Kıl'dan tüy'den mesele!

Benim esimin de oyleydi lazere ikna edemedim philips lumea aldim ona hediye ben uygulamasina yardim ettim 3 seans kullandik ise yariyor gibi

benim eşimin de bacaklarındakı tüyler dökülüyor sanırım
ama hiç ıyyyyy iğrenç demedim
kocam o benim

Benim esimin de oyleydi lazere ikna edemedim philips lumea aldim ona hediye ben uygulamasina yardim ettim 3 seans kullandik ise yariyor gibi
Ben de ikna edemiyorum lumea ya.. tam alacaktik aklini karistirdilar yok zararli yok tuylerin de vucuda faydasi var.. faydasi var da biktim agdadan kildan tuyden yahu.. vakit kaybi

Ben de ikna edemiyorum lumea ya.. tam alacaktik aklini karistirdilar yok zararli yok tuylerin de vucuda faydasi var.. faydasi var da biktim agdadan kildan tuyden yahu.. vakit kaybi
:) ben 3 sene once kendime lazer yaptirmistim o yuzden rahatim 4 aylik evliyim esimin gogus bolgesi inanilmaz dokuluyordu carsafta kil gormekten sinirlerim bozulmustu . Lumeayi aldim ona . Gogus sirt omuz koltukaltinda denedik esimde bu kadar iyi sonuc verecegini dusunmemistim

Bekarken yaptirmadigima cok pismanim. Suan emzirme donemindeyim zaten yaptiramiyorum. Bi sene sonra ne yapip edip aldiricam dediginiz gibi yatakta tuy gormek istemiyorum artik diye cemkirerek basarabilirim bi ara a101e gelmisti hem de bin liraya

Esinizle konusun bence kilindan rahatsiz oldugunuzu ve tiksindiginizi.
Kilosunun da kendi sagligina zarar verecegini soylerek spora gitmete ikna edebilirsiniz. Hatta ikiniz gidin. Degisiklik olur.

Bende olsam tiksinirdim kilindan..

2 tane kedi sahiplen. kedinin kıllarından eşininkilere sıra gelmez

Eşimden tiksinmiyorum ve soğumadım hanımlar ne alakası var . Artık her yerden çıktığı için midem kaldırmıyor . Kimi zaman bardağın içinde bile görüyorum süpürüyorum siliyorum bi yerden çıkıyor artik bıkkınlık geldi . Bide kendini salmaya başladı sanırım o yüzden Bana kötü geliyor

Lumea iyi gikir ama önce kurulmak istemeli. Bende lazere gitmiştim evlenmeden önce ben rahatım . Ince sari tüylerden bule rahatsiz oluyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…