Kıl'dan tüy'den mesele!

Saçların kısa daha yakışıklı oluyorsun. De.....
Adam senin için saçlarını dökmüş topla eline ver kıyamadım atmaya dersin...
Dökülen tüyler sadece saçları degil malesef

Eşinden soğumuş olabilir misin?
Önceden gözüne batmayan şey şimdi tiksindirir olmuş. Yani ne bileyim ben sevdiğim insandan kolay kolay tiksinmem.

Iyice kilo aldi gozume batiyor diyosunuz.
Bence de biraz esinizden sogumus olabilirsiniz. Bence acik acik konusun esinizle. ''aceba neden bu kadar tuy dokuyosun. Fazla kilolardan hormonal dengeyi bozmus olabilirmisin. Kendine biraz dikkat mi etsen'' saglik acisindan rahatsiz oldugunuzu soylerseniz belki onun da gozu korkar ve kendine bi ceki duzen verir.

Evet bu sekilde söyleyebilirim sanırım çok kırmadan halledilebilir bu şekilde teşekkür ediyorum

Ben esimin bir yerde hic kilina tuyune rastlamadim.Neden dokuluyor acaba sebebini arastirmak lazim bence.Benimde saclarim dokulur mesela.Esim der heryerde saclarin var diyebnmki b12 eksikliginden yani bir sebebi var.

Tüy dökücü kremler işinize yarar tabi kabul ederse...kilo için ise beraber spor yapın. Hem sağlıklı olursunuz hem kilolar gitmiş olur..

Ben esimin bir yerde hic kilina tuyune rastlamadim.Neden dokuluyor acaba sebebini arastirmak lazim bence.Benimde saclarim dokulur mesela.Esim der heryerde saclarin var diyebnmki b12 eksikliginden yani bir sebebi var.
Evet haklısınız b12 eksikliği büyük etken, eşimde var, tedaviye başlamadan önce bende çok yerden kıl tüy toplardm, neredeyse bir senelik bir tedaviye başlandı su an yok denecek kadar az dökülüyor..
Konu sahibi, hormon ve kan testleri yaptırabilirsiniz belki bir sorunu var adamın ..

Evlendiğimiz günden bu yana dökülüyor evet demir eksikliği ve kansızlığı var eşimin o yüzden diyorsaniz muhtemelen öyledir ama yaklaşık 1 yıldır bunun için tedavi görüyor

banyodan çıkınca adamın bütün kılları dökülürse o kadını sağ bırakmaz bence

Bence sen eşinden soğumuşsun. Kıl ne ya kurban olurum her şeyine..

neden kesmiyor ki
saç makinelerinden almıştık eşime
düzenli olarak göğsünü ve karnın alt kısmı ve özellikle kışın bacaklarını bile tıraş ediyor ve o da ben de rahat ediyoruz
kendini kıllı seviyor galiba sizin eşiniz

O makinanin jiletten farki var mi yani hilet kalin cikariyor ya makine de oyle mi?

Benim eşim sarışın,öyle çok kıllı tüylü değil ama o bile bi sene rahatsız oldu sıcakta kıldan tüyden,makineyle aldık. Rahat etti bundan sonra alırım dedi (bende biraz teşvik etmiş olabilirim inkar etmiyorum. Tatile gidiyorduk,güzel yanarsın,orası çok sıcak rahatsız olursun ama sen bilirsin tabi diyerek)
Sizde teşvik edin ama ısrarla değil güzellikle. Hani öyle daha rahat edeceğine inandırın,daha iyi görüneceğine vs. Neden etkilenip tav olacağını az çok bilirsiniz,ona göre yönlendirin ufak ufak derim. Zaman içerisinde bu fikre alışabilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…