kızlar ya Suriye'de savaş olması durumnda Kıbrstakı askerlermzi mi yollucklarmş:S
Lütfen bana yardim et.
Mektubum gitmediği için 15 gun önce yebibbir mektubu ptt kargo ile yolladım. Kargo takip numarasi ile takip ettim.en son Gazimağusa camlibel ptt kaldi mektubum.
Ve bana bugün Kıbrıs'ta dağıtım olmadığını onun gelip kargosunu teslim alması gerektiğini söylediler. Sinirden oturdum ağladım. Hafta sonu ptt kapali mektubunu kendi gidip nasıl alabilir.
Telefon yok mektup yok burası nasıl bir cehennem.
Allah aşkına anlat bana nasil gitti ulaştı mektubun o nasil yolluyo sana.cevap bekliyorum sabırsızlıkla
Ay üstüme iyilik sağlık gündemi deli gibi takip ediyorum. Bunu ilk kez senden duydum nerden çıktı o.
Merhaba benim nisanlm da orada sanirim su an dun goturMusler. O kacinci tabur? Benimki ucuncu. Dun burdurdan oraya gitti once bu tumene goturmusler havaalanina oradan alaya. Ama tabur gelip alacak miymis neymis anlamadim. Senin askerin ne zamn gitti uzun donem mi kisa mi?Cok sagol canim.benim askerim 39.topcu alayi güzelyurt turkelinde, sanirim o yüzden mektup ulaşmıyor.dedigin gibi senin askerin şubeye yakınmış.insallah bi yolunu buluruz.
Yada mektubu alıp alaya götüren bir asker vardır...
Merhaba benim nisanlm da orada sanirim su an dun goturMusler. O kacinci tabur? Benimki ucuncu. Dun burdurdan oraya gitti once bu tumene goturmusler havaalanina oradan alaya. Ama tabur gelip alacak miymis neymis anlamadim. Senin askerin ne zamn gitti uzun donem mi kisa mi?
Canım benim nişanlim 4 tabur da uzun dönem. Kisa dönemler geldi diyordu oda.aynen dediğin gibi taburuna yerleşene kadar 2 gün geçer.
Kıbrıs Yarenleri selam herkese :)
Her suriyeyle ilgili duyulana inanmayın ortada çok gereksiz bilgiler de geziyor. DAha savaş netleşmedi ki ama kıbrıs tampon bölge o yüzden savaş olsada olmasada oradaki askere eğitim vs yaptırırlar ki zaten normal eğitim dönemi başlıyor eylülde o yüzden çokta telaş etmeyin bol bol dua edin askerlerimiz için.
Benim sözlümün tezkeresine 5 gün var Allahın izniyle gelecek.
İlk günler geçmez bitmez demiştim ama RAbbim sabrını veriyor bir şekilde geçip bitiyor günler önemli olan askerlerimizin yerlerinde iyi rahat olması. Tez vakitte sizlerde kavuşursnz inşAllah.
Emin olun geçiyor
benmkı 1.tabur 2. bölükte canım:)
Canim ne mutlu sana.
İnşallah benim içinde çabucak huzurla geçer seneye bu zamanlari bekliyorum...
Sen arada yinede uğra buraya tecrübelerine ihtiyacimiz olabilir.
Aynen dediğin gibi suriye can sıkıcı ama bilgi kirliliğide çok fazla.
Bol bol dua edicez dediğin gibi.
Umarim huzurumuz kaçmaz.
Ziyarete gitmeyi dusunuyor musun ahavaalanindan ulasim nasl acaba guzelyurta :s dun arayacakti aksam arayamadi bgun de telefon bekliyorum bakalim cok merak ettim yerlesmis mi taburuna ne yapior..
Merhaba nasilsin? Seni de allah kavustursun simdiden. erkek arkadasin Kibrisa gecmistir senin de dimi biz pazar gnu yolcu ettik ankaradan .simdi kacinci tabura gitti acaba o benm nisanlim ucuncu tabura gidecek ama dun aksam arayacakti arayadi cok merak ediyorum. Tumene snra da alaya goturduler bizi demisti taburuna yerlestiler mi acaba? Sen haber aliyor musun?
Ankara'dan gitcek varsa ziyarete haberleşelm ben ekım bası düşünüyorum yada bayrmdan sonrakı hafta.. cumartesı sabah gidip pazar dönerim diye düşündüm
benmkıde 3te galibıa canm :) dün gitti o da arıyo 3-4kez konuştuk. Gecici bıiyerde kalıolarmş yarn gtcek hrlde normal yere..
benmkıde 3te galibıa canm :) dün gitti o da arıyo 3-4kez konuştuk. Gecici bıiyerde kalıolarmş yarn gtcek hrlde normal yere..
benmkı 1.tabur 2. bölükte canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?