- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.401
sen hangi bölüm okuyorsun canım
ahhhh şu dersler yok mu yaşlandım yeminle
ben de gün boyu gezdim tozdum ama yarın sabah ders var çalışmadan gidersem vay halimehoca fena kızacak ama çalışıyorum çalışıyorum bitmiyor bıraktım ben de yoksa kafayı hepten yiycem karıştırmaya başladım
bilgisayar öğretmenliği canım
son sınıf dolayısıyla kpss+stajsen ne okuyorsun?
amaaaan bezdim çalış çalış 15 senedir okuyorum valla yetti canıma
bitiyor mu sınavların kaç tane kaldı
ben de şüphelenmeye başladım şimdi yaa, sabahları karın ağrısı ve özellikle mide bulantısı ile uyanıyorum. çok az yediğim halde büyük tuvalete çok çıkıyorum ve aynen dediğin gibi çoğu zaman kahvaltımı daha bitirmeden tuvalette buluyorum kendimi.gün boyu sürekli hafif bir mide bulantısı var.bağırsaklarım hep hareketli ve kramplar çok oluyor. bana gastrit dendiği için çok da üzerinde durmadım. kan değerlerimde sıkıntı yok sadece demir eksikliğim var o da ara ara normale dönüyor ama genelde anemi mevcut bende. çölyak için ayrıca birşeye bakılmadı bugüne kadar ama ben zaten bi gastroenterolojiye gitmeyi planlıyordum gastrit dışında birşeyler var gibi hissediyorum çünkü uzun zamandır. endoskopi isteyeceğini adım gibi bildiğimden hep erteledim ama en kısa zamanda cesaretimi toplayıp gitmem gerekteşekkürler verdiğin bilgiler için. çok güzel açıklamışsın herşeyi
bir de çölyak çıkarmış şimdi bendemakarna ve bulgur delisiyim ne yaparım bilmiyorum
lokumdan ceza böyle olur anca
canım iyi ama yani bu bacakta bir metre yani
herkes gitti tek kaldım ben burda işte bende gidiyorum
haftaya sırrın ne lokum dersiniz yemeyin mama filan
Meraba yrışmaya katılabilirmiyimm 34.5 kiloyum dediklerini uygulamaya başladımm
canım çok üzüldüm bu sene iyi alır inşallahlokumcum benim kardeşimde bu yıl mezun oldu bilgisayar öğretmenliğinden...ama atanamadı...
bu bölümde çok az atama oluyormuş yaa....hepimiz üzgünüz...
inşallah sen atanırsın cnm..
Lokumdan lokumlu cezalar
Benim de bacak bedene gore uzun, benim de 1 metre
Hemen de atar tribini, nasil uyudum hatirlamiyorum bile
Kunefeden sonrasi yok benim icin, Kunefeden once, Kunefeden sonra
Sen vitamin aliyor musun Lokumum, ben sanirim 2 aydir ilac kullanmiyorum hic, bu enerji eksikligim ondan mi ki acaba
atarlı lokumhani alarm kuracaktın
künefeye bende bayılırım
yok canım vitamin almıyorumda baş ağrım oluyor sürekli ağrı kesici almamaya çalışıyorum ama dayanamıyorum çoğu zaman. içiyorum mecburenmigren başlangıcı diye düşünmekteyim öyle böyle değil çünkü fena ağrıyor ve hemen hemen hergün..
canım çok üzüldüm bu sene iyi alır inşallah
geçtiğimiz sene baya alım oldu aslında kısmet değilmiş demekki kaç aldı acaba merak ettim :26:
atarlı lokumhani alarm kuracaktın
künefeye bende bayılırım
yok canım vitamin almıyorumda baş ağrım oluyor sürekli ağrı kesici almamaya çalışıyorum ama dayanamıyorum çoğu zaman. içiyorum mecburenmigren başlangıcı diye düşünmekteyim öyle böyle değil çünkü fena ağrıyor ve hemen hemen hergün..
Ben de öyleydim,hala da öyleyim.
Glutensiz makarna ve greçka pilavı(bulgur pilavından hiçbir farkı yok) yiyorum.
Her şeyin hayırlısı Rabbim'den,teşhis konulduğunda çok üzülmüştüm ama alıştım artık.Hem o şikayetlerle bir ömür boyu yaşamak çok daha kötüydü,şükrediyorum. :26:
Meraba yrışmaya katılabilirmiyimm 34.5 kiloyum dediklerini uygulamaya başladımm
olsun alarmda kalkıp başka şeyler yeseydin
Canim annem mamayi yasakladi ya o yuzden kurmadim alarmimiBugun cikip alayim cicibebe kalmamis da evde zaten
Bence bir doktora gozuk canim, yogun calisma temposundasin onun da etkisi olabilir
Ben de aile hekimime danissam bana bir vitamin verir mi ki:26: Su an hic ilac kullanmiyorum cunkum
ay canım kötü olmuş ya olsun emeklerinin karşılığını alır umarımcanım kardeşim bütün sene harıl harıl çalıştı, denemeleri de çok iyiydi 85 civarı çıkarıyordu...
ama nasip olmadı mı olmuyor işte, sınav gecesi aniden hastalandı kardeşim
ertesi günü sınavdı, çok zor şartta gitti, babamla annem kolundan tutarak götürdüler...sınıfa kadar görevli çıkardı kardeşimi. tansiyonu düşüktü çok...
nasip değilmiş demekki...emekleri boşa gitti...sınavdan 70 aldı canım...
çok üzüldük hepimiz durduk yere neden hasta oldu anlamadık, oysa hiç heyecanlı biri değildir, öss de bile gr heyecan yoktu...
sınavdan bir hafta önce denize gitmişlerdi arkadaşlarıyla, orda üşütmüş...
erkek çocuğu işte laf tutmaz ki, annem çok tembihledi oğlum sınavdan sonra git, demişti...kadıncağız hissetmiş demekki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?