KIBRIS'TA ASKERİ OLANLAR eşi nişanlısı sevgilisi Kıbrıs'ta asker olanlar

Ooo kıbrısta sevdiği olanlar boş bırakmışlar buraları olmuyor ama kızlar.

Şafak 66 yozgat

uzun bir aradan sonra ilk kez fırsat buldum sayfamıza bakmaya kızlar. ben askerime türkiye hattı gönderdiğimden beri rahatız. çift kartlı bir telefonla rahatca mesajlaşıyoruz. tabi zor oluyor saklamak gizlemek ama haberini her gün alıyorum mutlaka. 60 günümüz kaldı teskereye. bu askerlik teskeresi geldikten sonra bizim şafaklarımızı saymaya başlayacağım artık. Allah hepimizi kavuştursun.

Şafak 58 . Askerimin memleketindeyiz Sİvasta

Çok özledim

Bugün sabah 7 de bende nişanlımı kıbrısa gönderdim...Tabiki hala aramadı...kıbrısta kullanılan bi telefon kulube kartı götürdüğü halde yanında.Yorumların çoğunu okudum hepinizin yaşadığı gibi merak ve stres içindeyim...
Bu kıbrıs iletişim konusunda beni korkutuyor çok.
Hepimizi Allah kavuştursun.!

Benim nişamlımda 39.mekanize piyade tümeni topçu tugayı Güzelyurta gitti.gönderdiğimiz kargo aranmıyor mu?
biz daha bugun başladık zaman ne getircek bakalım...tecrübelernii okuyorum...takipteyim :)

Son düzenleme:
Benim erkek arkadasımın da acemisi Burdur, sonra da Kıbrıs Güzelyurt çıktı.. Çarşı izni falan vermiyorlarmış her hafta doğru mu?

Çarşı izinleri önceden belli olsa çok iyi olur önceden bilet alır giderdim 2-3 haftada bir ama gerçekten izin falan vermiyorlarsa çok kötü Zaten Kıbrısta şartlar da kötü diyorlar ne yapıcaz bilmiyorum

Bir de telefon falan ne yapıcaz? İnternet paketli Turkcell hat alıym diyorum, whatsapptan falan konusurz diye, tecrübesi olanlar fikir vereblrmi?

Ben gidince kalabilecegm ucuz ve temiz apart otel tarzı biryerler falan giden kalan varsa, ya cok heyecanlıym

Aynen benin nisanlimda acemiliği burdur'du.
Dediğin gibi hic iç açıcı değil halleri.suyu su degil yemeği yemek değil. Arayabilcegimiz sabit bi numara bile yok. 3 ay sonra daha rahat olacaklarını söylemisler.umarim oyle olur.carsi izni 15 günde diye biliyorum. Birde en az 50 tlmis carsiya cikma masrafi.Düzene oturduğunda gidicez bi şekilde öğrenicez oralari iş başa düştü kızlar. Paraları biriktirmeye başlayalım

Telefon sokacak durum yok şuan zaten de. Oyle bir imkan bulursak orda ona 2 hatlı telefon gerektiğini söylemisler.ben msji orda normal turkcell hattına atcakmisim.oda ordan aldgi kibris asker paketi olan hattan msj aticakmis bana.pek aklim almadi benim de..
??

sennkı ne zmn gidiyo canm ? o msaj olaynı bnde anlamadmda artk öle yapcz çarşı cmtsi olabılyomu olsa keşke pazar dönüş uçakları cok pahalı ya

26 Temmuz'da teslim oldu nişanlım...39.topcu alayına güzelyurta.1 aydan aşağı belli olmaz düzenleri çarşı izinleri bence kışın ucuzlar biletler diye düşünüyorum...şuan konuşabiliyomusunuz kulübeden hergün? Onları arayabilcegimiz sabit bi numara yokmuş sanırım acil bişey olsa allah korusun.

Yok canım daha 12 ağustosta Burdur'a gitcek, Eylül'de Kıbrıs. Ben şimdiden bilgi topluyorumda:) Burdurda nasıl acemilik her pazar izin oluyo mu hazır yakınken bari oraya gideyim

Merhaba kızlar benim sevgilimde şuan kıbrısta asker daha yeni gtti 14 ay daha orada olacak usta birliginde kartlar pahalı oldugundan dün bikere konuşabildim sadce (

Yok canım daha 12 ağustosta Burdur'a gitcek, Eylül'de Kıbrıs. Ben şimdiden bilgi topluyorumda:) Burdurda nasıl acemilik her pazar izin oluyo mu hazır yakınken bari oraya gideyim

Burdur askerlik için bize göre süperdi o kadar diyorum sana onun ustune kıbrıs rahata alistigimiz için kötü oldu.

Burdur da hafta sonu istediğin de ziyaret edebilirsin..hata hafta içi de 5 e kadar ziyaret var..Kıbrıs'ta da evet turktelekom yok.farkli bi kart.cep telefonu aradiginsa deli gibi dk düşüyor.gerci şuan kartta yokmuş kantinde hatta.allhtan kibrisa gitmeden önce oraya ait kart 1 tane temin etmistik ondan arıyo suan.

Merhaba kızlar benim sevgilimde şuan kıbrısta asker daha yeni gtti 14 ay daha orada olacak usta birliginde kartlar pahalı oldugundan dün bikere konuşabildim sadce (

Tek söyledikleri cok devrecilik olduğu ve alt devre geldiğinde herşeyin daha rahat olacağı umarım oyle olur bizim için. 2 3 ay sabredicez mecbur iletişim için. Senin cep telefonunu ariyorsa kart cok çabuk bitiyor. Beni çaldırıyo komşunun ev telefonunu ariyo sonra klubeden öyle 3 5dk konuşuyorz.

Süper ya o zaman bari oraya gideyim.. Sabit telefon bulaym ben de o zaman işyerimden falan arar olmazsa saatleri uyarsa.. Türkiye'den mi temin ettiniz kartı? satılıyormu burda yani biz de alalım o zaman gitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…