Kilo alma programi ile yarisma

bilgisayar öğretmenliği canım
son sınıf dolayısıyla kpss+staj sen ne okuyorsun?
amaaaan bezdim çalış çalış 15 senedir okuyorum valla yetti canıma
bitiyor mu sınavların kaç tane kaldı

bilgisayar öğretmenliği canım
son sınıf dolayısıyla kpss+staj sen ne okuyorsun?
amaaaan bezdim çalış çalış 15 senedir okuyorum valla yetti canıma
bitiyor mu sınavların kaç tane kaldı

lokumcum benim kardeşimde bu yıl mezun oldu bilgisayar öğretmenliğinden...ama atanamadı...
bu bölümde çok az atama oluyormuş yaa....hepimiz üzgünüz...
inşallah sen atanırsın cnm..

Rica ederim,endoskopi için cidden korkulacak bir şey yok.Beni ayık bir şekilde endoskopi yapmışlardı,şimdi çoğu doktor narkoz vererek yapıyormuş,bu endoskopiye cesaret edemeyenler için çok daha iyi bir haber bence.

bir de çölyak çıkarmış şimdi bende makarna ve bulgur delisiyim ne yaparım bilmiyorum

Ben de öyleydim,hala da öyleyim.

Glutensiz makarna ve greçka pilavı(bulgur pilavından hiçbir farkı yok) yiyorum.

Her şeyin hayırlısı Rabbim'den,teşhis konulduğunda çok üzülmüştüm ama alıştım artık.Hem o şikayetlerle bir ömür boyu yaşamak çok daha kötüydü,şükrediyorum.
:26:

lokumdan ceza böyle olur anca
canım iyi ama yani bu bacakta bir metre yani

Lokumdan lokumlu cezalar
Benim de bacak bedene gore uzun, benim de 1 metre

herkes gitti tek kaldım ben burda işte bende gidiyorum
haftaya sırrın ne lokum dersiniz yemeyin mama filan

Hemen de atar tribini, nasil uyudum hatirlamiyorum bile
Kunefeden sonrasi yok benim icin, Kunefeden once, Kunefeden sonra
Sen vitamin aliyor musun Lokumum, ben sanirim 2 aydir ilac kullanmiyorum hic, bu enerji eksikligim ondan mi ki acaba

lokumcum benim kardeşimde bu yıl mezun oldu bilgisayar öğretmenliğinden...ama atanamadı...
bu bölümde çok az atama oluyormuş yaa....hepimiz üzgünüz...
inşallah sen atanırsın cnm..
canım çok üzüldüm bu sene iyi alır inşallah
geçtiğimiz sene baya alım oldu aslında kısmet değilmiş demekki kaç aldı acaba merak ettim :26:

atarlı lokum hani alarm kuracaktın
künefeye bende bayılırım
yok canım vitamin almıyorumda baş ağrım oluyor sürekli ağrı kesici almamaya çalışıyorum ama dayanamıyorum çoğu zaman. içiyorum mecburen migren başlangıcı diye düşünmekteyim öyle böyle değil çünkü fena ağrıyor ve hemen hemen hergün..

Canim annem mamayi yasakladi ya o yuzden kurmadim alarmimi Bugun cikip alayim cicibebe kalmamis da evde zaten
Bence bir doktora gozuk canim, yogun calisma temposundasin onun da etkisi olabilir
Ben de aile hekimime danissam bana bir vitamin verir mi ki:26: Su an hic ilac kullanmiyorum cunkum

canım kardeşim bütün sene harıl harıl çalıştı, denemeleri de çok iyiydi 85 civarı çıkarıyordu...
ama nasip olmadı mı olmuyor işte, sınav gecesi aniden hastalandı kardeşim
ertesi günü sınavdı, çok zor şartta gitti, babamla annem kolundan tutarak götürdüler...sınıfa kadar görevli çıkardı kardeşimi. tansiyonu düşüktü çok...
nasip değilmiş demekki...emekleri boşa gitti...sınavdan 70 aldı canım...
çok üzüldük hepimiz durduk yere neden hasta oldu anlamadık, oysa hiç heyecanlı biri değildir, öss de bile gr heyecan yoktu...
sınavdan bir hafta önce denize gitmişlerdi arkadaşlarıyla, orda üşütmüş...
erkek çocuğu işte laf tutmaz ki, annem çok tembihledi oğlum sınavdan sonra git, demişti...kadıncağız hissetmiş demekki..

tabiki canım şükretmek lazım derdinin çözümü belli en azından, sen de ona göre dikkat ediyorsun ve hayatını normal şekilde sürdürüyorsun. Allah başka dert vermesin ne hastalıklar var...

olsun alarmda kalkıp başka şeyler yeseydin
canım bende depresyon belirtileri var bence bu aralar herşey üst üste geliyor durup dururken ağlıyorum hele dün gece hiç uyuyamadım dert bende derman kimde
doktora gitmem lazımda erteliyorum

ay canım kötü olmuş ya olsun emeklerinin karşılığını alır umarım allahtan hayırlısı
bende çok korkuyorum sınavdan 2-3 gün önce hastalanmaktan
öss'de ben çok heyecan yapmıştım bayılmıştım ona rağmen kazandım ama daha iyi bir yer gelebilirdi umarım bu sene yaşamam
anne sözü dinlemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…