- 23 Nisan 2017
- 215
- 118
- 23
- 31
- Konu Sahibi Yabenimsin
-
Benimde artik takıntım olmaya başladı bi şekilde nasl söyleyebilirim dedim fikir alayimAhahahben de sevmem ya kılı tüyü çok tiksinirim
Dökülen tüyler sadece saçları degil malesefSaçların kısa daha yakışıklı oluyorsun. De.....
Adam senin için saçlarını dökmüş topla eline ver kıyamadım atmaya dersin...
Ay bu komik geldi pardonDökülen tüyler sadece saçları degil malesef
Evet bu sekilde söyleyebilirim sanırım çok kırmadan halledilebilir bu şekilde teşekkür ediyorumIyice kilo aldi gozume batiyor diyosunuz.
Bence de biraz esinizden sogumus olabilirsiniz. Bence acik acik konusun esinizle. ''aceba neden bu kadar tuy dokuyosun. Fazla kilolardan hormonal dengeyi bozmus olabilirmisin. Kendine biraz dikkat mi etsen'' saglik acisindan rahatsiz oldugunuzu soylerseniz belki onun da gozu korkar ve kendine bi ceki duzen verir.
Evet haklısınız b12 eksikliği büyük etken, eşimde var, tedaviye başlamadan önce bende çok yerden kıl tüy toplardm, neredeyse bir senelik bir tedaviye başlandı su an yok denecek kadar az dökülüyor..Ben esimin bir yerde hic kilina tuyune rastlamadim.Neden dokuluyor acaba sebebini arastirmak lazim bence.Benimde saclarim dokulur mesela.Esim der heryerde saclarin var diyebnmki b12 eksikliginden yani bir sebebi var.
Vuhuuu harikasınnnn bayildimmm yanlışlıkla saçına kaşına yüzüne degdirdimi amann Allah'ımmmDuş jelinin içine tüy dökücü krem dök. Güzelce liflesonuç cillop gibi koca.
Ayy felaket olur. O yüzden sen lifle işte. Yılların kirini pasını temzlicem beey dersinVuhuuu harikasınnnn bayildimmm yanlışlıkla saçına kaşına yüzüne degdirdimi amann Allah'ımmm
Hanımlar eşimin dökülen tüylerinden artık bezdim.
Her yerdeler.çok kıl yok böyle omuzlarda falan yok yani ama olan yerler dökülüyor. Her gün ev süpürüp siliyorum . Bir yerden sonra 1 gün dinleniyim istiyor insan benim kadın olarak saçım dökülmezken onunkiler her yerde . Yastıkta çarşafta sehpada koltukta yıkanan çamaşırlarda gardropun içinde artık çıldırma noktasina geldim .
Hele bi misafir geleceği zaman sehpadan falan çıkınca cinnet geçirecek gibi oluyorum .Ee mübarek kıl! Daha yeni temizledim ben orayı sen nerden geldin ?
Asıl sorun önceden eşim de onların bulunmasından çok rahatsız olmuyordum , hatta hiç olmuyordum şimdi iyice kilo aldı sanırım iyice gözüme batmaya başladılar . O adı lazım değillerden tiksinmeye igrenmeye başladım. Eşime söylesem kes kisalt diye . 'Erkek adam dediğin kıllı olur' diye cevap verecek . Onu kırmadan nasıl söyleyebilirim yada ne yapabilirim bi öneriniz var mı?
Edit: Eşimden bile uzak durmaya çalışıyorum artık, kendimi sürekli onara bakarken Iyyy iğrenç derken buluyorum içten içe durum ciddi benim için
neden kesmiyor kiHanımlar eşimin dökülen tüylerinden artık bezdim.
Her yerdeler.çok kıl yok böyle omuzlarda falan yok yani ama olan yerler dökülüyor. Her gün ev süpürüp siliyorum . Bir yerden sonra 1 gün dinleniyim istiyor insan benim kadın olarak saçım dökülmezken onunkiler her yerde . Yastıkta çarşafta sehpada koltukta yıkanan çamaşırlarda gardropun içinde artık çıldırma noktasina geldim .
Hele bi misafir geleceği zaman sehpadan falan çıkınca cinnet geçirecek gibi oluyorum .Ee mübarek kıl! Daha yeni temizledim ben orayı sen nerden geldin ?
Asıl sorun önceden eşim de onların bulunmasından çok rahatsız olmuyordum , hatta hiç olmuyordum şimdi iyice kilo aldı sanırım iyice gözüme batmaya başladılar . O adı lazım değillerden tiksinmeye igrenmeye başladım. Eşime söylesem kes kisalt diye . 'Erkek adam dediğin kıllı olur' diye cevap verecek . Onu kırmadan nasıl söyleyebilirim yada ne yapabilirim bi öneriniz var mı?
Edit: Eşimden bile uzak durmaya çalışıyorum artık, kendimi sürekli onara bakarken Iyyy iğrenç derken buluyorum içten içe durum ciddi benim için
O makinanin jiletten farki var mi yani hilet kalin cikariyor ya makine de oyle mi?neden kesmiyor ki
saç makinelerinden almıştık eşime
düzenli olarak göğsünü ve karnın alt kısmı ve özellikle kışın bacaklarını bile tıraş ediyor ve o da ben de rahat ediyoruz
kendini kıllı seviyor galiba sizin eşiniz
Ay bende de demir eksikligi var nasil tedavi goruyor esinizEvlendiğimiz günden bu yana dökülüyor evet demir eksikliği ve kansızlığı var eşimin o yüzden diyorsaniz muhtemelen öyledir ama yaklaşık 1 yıldır bunun için tedavi görüyor
O makinanin jiletten farki var mi yani hilet kalin cikariyor ya makine de oyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?