- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.121
slm kızlar hiç ara öğün yapamadım
hiç keyfim yok kös kös uzanıyorum kanepede
ders bile çalışamadım, karnım ağrıyor...
sizler ne yediniz ne içtiniz...bi çiikolata yiyim bari, hiç canım istemiyor..
ama uzun süre aç kalınca tartıya yansıyor hemen..
slm kızlar hiç ara öğün yapamadım
hiç keyfim yok kös kös uzanıyorum kanepede
ders bile çalışamadım, karnım ağrıyor...
sizler ne yediniz ne içtiniz...bi çiikolata yiyim bari, hiç canım istemiyor..
ama uzun süre aç kalınca tartıya yansıyor hemen..
Ben yaptim da ne oldu Gazel, elimi yuzume attim erimis gitmis sanki kilo vermisim, cok sinir oldum kendime.. Tartiya da cikmaya korkuyorum:18:
Ben sabah kahvaltisinda yarim ekmek, yumurta, zahter,zaytinyagi
arada yarim cay bardagi pekmez, elma
Oglen yarim ekmek, bi tabak pilav, bir tabak etli kuru fasulye..
Arada bir avuc kuru uzum o kadar
Daha aksam yemegi de yemedim kafami koysam uyucam
Geometri calismaktan basim catladi, basim cok agriyor sanirim annemin hastaligi bulasmak uzere
canım meyveye yüklen özellikle portakal mandalina limonhasta olacak gibi olduğumda ben öyle yapıyorum işe yarıyor çoğu zaman
dun cok yedim de bugun bi elma yedim.. biazdan aksam yemegi yerim ustune indiririm mideye iki mandalin
zaten meyve de olmasa ben ayakta duramazdım heraldebirileri neden kızın zayıf böyle yemek yemiyor mu dediklerinde meyveyle yaşıyor bu kız der annem
Ben yaptim da ne oldu Gazel, elimi yuzume attim erimis gitmis sanki kilo vermisim, cok sinir oldum kendime.. Tartiya da cikmaya korkuyorum:18:
Ben sabah kahvaltisinda yarim ekmek, yumurta, zahter,zaytinyagi
arada yarim cay bardagi pekmez, elma
Oglen yarim ekmek, bi tabak pilav, bir tabak etli kuru fasulye..
Arada bir avuc kuru uzum o kadar
Daha aksam yemegi de yemedim kafami koysam uyucam
Geometri calismaktan basim catladi, basim cok agriyor sanirim annemin hastaligi bulasmak uzere
ben de uyumadan önce çok az pilav ve birkaç kaşık salata yemiştim saat 12-13 civarı. yeni uyandım yine çeyrek ekmekle birazcık yemek anca yiyebildim hiç iştahım yok bugün ya
yine tek başımayım...alooooooooooooooooooooooooooo
mama saatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nerde saatini kuranlar, nerde bu devlet nerde bu millet
kimse gelmemiş, ben geldim şimdi ama elimde mama değil meyve var mama yiyesim yok hiç
yine tek başımayım...alooooooooooooooooooooooooooo
mama saatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nerde saatini kuranlar, nerde bu devlet nerde bu millet
ben yedim bitirdim bir kase...sütümü içip yatıyorum...
hepinize küstüm bikere
kibrit çöpleri, tahta kuruları, kürdanlar...
Mamam hazirdi aksam sizi bekliyordum elimde laptop uyuyakalmisim:) Siimdi bas ucumda kokusuna uyandim
ben yedim bitirdim bir kase...sütümü içip yatıyorum...
hepinize küstüm bikere
kibrit çöpleri, tahta kuruları, kürdanlar...
