Merhaba canim aynen bizde saymıyoruz...burda en fazla şafağı olan benim ama galiba morelim bozuluyo doğrusu :) temmzda gitti taaa eylül de gelicek.bilgilerimi guncelleyim benim askerim 39.topcu karargahta...ilk 2 ay ne çektik beee şimdi yavaş yavaş düzene giriyo...Telefon soktuk sonunda internet paketi yaptı whtsaptn konuşuyoruz musait oldukça...ben cok istedim gitmek kıbrısa ama havaalanindan sonrası taksilerin ucak parasınin yarısı kadar olmasi o gekcek geri gitcek ben öyle cook zor olucakti ziyarete giden arkadaş anlatirsa tecrübelerini sevinirim ben bahara gitmeyi düşünüyorum artik.
ay canım benim ya merak etme valla nasıl geçio anlamıosun benim ki de galiba topçuydu onu bile sorrmamışımbelkide tanışıolardır kaça kaç gitti. bende istiyorum ama benim ki gelme diyo gerçekten çok pahalı. bizimkinin koğuşundan telefonları topladılar aslında serbest bırakıyolardı. bi kaç kişi yüzünden bütün herkes yandı.
evet canım dediğin gibi ben bunları önceden sizden öğrendiğim için biraz içim rahat olucak. Çok teşekkür ediyorum hepinize. 2 ay sonrada zaten telefon kullanmaya falan baslar dediğin gibi rahatlarız inşaallah. siz hangi hattı kullanıyosunuz ? yani şimdi gelince biz hatlarımızı yurtdışına açtırmayı düşünüyoruzda. bide oraya gidince kıbrıs hattı mı ne varmış ondan alıcak. acayip telaş yaptım canım gıtmesine daha var ama böyle bi huyum var işte benimde
ben şafak saymıyorum ya sanki geçmicekmiş gibi geliyo bana ocakta gitti martta gelecek diye dolanıyorumben giresunluyum, istanulda yaşıyom, zonguldakta okuyom, kalbim kıbrısta öle karman çorman bişiyim işte
içimi birazda olsun rahatlattın tatlım bazı konulardagerçekten gözümde büyüyo o günler. burda 2 saatlik uzaklıktaydı her hafta gidiyodum yanına öyle çok sıkıntı olmuyodu ama izne gelmezse yaklaşık 1 yıl göremicem. çok zor olucak ilk gittiği zamanlar arayabiliyomuydu hergün peki ?
izne gelir canm dayanamaz bzde izne gelmessn erken gelrsin diyoduk geldi iyide oldu ya özlemiştik çok ilk zamanlar işler falan oluo canm zaten bz whatshaptan grüşüyoz sıkıntı olmuo telden skype fln açıoz arada
sen kıbrısa gittin mi canmHahaha benim gibisin sende panik hersey zamani gelince kendiliginden gelisiyo ama...biz sadece orda yeni Kktc vodafone hat ve whatsapp yüklenebilen bir telefon aldi. İnternet paketi yaptı.internet üzerinden yazisiyoruz hatta viber programından konuşuyoruz.
sen kıbrısa gittin mi canm
(gitmemişsin yukardan cevabımı aldım :)))
Cuma gitceksin sen demi sen yaz lütfen naptin havaalanından sonra.ben çok düşündüm ama bi türlü olmadı almadım bilet kkomutan denetleme var ya çıkamazsan çarşıya bileti yanar nişanlınin demiş.o yüzden vazgeçtim. Yazdıklarını okudum :) bizim öyle rahat değil askerlik denize cok uzakmış zaten. Sizin ne kadar kaldı onu anlamadım.
Birde sen izmirlimisin adin ksk ile başlıyor. Ben izmirde yaşıyorum.
