Kilo alma programi ile yarisma

Lokumum birincimiz sen oldun ya, sirrini paylas bakayim:124::124::124::124::119::119::119::119::118::118:
en birinci ben
vallahi bi sır filan yok hepiniz biliyosunuz yeme şeklimi
geçen haftalarda yoğunluğa alışamamıştım ondan zayıflamıştım şimdi alıştım ara öğün yemeye başladım bide 5 gündür yatmadan cicibebe yiyorum
yemekten sonra sütlü tatlı yedim az öncede patlamış mısır yedim 11 gibide cicibebe yicem
benden kimse ceza istemicek mi yani
aylar sonra birinci olunca heveslenmiştim

Evet dedim kizlara gelmeyin biz burda Nute ile romantik romantik takilacaguz
aşk olsun gidim bari ben

Cici bebe, her tasin altinda cicibebe
Ben ceza istiyorum senden, circirovski nedeniyle bir gunde verdigim 1 kilodan dolayi
Yok Lokumum saka yaptim ben devamini okumadin mi ask olsun

Cici bebe, her tasin altinda cicibebe
Ben ceza istiyorum senden, circirovski nedeniyle bir gunde verdigim 1 kilodan dolayi
Yok Lokumum saka yaptim ben devamini okumadin mi ask olsun

canım en az 15 taneden yapıyorum hiçte öyle fazla gelmiyor aslında sütünü çok koyarsan hafif olur. bide muzlu çok ağır sade alın
sana çok güzel bir ceza vericem bana has olucak namım yürücek

ne bilim romantik filan benide alın aranıza severim romantizm

Canim ben de yedigimde senin gibi yapiyorum, annem yasakladi ama bana bu aralar sutu cicibebeyi bagirsaklarin duzene girmeden yok dedi
Dedigin gibi cicibebe cok etkili, ben de hasta olmasaydim rekor bende olacakti 48 olmustum bir hafta dolmadan
Gitti zaten herkes, seninle takilalim bebegim

Cezam guzel bisi olsun ama, cunku kac gundur haslamali seyler yiyiyorum, midem kuculmus mudur nedir canim istemedikce bisiler yiyemiyorum

Sen tibet amcanin hareketlerine basladin mi bakayim ondan haber ver????

canım bikaç gün sonra başla cicibebeye çünkü süt yağlı zaten düzene girmemiştir bağırsakların. bide eti cicibebe aldım ben üstünde yumurta ve süt eklenmiştir yazıyodu hero babyde güzeldi aslında ikiside alınabilir
sağlık olsun bebitom haftaya sen kazanırsın inşallah
ivet üç gündür yapıyorum tibeti haftasonu dersim sabah biliyosun o yüzden başlayamamıştım pazartesi başladım ikinci hareket zorluyor bacaklarım uzun olduğu için ama yapıyorum yinede
kek sever misin pelinitom

Tamam ikinci annecim bir kac gun sonra baslarim
Canim ben de bi eti cicibebe bir hero aliyordum guya degisiklik yapiyorum kendi capimda
Evet canim beni de 2. hareket zorlamisti, ayni seyi dusundum bacaklarimiz uzun tasiyamiyoruz

Severim kek, yaninda her turlu icecekle de guzel gider
Aylardir icmedigim kolanin acisini cikariyorum, ama son bardagimi iciyorum malesef bitti Yaninda daaaaa kunefe yiyiyorum

aferin söz dinle bakim
3te sabitlicem ama ben hareketleri
o zamaaaaan sana cezam şu linkteki tarifi yapıcaksın bir güzel yiceksin akşam yemeğinden sonra istersen araöğünlerede koyabilirsin
ben denedim çok güzel oluyor
Lokumlu Kek Tarifi | Mutfak Sırları - Yemek Tarifleri

kuş lokumlu olsun ama

Linki hemen sik kullanilanlarima ekledim Sali gunune kadar yaparim ben bunu
Kiz ne 3'u zaten baslangic 3 Bari 9-11 falan diyeydin

diğer malzemeler evde vardır lokumuda markete filan gittiğinde bi avuç alsan yeter canımın içi
umarım beğenirsin tadını
ya ama zorluyor beni 3 sporcu muyum ben

Timamdir anlastik o zaman
Sporcu degiliz tabiki de ama spordan daha iyi bisi oldugu kesin bu hareketlerin Ben 9 ya da 11'e kadar gelip sabitleyecegim kanisindayim acicik kendimi dayanma gucumu taniyorsam

tebrikler lokumum al bu da birincilik kupan olsun

bu olay bana bahane oldu haydi kızlar halayaaaaaaaaaaaaaa

bende devreleri yakıyorum çoğu zaman boşver mavişim birbirimizi anlarız biz :118:
benimde yarın son vizem var ama derse devam durmak yok temmuza kadar full ders
bu akşam tatil verdim kendime

sen hangi bölüm okuyorsun canım

ahhhh şu dersler yok mu yaşlandım yeminle

ben de gün boyu gezdim tozdum ama yarın sabah ders var çalışmadan gidersem vay halime hoca fena kızacak ama çalışıyorum çalışıyorum bitmiyor bıraktım ben de yoksa kafayı hepten yiycem karıştırmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…