- 14 Aralık 2012
- 1.223
- 4
- 158
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.421
olsun alarmda kalkıp başka şeyler yeseydin
canım bende depresyon belirtileri var bence bu aralar herşey üst üste geliyor durup dururken ağlıyorum hele dün gece hiç uyuyamadım dert bende derman kimde
doktora gitmem lazımda erteliyorum
canım vizeler hiç sorun etmedim ama bu kpss büyük sorun bide özel hayat resmen bunalıma girdimgeçer inşallah lokumum sınavlardan mı nedensin böyle
hiç aksatma canım malum sağlık herşeeyden önemli
migren bende var allah kimseye vermesin çok kötü
canım vizeler hiç sorun etmedim ama bu kpss büyük sorun bide özel hayat resmen bunalıma girdim
çok korkuyorum migren olacak diye hergün ağrıması normal mi sence yani dersten dolayı filan sanmıyorum ders çalışmazkende ağrı giriyor stres tavan 1-2 aydır :26:
canım ucunda ölüm yok ya dert etme dua et hayırlısıysa olur inş :))
benim haftada 1-2 kez ağrıyor mide bulantısıyla başladı kafamın yarısı ağrıyor genelde senin de mi böyle
inşallah canım ya bakalım :)
özellikle enseden yukarısı ağrıyor benim mide bulantım yok :26: annem stresten diyor ama bilmiyorum migrenden şüpheliyim
ilaç filan kullanıyor musun
evet canım karınca yürüse sesi geliyor sanki o derece rahatsız oluyorumstresten olabilir bilemiyorum ki canım migrende genelde başın yarısı ağruyor :26:
ağrıdığı zaman sesten ışıktan rahatsız oluyor musun
evet canım hergün yatmadan 2 hap idi 1e düştü
Canim alarm bile kurmamistim, ama 2 dilim kunefenin ustune guzel bi uyku cektimolsun alarmda kalkıp başka şeyler yeseydin
canım bende depresyon belirtileri var bence bu aralar herşey üst üste geliyor durup dururken ağlıyorum hele dün gece hiç uyuyamadım dert bende derman kimde
doktora gitmem lazımda erteliyorum
evet canım karınca yürüse sesi geliyor sanki o derece rahatsız oluyorum
hangi bölüme gitmem lazım acaba :26:
evet canım karınca yürüse sesi geliyor sanki o derece rahatsız oluyorum
hangi bölüme gitmem lazım acaba :26:
iki ekmek dürüm mü
ama minik ekmekler var ya hani bilirsin juniorlar iste onlardan
Gecende girmisti :) Bir tam ekmegin ucunu koparip ekmek arasi yapip yiyordumhmmm tamam ben de pelinin içine tazmanya canavarı mı girdi diye korktum bi an
Gecende girmisti :) Bir tam ekmegin ucunu koparip ekmek arasi yapip yiyordum
canim ben yabanci film pek izlemem ki:26:yaaa kızlar bildiğiniz güzel komedi filmi var mı... moralim bozuk gülmeye ihtiyacım var biraz:44:
aslında iyi olabilir ideal kilona gelene kadar, sonra nereye gidiyorsa gitsin canavar
canim ben yabanci film pek izlemem ki:26:
gulmek icin genelde how i met your mother, yalan dunya, avrupa avrupa izlerim bunlar da bildigin uzere dizi
dimi dimi
benim ara öğün falan hak getire canım, sabah bişeyler atıştırıp çıktım okula derse gittim öğlen eve geldim yemek yiyip direksiyon dersine gittim bu sefer... sonra geldim akşam yemeği yedim. şimdi de meyve yedim üzerine puding yemeyi düşünüyorum sonra ne yesem diye yine mutfağı karıştırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?