KIBRIS'TA ASKERİ OLANLAR eşi nişanlısı sevgilisi Kıbrıs'ta asker olanlar

oo yeni kıbrısçılar geliyo bnm yarimde lefkoşada astek kızlar bzmde az kaldı hepimiz Allah sağsalim kavuştursun geçio günler
Kizlar cok saolun bir sorum daha olacak. Nisanlima cavus bgun 28 gun sonra kimseyi tutmayiz burda demis ama 12sinden itibaren asker kabul edildigine gore ne zman olur yemin toreni bilemedim eylul ilk hafta icinde mi ikinci haftada mi yani? Torenden sonra hemen yolluyorlar mi yoksa iki uc gun dha tutup gonderme oluyor mu bir de ben cuma gunu olur diye okumustum bir yerde dogru mu? Kisa donem.

Son düzenleme:

Amin Amin Ecmain canım. Rİca ederim ne demek özelden de yazabilirsin imkanım oldukça destek olur dinlerim seni

Ozelden yazmayi bulamadim cnm arkadsim gorunuyorsun ama...sen bana bunun cevabini ozelden yaz istersen ordan ogrenebilirim belki. yemjn toreninin ne zaman oldugunu soracaktim senin sözlünün?

Amin Amin Ecmain canım. Rİca ederim ne demek özelden de yazabilirsin imkanım oldukça destek olur dinlerim seni

Yeni Kullanıcı olduğum icin ozelden yazamiyorum bugun kafani sisirdim cok saol ama bir sey soracaktim telekom karti dedgin karti ilk kibrisa indiğinde nereden emin edebilir? KomutanlığınDa kantinde filan satiliyor olma ihtimali var mi? Senin sozlun nereden bulyordu?

canım ilk inince havalanında temin etmişti sonrada paşaköyde kantin değil de inip pttden satın alıyordu.
Tümenin içinde sanırım ptt şubesi var oradan alıyor benim askerim.

yemin töreni olayını özeline yazıyorum şimdi.

canm 31 ağustosta diye duydum. senınkı kaçıncı bölükve ne zaman teslm oldu? ben gttm dün ziyarete 2 saat görüşebldik bölüğü cok kötüymş herlde izin vermediler fazla.. bu pazar yine gitmek istiyorum, sen gidecek misin?

ya cumartesi falan görülse cuma gidip cmts dönebiliriz biletler cok pahalı değil, pazar dönüşçok pahalı oluyor. Gerçi kışın o da ucuzlar da. ama benmkı de izinler haftaiçi gibi duymuş

Burdur'a 14ünde teslim oldu o da kısa dönem. Burdur'a gittim pazar günü dediğim gibi, bizimkinin bölüğü biraz kötüymüş herkes saatlerce görüştü bize 2 saat izin verdiler ama olsun gördüm yemek yedirdim biraz falan yazık çok kötüymüş yemekleri malzemeler falan çok uydurukmuş. Hiç birşeyden hele yemekten pek şikayet etmez benmki ama o bile yiyemiyormuş orda. Yemin töreni de 30 ağustosta cuma günü oluyormuş normalde ama 30 ağustos resmi tatl die 31i olabilirmiş diye duydum tam emin değilim orda öyle dediler.

Ben yemin torenine kadar gidemeyecegim ankaraya yeni geldjm ztn ama her gun telefonda konusuyoru yemeklerinin az oldugu disinda cok sikayet etmedi uzulmiim die sanirim bölugunu ogrenir yazarim koguslari 36 kisilikmis

Canim mrb.gec gördüm yazını.
En başından anlatayım sana düzenimizi.ucaktan indiklerinde havaalanin daha onları inzibatlar toplamislar.havaalaninda beklemisler.servisler gelip gidecekleri yere göre isimlerini okuyup grup grup götürmüşler.benim herseyim en son sıradaymis.ve sabah 7 de indiği havaalanindan aksam saat 8 de 1 gecelik misafiraneye götürmüşler. Tabiki meraktan öldüm. Ertesi gun akşama doğru birliğine yerleşti. Kantinde sayim olduğu icin kantin kapaliymis gittiğinde. O yuzden Kantinde yaklaşık 1 hafta kart yoktu .Tabi sizin illa boyle olacak diye birşey yok gittiğinde belkide kantinde kart var olabilir.suan var mesela.benim tek şansim dediğim gibi yaninda onceden kart olmasıydı.arkadaslari bile o karttan arayip haber verdi.snra çarşıya cikan üst devreye rica edip kart aldirdi.suan hala cep telefonu yok.2 ay sonra ancak kullanırım diyor.ust devre 3 ay sonra izin veriyormus.carsi iznine sadece ilk gittiği 15 gün çıkmadı. Snra her hafta çıkabiliyor hafta sonu bi gün. Ilk bayramda çıktı.
Heraksam 1 kere sabit telefonu arıyor konusuyorz.cok yoruldugunu söylüyor hep.
Siz kisa dönem olduğu icin daha rahat olursunuz diye düşünüyorum. Hayırlısı hepimiz için.