Mamam hazirdi aksam sizi bekliyordum elimde laptop uyuyakalmisim:) Siimdi bas ucumda kokusuna uyandim
hiç gülesim yoktu gazelim Allah iyiliğini versin emi nerden aklına geldi bu laflar
hıhh
gül sen gül, son gülen iyi gülermiş..salı günü görecem ben sizi
güya saat 11 mama saati...ama ne gelen var ne giden..çoğu gece tek başıma yiyorum...
hiç kurala riayet eden yok, ondan sonra da vay efendim ben neden kilo alamadım bu hafta
alamazsınız tabi...
unutmayın ki mama sayesinde kilo alıyoruz kızlar...
mama yemediğimizde diyetin en önemli kuralını çiğnemiş oluyoruz...sırf öğün aralarında çikolata yedik, yok kruyemiş yedik mısır yedik vs ile kilo milo alınmıyor...ben senelerdir bu öğün aralarını hep yapıyorum çatlayana kadar yiyorum ama hiç kilo alamıyordum..
ama ne zaman mamaya başladım, 1 aydır aldığım kiloya siz şahitsiniz..
etmeyin eylemeyin katılın şu mama saaatine..uykuya yenik düşüyoruz diyorsunuz ama kaç dakkanızı alır ki mama..en fazla 5 dakka..
o beş dakka size kilo olarak geri dönecek ama siz uykuyu tercih ediyorsunuz...
benden söylemesi kızlar, siz bilirsiniz...ama gerçekten bi yola baş koyduysak buna körü körüne uymak lazım ki işe yarasın...
bir yapıp bir yapmamak hiçbir işe yaramaz...her gece geliyorum 11 de kimse yok..en önemli şeyi yapmıyorsak, binanın temelini atmadan katları çıkmaktır bu....karar sizin...üzülüyorum gerçekten..hiç istikrar yok....:26:
azim yok...çaba yok... öğün aralarında yenilen üç beş şey ile kilo alamayız....mama çok önemli...ve bu önemli kural uygulanmıyor topiğimizde
hıhh
gül sen gül, son gülen iyi gülermiş..salı günü görecem ben sizi
güya saat 11 mama saati...ama ne gelen var ne giden..çoğu gece tek başıma yiyorum...
hiç kurala riayet eden yok, ondan sonra da vay efendim ben neden kilo alamadım bu hafta
alamazsınız tabi...
unutmayın ki mama sayesinde kilo alıyoruz kızlar...
mama yemediğimizde diyetin en önemli kuralını çiğnemiş oluyoruz...sırf öğün aralarında çikolata yedik, yok kruyemiş yedik mısır yedik vs ile kilo milo alınmıyor...ben senelerdir bu öğün aralarını hep yapıyorum çatlayana kadar yiyorum ama hiç kilo alamıyordum..
ama ne zaman mamaya başladım, 1 aydır aldığım kiloya siz şahitsiniz..
etmeyin eylemeyin katılın şu mama saaatine..uykuya yenik düşüyoruz diyorsunuz ama kaç dakkanızı alır ki mama..en fazla 5 dakka..
o beş dakka size kilo olarak geri dönecek ama siz uykuyu tercih ediyorsunuz...
benden söylemesi kızlar, siz bilirsiniz...ama gerçekten bi yola baş koyduysak buna körü körüne uymak lazım ki işe yarasın...
bir yapıp bir yapmamak hiçbir işe yaramaz...her gece geliyorum 11 de kimse yok..en önemli şeyi yapmıyorsak, binanın temelini atmadan katları çıkmaktır bu....karar sizin...üzülüyorum gerçekten..hiç istikrar yok....:26:
azim yok...çaba yok... öğün aralarında yenilen üç beş şey ile kilo alamayız....mama çok önemli...ve bu önemli kural uygulanmıyor topiğimizde
çok haklısın canım diyebilecek hiç bişey yok ama benim uyamama nedenim mecburi şeyler. nöbetlerim oluyor okul var bir taraftan da. hele son iki haftadır okul da nöbetler de çok yoğundu ucu ucuna yetiştiriyordum. artık biraz daha rahatladım sınav bitti bari. nöbetlerim olmadığı günler katılcam artık, dün de geldim ama mama yiyemedim suçluyum o konuda:26:
gazelcim ben yiyorum üç gündür fakat ders çalışıyor oluyorum o saatte doğal olarak nete giremiyorum dediklerine katılıyorum ama herkes uysun saatinde yesinbenim haklı bahanem var yiyorum sadece buraya yazamıyorum
hepiniz utanın bakimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?