evet canm nasipse cuma gidiyom benhavaalnndan snra araba aldı arkadşıyla onla alcak beni yoksa dediğiniz gbi pahalı taksiler falan siznde varsa arabası olan arkadaş alır bnmki çok aldı öle yeni gelen askerleri falan evet ya denetleme var die haftsonlarıda dolu olabiliriz gelemeyebilirsin dedi bundan snra ondan gidiyom bnde ama rapor falan alabilirse alsın gitmeyi düşünüyosan bnmki lefkoşa değirmenlikte araba olduktan sonra başladı deniz sefaları yoksa oda içerdeydi nasıl gideym araba yok diodu şafak 48 bizim canm kasım 19 bitiyo 20snde gelcek
bende izmirliyim canm sen neresinden
Ben kasim 22si sabahi nisanlimin ailesi ile gitmeyi dusunuyorum iki gun kalicaz insallah. Nisanlim bgun ilginc seyler soledi. En ilginci de siz direkt havaalanindan girneye gecin dedi ben guzElyurttan orya geleyim. Ben de ailen olmadan nasil evci cikacaksin dedim. Oluyomus dedi :s imza mi goturuyolar aile sonra mi geliyo cozemedim. Cuma öğleden sonra evci cikacaklari denetleme olsa bilr salabiliolarmis ama en az bbiay onceden iznini yazdirmis olmak gerekiomus. Bi de havas gibi bisi varmis havaalaninda dedi. Siz olmadigina emin misniz? Bu arada kizlar pegasusun promosyonu 4 ekimde bitiyomus gitmeyi dusunenlereAyy ne guzel ya bitiyomu gerçekten şu askerlik! Deli oluyorum bazen geçmiyor! 21 de benim doğum günüm kasimin keşke gidebilsem onsuz doğum günü nasıl mutsuz geçer. ancak kışa izne gelir belki. Gaziemirdeyim bende işte öyle cok sıkıcı durumlar
Yeni 1 hafta oldu biz telefon alalı aman öyle olmasın bizimde! Gerci hepsi bayagi gizli kullanıyor çünkü zor sarj ediyor. 93/2b gitti canım.
evet canm nasipse cuma gidiyom benhavaalnndan snra araba aldı arkadşıyla onla alcak beni yoksa dediğiniz gbi pahalı taksiler falan siznde varsa arabası olan arkadaş alır bnmki çok aldı öle yeni gelen askerleri falan evet ya denetleme var die haftsonlarıda dolu olabiliriz gelemeyebilirsin dedi bundan snra ondan gidiyom bnde ama rapor falan alabilirse alsın gitmeyi düşünüyosan bnmki lefkoşa değirmenlikte araba olduktan sonra başladı deniz sefaları yoksa oda içerdeydi nasıl gideym araba yok diodu şafak 48 bizim canm kasım 19 bitiyo 20snde gelcek
senin adına çok sevindim çok şanslısın az gününde kalmış hayırlısıyla git gel canım
tmam cnm gdnce bakrım bi sorarm sevdcgme ordu evnde kalsanız sennde az kalmış mhtap cnm bzm ozmn btmiş olcakMerhaba ben de 22 kasima nisanlimin anne babasi ve bana bilet aldimsonunda netlestrdik ama oradan girneye ulasimimiz icin bisi var mi yollarda hava alani servisi filan gorursen yazar misin? Sen sanslisin arabayla alacaklarmis. Biz ucumuz de bilmiyoruz nisanlim da guzelyurttan girneye gececek girnede bbulusuruzdedi girne ogretmenevinde kalan var mi??
tmam cnm gdnce bakrım bi sorarm sevdcgme ordu evnde kalsanız sennde az kalmış mhtap cnm bzm ozmn btmiş olcakdarısı sze inşallh
Merhaba ben de 22 kasima nisanlimin anne babasi ve bana bilet aldimsonunda netlestrdik ama oradan girneye ulasimimiz icin bisi var mi yollarda hava alani servisi filan gorursen yazar misin? Sen sanslisin arabayla alacaklarmis. Biz ucumuz de bilmiyoruz nisanlim da guzelyurttan girneye gececek girnede bbulusuruzdedi girne ogretmenevinde kalan var mi??
Ben kasim 22si sabahi nisanlimin ailesi ile gitmeyi dusunuyorum iki gun kalicaz insallah. Nisanlim bgun ilginc seyler soledi. En ilginci de siz direkt havaalanindan girneye gecin dedi ben guzElyurttan orya geleyim. Ben de ailen olmadan nasil evci cikacaksin dedim. Oluyomus dedi :s imza mi goturuyolar aile sonra mi geliyo cozemedim. Cuma öğleden sonra evci cikacaklari denetleme olsa bilr salabiliolarmis ama en az bbiay onceden iznini yazdirmis olmak gerekiomus. Bi de havas gibi bisi varmis havaalaninda dedi. Siz olmadigina emin misniz? Bu arada kizlar pegasusun promosyonu 4 ekimde bitiyomus gitmeyi dusunenlerecok karisik kafam.. insan iki ay sonrasini planlamada cok zorlanio
Aminn. Cok saol canim disardan adam orduevinde kalabiliyor mu ki? Nisanlm piyade er olarak yapiyo
Merhaba ben de 22 kasima nisanlimin anne babasi ve bana bilet aldimsonunda netlestrdik ama oradan girneye ulasimimiz icin bisi var mi yollarda hava alani servisi filan gorursen yazar misin? Sen sanslisin arabayla alacaklarmis. Biz ucumuz de bilmiyoruz nisanlim da guzelyurttan girneye gececek girnede bbulusuruzdedi girne ogretmenevinde kalan var mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?