Kıl'dan tüy'den mesele!

Yabenimsin

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
215
118
23
31
Hanımlar eşimin dökülen tüylerinden artık bezdim.
Her yerdeler. çok kıl yok böyle omuzlarda falan yok yani ama olan yerler dökülüyor. Her gün ev süpürüp siliyorum . Bir yerden sonra 1 gün dinleniyim istiyor insan benim kadın olarak saçım dökülmezken onunkiler her yerde . Yastıkta çarşafta sehpada koltukta yıkanan çamaşırlarda gardropun içinde artık çıldırma noktasina geldim .
Hele bi misafir geleceği zaman sehpadan falan çıkınca cinnet geçirecek gibi oluyorum . Ee mübarek kıl! Daha yeni temizledim ben orayı sen nerden geldin ?
Asıl sorun önceden eşim de onların bulunmasından çok rahatsız olmuyordum , hatta hiç olmuyordum şimdi iyice kilo aldı sanırım iyice gözüme batmaya başladılar . O adı lazım değillerden tiksinmeye igrenmeye başladım. Eşime söylesem kes kisalt diye . 'Erkek adam dediğin kıllı olur' diye cevap verecek . Onu kırmadan nasıl söyleyebilirim yada ne yapabilirim bi öneriniz var mı?

Edit: Eşimden bile uzak durmaya çalışıyorum artık, kendimi sürekli onara bakarken Iyyy iğrenç derken buluyorum içten içe durum ciddi benim için

Paylaş bence bu düşünceni onunla kırmadan. Kıl tüy bahane niye olsun. Hoşlanmaman normal

Beraber spora saglikli beslenmeye baslayin evde yemekleri ona gore yapin aksam bir saat yuruyun spor salonuna gitmezse simdi yaz en guzel spor imkan varsa lazere ikna edin erkeklerin kil alimi bayan gibi olmuyor ara atis yaparak seyreltiyorlar veya bir seans gider cikan cikar oyle birakir ama seyrelmis olur

Simdi sizin hormonlar bozulsa Allah korusun onlenemez kilo alsaniz yuzunuz falan tuylense saciniz yaglansa dokulse esiniz size nasil yaklassin isterseniz oyle yaklasin bence hayat arkadasiniz herkes ilk gunki gibi kalamiyor

Yeni üye ilk konu kıl tüy fantezi yapmaya gelmiş

evdeki lazer makinaları çok geç bitiriyor. salona gönder halletsinler

ben önceki yıllarda da böyle konuları okuduğum için burda, bana fake gelmedi valla

Yeni üye ilk konu kıl tüy fantezi yapmaya gelmiş
İlk konum muymuş bi profilimi inceleyin isterseniz . Bu forumda bu ara sık sık bu 'fake diyen popülerite yaratmaya çalışan , kafadan hemen bu yeni üye fake diye yapıştırıp gerçekten fake cikarsa ayyy ben demiştim diyen 'üyelerin mesajlarını görür oldum sık sık. Tavsiyem emin olmadan yargilama yapmayiniz

Eşim kabul etmez ki lazeri. Hiç olmazsa şu göğüs bölgesini bi kere tıraş makinesiyle tıraş ettirdim zar zor oda söylemediği kalmadı. Bide senin yüzünden çoğaldılar diye kılıf buluyo. Bacaklari falan geçtim şu göğüs bölümü gitse biraz iyi gelir gözüme gibi bilmiyorum önceden batmiydu simdi neden böyle. Oldu anlamıyorum

Kılsızlığı ov bence. Millet yaptırıyor de. Arkadaşlarının eslerinden falan yaptıran yok mu örnek versen

Kılsızlığı ov bence. Millet yaptırıyor de. Arkadaşlarının eslerinden falan yaptıran yok mu örnek versen
Yokk ki hepsi eşim gibi :) övüyorum bu kez öyle adam mi olur adam denmez onlara diyo şaşırıp kaldim kardeşim de alıyor onu örnek gösteriyorum utanmasa onada hakaret edecek

Saçların kısa daha yakışıklı oluyorsun. De.....
Adam senin için saçlarını dökmüş topla eline ver kıyamadım atmaya dersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…