. siz hangi hattı kullanıyosunuz ? yani şimdi gelince biz hatlarımızı yurtdışına açtırmayı düşünüyoruzda. bide oraya gidince kıbrıs hattı mı ne varmış ondan alıcak. acayip telaş yaptım canım gıtmesine daha var ama böyle bi huyum var işte benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…