Kizlar cok saolun bir sorum daha olacak. Nisanlima cavus bgun 28 gun sonra kimseyi tutmayiz burda demis ama 12sinden itibaren asker kabul edildigine gore ne zman olur yemin toreni bilemedim eylul ilk hafta icinde mi ikinci haftada mi yani? Torenden sonra hemen yolluyorlar mi yoksa iki uc gun dha tutup gonderme oluyor mu bir de ben cuma gunu olur diye okumustum bir yerde dogru mu? Kisa donem.oo yeni kıbrısçılar geliyo bnm yarimde lefkoşada astek kızlar bzmde az kaldı hepimiz Allah sağsalim kavuştursun geçio günler
Amin Amin Ecmain canım. Rİca ederim ne demek özelden de yazabilirsin imkanım oldukça destek olur dinlerim seni
Amin Amin Ecmain canım. Rİca ederim ne demek özelden de yazabilirsin imkanım oldukça destek olur dinlerim seni
Yeni Kullanıcı olduğum icin ozelden yazamiyorum bugun kafani sisirdim cok saol ama bir sey soracaktim telekom karti dedgin karti ilk kibrisa indiğinde nereden emin edebilir? KomutanlığınDa kantinde filan satiliyor olma ihtimali var mi? Senin sozlun nereden bulyordu?
Kizlar cok saolun bir sorum daha olacak. Nisanlima cavus bgun 28 gun sonra kimseyi tutmayiz burda demis ama 12sinden itibaren asker kabul edildigine gore ne zman olur yemin toreni bilemedim eylul ilk hafta icinde mi ikinci haftada mi yani? Torenden sonra hemen yolluyorlar mi yoksa iki uc gun dha tutup gonderme oluyor mu bir de ben cuma gunu olur diye okumustum bir yerde dogru mu? Kisa donem.
Kader arkadasimnişanlım da ayni sekilde yapacak. Ayni zamanda burdurdalar su an. Kisa donem o. Seninki? Sordugun sorularim aynilari benm kafamda da var. Belki de ayni kogustalardir su an kimbilir ne yapicaz bilmiyorum çaresiz kaldim ben de. Çarşı iznini elbet ogreniriz de haberlesme olayi cok korkutuyor. Bir bilgi duyarsan bana da yazarsan sevinirim guzelyurtta kac ter var bilmiyorum ama ayni yere gidecekler bnce
canm 31 ağustosta diye duydum. senınkı kaçıncı bölükve ne zaman teslm oldu? ben gttm dün ziyarete 2 saat görüşebldik bölüğü cok kötüymş herlde izin vermediler fazla.. bu pazar yine gitmek istiyorum, sen gidecek misin?
Canim mrb.gec gördüm yazını.Merhaba, benim nisanlim agustosun on besinde burdura acrmiligine basladi kisa donem yapacak ve bir ay sonra kibris guzelyurta geçecek piyade er olarak yapacakmis sanirim cok anlamiyorum bu islerden. Kendisi kibrista carsi izni 2 hftada bir ve Çarşamba gunleri diye bir sey duymus bu konuda bilgisi olan var mi cok telasliyim iletisim konusunu ne yapicaz burda mesajdan vodafonedan filan bahsedilmis ama telefon goturmeyi dusunmuyor er oldugu icin. Kktc tel kartlarini gittiginde kantinde bulabilecegini dusunuyor ama sanmiyorum nereden aliniyor? Tecrübelerinize ihtiyacim var
Canim mrb.gec gördüm yazını.
En başından anlatayım sana düzenimizi.ucaktan indiklerinde havaalanin daha onları inzibatlar toplamislar.havaalaninda beklemisler.servisler gelip gidecekleri yere göre isimlerini okuyup grup grup götürmüşler.benim herseyim en son sıradaymis.ve sabah 7 de indiği havaalanindan aksam saat 8 de 1 gecelik misafiraneye götürmüşler. Tabiki meraktan öldüm. Ertesi gun akşama doğru birliğine yerleşti. Kantinde sayim olduğu icin kantin kapaliymis gittiğinde. O yuzden Kantinde yaklaşık 1 hafta kart yoktu .Tabi sizin illa boyle olacak diye birşey yok gittiğinde belkide kantinde kart var olabilir.suan var mesela.benim tek şansim dediğim gibi yaninda onceden kart olmasıydı.arkadaslari bile o karttan arayip haber verdi.snra çarşıya cikan üst devreye rica edip kart aldirdi.suan hala cep telefonu yok.2 ay sonra ancak kullanırım diyor.ust devre 3 ay sonra izin veriyormus.carsi iznine sadece ilk gittiği 15 gün çıkmadı. Snra her hafta çıkabiliyor hafta sonu bi gün. Ilk bayramda çıktı.
Heraksam 1 kere sabit telefonu arıyor konusuyorz.cok yoruldugunu söylüyor hep.
Siz kisa dönem olduğu icin daha rahat olursunuz diye düşünüyorum. Hayırlısı hepimiz için.
Bu arada mektubum hala gitmedi.saka gibi !
Mystrey15 canim benim50 msjim olmadığı için ozel mesaj gönderemiyorum oyle yazıyo r
...
Ben yemin torenine kadar gidemeyecegim ankaraya yeni geldjm ztnama her gun telefonda konusuyoru yemeklerinin az oldugu disinda cok sikayet etmedi uzulmiim die sanirim bölugunu ogrenir yazarim koguslari 36 kisilikmis
ha yok cnm bizimkının koğusu 11 kısı falanmş heralde. aa sen de ankaradamsn:) haberleşelm birlkte gdelm yemn törenıne otobüs 6da varıyor sabah birlkte bekleriz:)
ha yok cnm bizimkının koğusu 11 kısı falanmş heralde. aa sen de ankaradamsn:) haberleşelm birlkte gdelm yemn törenıne otobüs 6da varıyor sabah birlkte bekleriz:)
Ben aydindan gecicem ama orda birlikte bekleyebiliriz tanisirizgöndermek istediğim bir sey yok simdilik. Istedigi bir sey olursa solerim sorayim da. Ucuncu tabur yedinci bolukteymis canim seninki nerde?
Aşkımdan mektup geldi mektuuuuupppp
benimki de kıbrısa 11 güne gitmişti onunki de bana 11 güne geldi.
Çok mutluyum onun ellerinin değdiği gözlerinin değdiği mektubum geldi
gözün aydın canmm:)bide bişey sorcam, ilk öyle bişey duymuştumda mesela ben gttim cumartesi sabah, onu evci çıkaramıyorum 1 gecelik değilmi evli falan olmamız lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?