KIBRIS'TA ASKERİ OLANLAR eşi nişanlısı sevgilisi Kıbrıs'ta asker olanlar

CAnım inanki ben netten takip fln etmedim çünkü zaten ben mektubumu babama vermiştim o gönderdi aps değil normal göndermişti. 11 güne gitti 12.gün elindeydi benim sözlümün. Ben askeriyenin adresini yazdım ya mektup merkez tümende ki yazıcıya gidiyor oradan imza karşılığı alınıyormuş ertesi günde sözlüm gidip almıştı ama askeriyenin içine kadar geliyor yani şehirde ki ptt kalması saçma sonuçta askeriyeye başka evrak vs gitmiyor mu mektuplar dışında ama gazimagosa içinde ptt dağıtımı sanırım çok vasat. Sözlümün bana gönderdiği mektupta 11.gün elimdeydi.

Benim sözlüm 28. mknize Tümende askerlik yapıyor gazimagosa paşaköyde. Tümenin içinde mi yoksa çok yakınında mı bilmiyorum net bir ptt şubesi var diye bahsediyor Hatta ankesörlü kartlar kantinde satılmıyormuş herkes ptt şuben alıyormuş. Paşaköyde askeriye ile köy içiçeymiş. Diğer birlikleri bilmiyorum.

benim babam ptt çalışanıydı emekli oldu şu son zmnlarda ptt cmrtesileri de saat 14e kadar açık oluyor diye biliyorum.
Senin askerin çarşısını cmtresine alsın denesin gidip ptt açık mı diye. Her şube için geçerli olması lazım cmrtesi mesaisinin.

İnşAllah tez vakitte kavuşursun askerinin mektubuna.
Dediğin gibi kıbrıs mahrumiyet bölgesi adalar hep böyle oluyor.
Allah adaya düşenlere yardım etsin.

Cok sagol canim.benim askerim 39.topcu alayi güzelyurt turkelinde, sanirim o yüzden mektup ulaşmıyor.dedigin gibi senin askerin şubeye yakınmış.insallah bi yolunu buluruz.
Yada mektubu alıp alaya götüren bir asker vardır...

Merhaba benim nisanlm da orada sanirim su an dun goturMusler. O kacinci tabur? Benimki ucuncu. Dun burdurdan oraya gitti once bu tumene goturmusler havaalanina oradan alaya. Ama tabur gelip alacak miymis neymis anlamadim. Senin askerin ne zamn gitti uzun donem mi kisa mi?

Kıbrıs Yarenleri selam herkese :)

Her suriyeyle ilgili duyulana inanmayın ortada çok gereksiz bilgiler de geziyor. DAha savaş netleşmedi ki ama kıbrıs tampon bölge o yüzden savaş olsada olmasada oradaki askere eğitim vs yaptırırlar ki zaten normal eğitim dönemi başlıyor eylülde o yüzden çokta telaş etmeyin bol bol dua edin askerlerimiz için.

Benim sözlümün tezkeresine 5 gün var Allahın izniyle gelecek.
İlk günler geçmez bitmez demiştim ama RAbbim sabrını veriyor bir şekilde geçip bitiyor günler önemli olan askerlerimizin yerlerinde iyi rahat olması. Tez vakitte sizlerde kavuşursnz inşAllah.

Emin olun geçiyor

Canım benim nişanlim 4 tabur da uzun dönem. Kisa dönemler geldi diyordu oda.aynen dediğin gibi taburuna yerleşene kadar 2 gün geçer.

Canım benim nişanlim 4 tabur da uzun dönem. Kisa dönemler geldi diyordu oda.aynen dediğin gibi taburuna yerleşene kadar 2 gün geçer.

Ziyarete gitmeyi dusunuyor musun ahavaalanindan ulasim nasl acaba guzelyurta :s dun arayacakti aksam arayamadi bgun de telefon bekliyorum bakalim cok merak ettim yerlesmis mi taburuna ne yapior..

Canim ne mutlu sana.
İnşallah benim içinde çabucak huzurla geçer seneye bu zamanlari bekliyorum...
Sen arada yinede uğra buraya tecrübelerine ihtiyacimiz olabilir.
Aynen dediğin gibi suriye can sıkıcı ama bilgi kirliliğide çok fazla.
Bol bol dua edicez dediğin gibi.
Umarim huzurumuz kaçmaz.

benmkı 1.tabur 2. bölükte canım:)

Merhaba nasilsin? Seni de allah kavustursun simdiden. erkek arkadasin Kibrisa gecmistir senin de dimi biz pazar gnu yolcu ettik ankaradan .simdi kacinci tabura gitti acaba o benm nisanlim ucuncu tabura gidecek ama dun aksam arayacakti arayadi cok merak ediyorum. Tumene snra da alaya goturduler bizi demisti taburuna yerlestiler mi acaba? Sen haber aliyor musun?

Biraz giremeyebilirim askerim geliyor sonrada nişan telaşem var iki yerde nişanım olacak bnm oğlan evide yapacak sivasa gidecem nişana sonrada kurban bayramı fln yoğunluk olur ama kurbandan sonra sizlerleyim kızlar :) Siz sıracaklarınızı özelden de yazın belki aralarda nete girersem cvplarım elimden geldikçe destekciniz olurum. Allahın izinyle bitecek bu günlerde.

Ziyarete gitmeyi dusunuyor musun ahavaalanindan ulasim nasl acaba guzelyurta :s dun arayacakti aksam arayamadi bgun de telefon bekliyorum bakalim cok merak ettim yerlesmis mi taburuna ne yapior..

Düşünüyorum canim ucak bileti kolluyorum işte...ama ordan sonrası cok pahali taksi parası falan nasıl yapicaz bakalım. Merkaetme cnm ilk günler öyle olur.sıkınti yoktur.suan orda denetleme de var eylül ayında. Benimkide gec arıyor aksamlari.

benmkıde 3te galibıa canm :) dün gitti o da arıyo 3-4kez konuştuk. Gecici bıiyerde kalıolarmş yarn gtcek hrlde normal yere..

Ankara'dan gitcek varsa ziyarete haberleşelm ben ekım bası düşünüyorum yada bayrmdan sonrakı hafta.. cumartesı sabah gidip pazar dönerim diye düşündüm

Ankara'dan gitcek varsa ziyarete haberleşelm ben ekım bası düşünüyorum yada bayrmdan sonrakı hafta.. cumartesı sabah gidip pazar dönerim diye düşündüm

Ben ankaradan gitmeyi dusunuyorum. Nisanlimin ailesiyle birlikte. Ama onlarin gelip gelemeyecegi net diil. HeM gitseler bile sen yalniz gitmemis olursun. Yalniz ekim fiyatları cok yuksek bi de kasim basi ya da ortasi sanki daha askerligin ortalari olur gbime gelio. Bir de sizin de 6 eylul diil miydi yemin toreni? Nasil yeni gitti anlamadim. Nişanlımi sekiz eylülde ugurladik en gex dokuz Eylül teslim demislerdi cünkü izin mi kullandi bir hafta o

benmkıde 3te galibıa canm :) dün gitti o da arıyo 3-4kez konuştuk. Gecici bıiyerde kalıolarmş yarn gtcek hrlde normal yere..

Guzelyurta gececek dimi o da ?nisanlim nizamiye gorevlisi orada. Giriste kulubede duruyormus sanirim. gelen geceni kontrol ediyormus komutanlari karsiliyormus vs. Tanisabilirler belki gorurse girerken selamimi goturse amma bomba olur sasirir aslinda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…