- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.381
en birinci ben
Lokumum birincimiz sen oldun ya, sirrini paylas bakayim:124::124::124::124::119::119::119::119::118::118:
aşk olsun gidim bari ben
Evet dedim kizlara gelmeyin biz burda Nute ile romantik romantik takilacaguz
en birinci ben
vallahi bi sır filan yokhepiniz biliyosunuz yeme şeklimi
geçen haftalarda yoğunluğa alışamamıştım ondan zayıflamıştım şimdi alıştım ara öğün yemeye başladım bide 5 gündür yatmadan cicibebe yiyorum
yemekten sonra sütlü tatlı yedim az öncede patlamış mısır yedim 11 gibide cicibebe yicem
benden kimse ceza istemicek mi yani
aylar sonra birinci olunca heveslenmiştim
aşk olsun gidim bari ben
Cici bebe, her tasin altinda cicibebe
Ben ceza istiyorum senden, circirovski nedeniyle bir gunde verdigim 1 kilodan dolayi
Yok Lokumum saka yaptim ben devamini okumadin mi ask olsun
canım en az 15 taneden yapıyorum hiçte öyle fazla gelmiyor aslındasütünü çok koyarsan hafif olur. bide muzlu çok ağır sade alın
sana çok güzel bir ceza vericem bana has olucaknamım yürücek
ne bilim romantik filan benide alın aranıza severim romantizm
Canim ben de yedigimde senin gibi yapiyorum, annem yasakladi ama bana bu aralar sutu cicibebeyi bagirsaklarin duzene girmeden yok dedi
Dedigin gibi cicibebe cok etkili, ben de hasta olmasaydim rekor bende olacakti 48 olmustum bir hafta dolmadan
Gitti zaten herkes, seninle takilalim bebegim
Cezam guzel bisi olsun ama, cunku kac gundur haslamali seyler yiyiyorum, midem kuculmus mudur nedir canim istemedikce bisiler yiyemiyorum
Sen tibet amcanin hareketlerine basladin mi bakayim ondan haber ver????
canım bikaç gün sonra başla cicibebeye çünkü süt yağlı zaten düzene girmemiştir bağırsakların. bide eti cicibebe aldım ben üstünde yumurta ve süt eklenmiştir yazıyoduhero babyde güzeldi aslında ikiside alınabilir
sağlık olsun bebitom haftaya sen kazanırsın inşallah
ivet üç gündür yapıyorum tibeti haftasonu dersim sabah biliyosun o yüzden başlayamamıştım pazartesi başladımikinci hareket zorluyor bacaklarım uzun olduğu için ama yapıyorum yinede
kek sever misin pelinitom
aferin söz dinle bakim
Tamam ikinci annecim bir kac gun sonra baslarim
Canim ben de bi eti cicibebe bir hero aliyordum guya degisiklik yapiyorum kendi capimda
Evet canim beni de 2. hareket zorlamisti, ayni seyi dusundum bacaklarimiz uzun tasiyamiyoruz
Severim kek, yaninda her turlu icecekle de guzel gider
Aylardir icmedigim kolanin acisini cikariyorum, ama son bardagimi iciyorum malesef bittiYaninda daaaaa kunefe yiyiyorum
aferin söz dinle bakim
3te sabitlicem ama ben hareketleri
o zamaaaaan sana cezam şu linkteki tarifi yapıcaksın bir güzel yiceksin akşam yemeğinden sonraistersen araöğünlerede koyabilirsin
ben denedim çok güzel oluyor
Lokumlu Kek Tarifi | Mutfak Sırları - Yemek Tarifleri
kuş lokumlu olsun ama
Linki hemen sik kullanilanlarima ekledimSali gunune kadar yaparim ben bunu
Kiz ne 3'u zaten baslangic 3Bari 9-11 falan diyeydin
diğer malzemeler evde vardır lokumuda markete filan gittiğinde bi avuç alsan yeter canımın içi
umarım beğenirsin tadını
ya ama zorluyor beni 3sporcu muyum ben
lokumdan ceza böyle olur anca
Timamdir anlastik o zaman
Sporcu degiliz tabiki de ama spordan daha iyi bisi oldugu kesin bu hareketlerinBen 9 ya da 11'e kadar gelip sabitleyecegim kanisindayim acicik kendimi dayanma gucumu taniyorsam
ne kaynatıyorsunuz yine bakiiim
benim ders çalışmaktan beynim sulandı, mola olsun diye bi buraya bakayım dedim de muhabbet almış yürümüş
en birinci ben
vallahi bi sır filan yokhepiniz biliyosunuz yeme şeklimi
geçen haftalarda yoğunluğa alışamamıştım ondan zayıflamıştım şimdi alıştım ara öğün yemeye başladım bide 5 gündür yatmadan cicibebe yiyorum
yemekten sonra sütlü tatlı yedim az öncede patlamış mısır yedim 11 gibide cicibebe yicem
benden kimse ceza istemicek mi yani
aylar sonra birinci olunca heveslenmiştim
aşk olsun gidim bari ben
hoşgeldin maviş
pelinitoya ceza veriyordum tibet amcayı anıyorduk birde
tebrikler lokumum al bu da birincilik kupan olsun
bu olay bana bahane oldu haydi kızlar halayaaaaaaaaaaaaaa
halaya bahane mi gerek maviş(halay sonuda ben başa koyunca sıraya uymadı )
benimkiler sağa doğru gidiyor ondan öyleler
fazla ders iyi değil işte bana iyi gelmiyor
bende devreleri yakıyorum çoğu zaman boşver mavişim birbirimizi anlarız biz :118:
benimde yarın son vizem var ama derse devam durmak yok temmuza kadar full ders
bu akşam tatil verdim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?