- 23 Nisan 2017
- 215
- 118
- 23
- 31
- Konu Sahibi Yabenimsin
-
Iyyyy kocasının kıllarıyla mı haşir neşir olsun:)Lazer makinesi al eve sen yap.
Ne yapsın mecburen katlanacak sonuç içinIyyyy kocasının kıllarıyla mı haşir neşir olsun:)
İlk konum muymuş bi profilimi inceleyin isterseniz . Bu forumda bu ara sık sık bu 'fake diyen popülerite yaratmaya çalışan , kafadan hemen bu yeni üye fake diye yapıştırıp gerçekten fake cikarsa ayyy ben demiştim diyen 'üyelerin mesajlarını görür oldum sık sık. Tavsiyem emin olmadan yargilama yapmayinizYeni üye ilk konu kıl tüy fantezi yapmaya gelmiş
Kılsızlığı ov bence. Millet yaptırıyor de. Arkadaşlarının eslerinden falan yaptıran yok mu örnek versenEşim kabul etmez ki lazeri. Hiç olmazsa şu göğüs bölgesini bi kere tıraş makinesiyle tıraş ettirdim zar zor oda söylemediği kalmadı. Bide senin yüzünden çoğaldılar diye kılıf buluyo. Bacaklari falan geçtim şu göğüs bölümü gitse biraz iyi gelir gözüme gibi bilmiyorum önceden batmiydu simdi neden böyle. Oldu anlamıyorum
Yokk ki hepsi eşim gibi :) övüyorum bu kez öyle adam mi olur adam denmez onlara diyo şaşırıp kaldim kardeşim de alıyor onu örnek gösteriyorum utanmasa onada hakaret edecekKılsızlığı ov bence. Millet yaptırıyor de. Arkadaşlarının eslerinden falan yaptıran yok mu örnek versen
AhahahYokk ki hepsi eşim gibi :) övüyorum bu kez öyle adam mi olur adam denmez onlara diyo şaşırıp kaldim kardeşim de alıyor onu örnek gösteriyorum utanmasa onada hakaret edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?