öle valla canm bende bakıyom gelen giden yokOoo kıbrısta sevdiği olanlar boş bırakmışlar buraları olmuyor ama kızlar.
Şafak 66 yozgat
Hallettik canım. benim zaten vodafone hattım vardı. ona da vodafone aldım. yarın göndereceğim. ben mesajları vodafone a atacağım o zaman paketimdeki sms hakkımı kullanmış oluyorum. o ise kıbrıs hattından mesaj atacak. yarın kargoya vereceğim de adres konusu risk. Şu şekilde yazsam uygun mudur sizce? 39.Mekanize Piyade Tümeni Mebs Bölüğü Kuruçam Güzelyurt Girne KIBRIS ???
Aynen benin nisanlimda acemiliği burdur'du.Benim erkek arkadasımın da acemisi Burdur, sonra da Kıbrıs Güzelyurt çıktı.. Çarşı izni falan vermiyorlarmış her hafta doğru mu?
Çarşı izinleri önceden belli olsa çok iyi olur önceden bilet alır giderdim 2-3 haftada bir ama gerçekten izin falan vermiyorlarsa çok kötüZaten Kıbrısta şartlar da kötü diyorlar ne yapıcaz bilmiyorum
sennkı ne zmn gidiyo canm ? o msaj olaynı bnde anlamadmda artk öle yapczTelefon sokacak durum yok şuan zaten de. Oyle bir imkan bulursak orda ona 2 hatlı telefon gerektiğini söylemisler.ben msji orda normal turkcell hattına atcakmisim.oda ordan aldgi kibris asker paketi olan hattan msj aticakmis bana.pek aklim almadi benim de..
??
26 Temmuz'da teslim oldu nişanlım...39.topcu alayına güzelyurta.1 aydan aşağı belli olmaz düzenleri çarşı izinleri bencekışın ucuzlar biletler diye düşünüyorum...şuan konuşabiliyomusunuz kulübeden hergün? Onları arayabilcegimiz sabit bi numara yokmuş sanırım acil bişey olsa allah korusun.
Yok canım daha 12 ağustosta Burdur'a gitcek, Eylül'de Kıbrıs. Ben şimdiden bilgi topluyorumda:) Burdurda nasıl acemilik her pazar izin oluyo mu hazır yakınken bari oraya gideyim
Yok canım daha 12 ağustosta Burdur'a gitcek, Eylül'de Kıbrıs. Ben şimdiden bilgi topluyorumda:) Burdurda nasıl acemilik her pazar izin oluyo mu hazır yakınken bari oraya gideyim
Merhaba kızlar benim sevgilimde şuan kıbrısta asker daha yeni gtti 14 ay daha orada olacak usta birliginde kartlar pahalı oldugundan dün bikere konuşabildim sadce(
Burdur da hafta sonu istediğin de ziyaret edebilirsin..hata hafta içi de 5 e kadar ziyaret var..Kıbrıs'ta da evet turktelekom yok.farkli bi kart.cep telefonu aradiginsa deli gibi dk düşüyor.gerci şuan kartta yokmuş kantinde hatta.allhtan kibrisa gitmeden önce oraya ait kart 1 tane temin etmistik ondan arıyo suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?