Bu arada mektubum hala gitmedi.saka gibi !

Mystrey15 canim benim50 msjim olmadığı için ozel mesaj gönderemiyorum oyle yazıyo r

...

Son düzenleme:

tamam cnm skntı değil halletm sağol:)

Ben yemin torenine kadar gidemeyecegim ankaraya yeni geldjm ztn ama her gun telefonda konusuyoru yemeklerinin az oldugu disinda cok sikayet etmedi uzulmiim die sanirim bölugunu ogrenir yazarim koguslari 36 kisilikmis

ha yok cnm bizimkının koğusu 11 kısı falanmş heralde. aa sen de ankaradamsn:) haberleşelm birlkte gdelm yemn törenıne otobüs 6da varıyor sabah birlkte bekleriz:)

ha yok cnm bizimkının koğusu 11 kısı falanmş heralde. aa sen de ankaradamsn:) haberleşelm birlkte gdelm yemn törenıne otobüs 6da varıyor sabah birlkte bekleriz:)

Ben aydindan gecicem ama orda birlikte bekleyebiliriz tanisiriz göndermek istediğim bir sey yok simdilik. Istedigi bir sey olursa solerim sorayim da. Ucuncu tabur yedinci bolukteymis canim seninki nerde?

Son düzenleme:
kızlar izinler çarşılar haftasonu oluyor merak etmeyin özel bir görevi olmadıkça haftaiçi olmaz.
kartları kimisi kantinde alıyor bnm aşkım ptt şubesinden alıyor belki daha uygunsa fiyatı ondan da oradan alıyor olabilir.
Çarşıya gelince ilk gittiğinde sanırım çıkmadı 2.hafta hemen çarşıları verdiler.
İlkten komutanları 2 haftada 1 çarşı veriyordu sonra herhaftaya düştü bu iş.

Çarşılar süper oluyor hasret bi nebzede olsa gidiyor. Ama siz şimdiden kıbrısı düşünüp tasalanmayın hele bir acemilikleri bitsin.
ŞAFAK 24 ERZİNCAN BATTI BATIYOR

YARINA 23 ELAZIĞDAYIZ AŞKIMM

Aşkımdan mektup geldi mektuuuuupppp

benimki de kıbrısa 11 güne gitmişti onunki de bana 11 güne geldi.

Çok mutluyum onun ellerinin değdiği gözlerinin değdiği mektubum geldi

Mektubun göndereli hemen hemen 1 ay olucak cok sinir oluyorum neden böyle oldu

gözün aydın canmm:)bide bişey sorcam, ilk öyle bişey duymuştumda mesela ben gttim cumartesi sabah, onu evci çıkaramıyorum 1 gecelik değilmi evli falan olmamız lazım?

gözün aydın canmm:)bide bişey sorcam, ilk öyle bişey duymuştumda mesela ben gttim cumartesi sabah, onu evci çıkaramıyorum 1 gecelik değilmi evli falan olmamız lazım?

evet evli olmadan evci çıkaramazsın ya eşi yada ailesi evci çıkarabiliyor.

Arkadaşlar peki bugüne kadar Kıbrıs'a ziyarete giden biri varmı. Ben gitmeyi düşünüyorum ekim Kasım gibi...ama havaalanindan sonrasi beni tedirgin ediyor.

Lütfen bana yardim et.
Mektubum gitmediği için 15 gun önce yebibbir mektubu ptt kargo ile yolladım. Kargo takip numarasi ile takip ettim.en son Gazimağusa camlibel ptt kaldi mektubum.
Ve bana bugün Kıbrıs'ta dağıtım olmadığını onun gelip kargosunu teslim alması gerektiğini söylediler. Sinirden oturdum ağladım. Hafta sonu ptt kapali mektubunu kendi gidip nasıl alabilir.
Telefon yok mektup yok burası nasıl bir cehennem.

Allah aşkına anlat bana nasil gitti ulaştı mektubun o nasil yolluyo sana.cevap bekliyorum sabırsızlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…