- 14 Aralık 2012
- 1.223
- 4
- 158
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
ben bu ay regl de olmadım çok mutluyum olmadıgım için bir yandan da sıkıntısı geçmiyor
lekeler ve tenin tonunun açmak için bi formL buldum buradan hem de kolay bulunacak şeylerletonik niyetine her aksam sür yat :)
olsa ayrı olmasa ayrı zaten
yok canım ya ben beyazım bide tenimi açsam ruh gibi olurumben gülsuyu sürüyordum bi ara onu da öneririm :)
aynen canım:2:
ne güzel ben buğday tenliyim
benim de gLsuyum var sürüyorum geceleri hava mı aTıyosun
e o da güzel canım esmerlikte güzel hepsi güzel hepimiz güzeliz
oo bilemedim abla kızma abla ne havası biz sana hava atar mıyız
Selam kızlar, pelincim squatlar icin cok sagol ilk firsatta deneyeceğim ins. Bugun ben 12:00 de uyandim pazar diye annem de dokunmamis nasil o kadar uyudum bende bilmiyorum. Bu yuzden kahvaltim gec oldu. Kizlar benim en buyuk sorunum zaten kahvalti saat kac olursa olsun acikmiyorum arkadas bu nasil istir yaaNeyse. Sabah : 4 dilim ekmek, 2 bardak cay (2 seker atarim ben), biraz sucuklu yumurta, kasar, kaymak. Kahvaltim zayifti kabul Öglen yemegimi 4.30 gibi yedim 1 tabak kuru fasulye 4 dilm ekmek, 2 bardak ayran. aksam 7 de tekrar aciktim canim kumpir istedi evde uyduruk bisey yapayim dedim foto da ekliyim daha cazip dursun :) ardindan patlamis misir, biraz lokum yedim. Puding de yiyecektim ama patates cok sisirdi beni. Resimdeki cam tepsinin yarisini tek yedim. Eger siskinlik gecerse 1 paket de puding yerim belki.
yok yavrum kızmadım ki :) aksam 10 da yatarsam böyle horozlardan önce dikilirim :):
kız o saatte kalkılır mı hiç 10da yatsam bile 10da kalkarım arkadaş
birazdan da kahvaltımı yapıcam daha yapmadım düşün
ne guzel :)
ben kalktim bayram temizligimi bitirdim :)
cok buyuk rahatlik :)
ben de daha yeni ogle yemegi yicem malesef, sabah kahvaltida bogazim kotu diye yayla corbasi ictim ekmekle
hamarat kızımız oğlum olsa seni bi düsünürdüm
hayırdır hasta mı oldun yoksa sakın canım dikkat et kendine :)
bende taze mısır yedim şimdi :)
bana göre gayet hamaratsınhihhi utandim deme oyle abartili yaptigim bisi yok
evet canim 3 gundur bademciklerim sisti hatta ateslendim de ama daha iyiyim bugun :)
ben de kafe kitap a yazdim, oglen sarma, yarim ekmek, yogurt, ustune ceyrek ekmek salca surdum, elma.. simdi ne yesem diye dusunuyorum
kahvaltıda cacık mıKahvaltıda domatesli makarna ve cacık yedim :44:
annem karışık kızartma yapıyor ondan gidip gelip aşırıyorum kovalicak artık beni
yemeğin hazırlanması bitince mantı ve karışık kızartma yicem
Kahvaltıda domatesli makarna ve cacık yedim :44:
annem karışık kızartma yapıyor ondan gidip gelip aşırıyorum kovalicak artık beni
yemeğin hazırlanması bitince mantı ve karışık kızartma yicem
bana göre gayet hamaratsın
geçmiş olsun benim bademcikler alındığı için şişme olmuyo rahatım yani
günde 1 ekmek bitiriyor musun canım sen ya şaştım kaldım :)
kahvaltıda cacık mıkahvaltıda çorba içtim de cacığı denemedim hiç
bak sen terlik geliyo mu yoksa
bende şimdi taze fasulye ve makarna yiycem hadi ben kaçar
canim benim 4 kez akciger operasyonum mevcut, bademcikler bekciymis onlara oyle diyor doktor amcalar.. yoksa yapisi da buyuk oldugundan biraz sismede nefes alma sifir.. bi gun acile kaldirdilar 40 derece atesle, domuz gribi sandilar :) dedim yok benim bademler kendisi sis, yanan yer bogaz anlattim durumu serumdan sonra, asil doktor geldi kizdi digerlerine napiyorsunuz diye, kiz faranjit olmus dedi
ben de markete gittim geldim, cips aldim sonunda :) bir de patlatmalik misir ha bi de puding
ayy kellogs bakicaktim unuttumsimdi geldi aklima gozdeyi gorunce
amannnn sen neler çekmişsin şu bademciklerden çok üzüldüm şimdi
dayanamadın de mi cipsebende çaklıt yiyim bari :)
selam kızlar bende katıldım :) akşam yemeğinde patates kızartması, köfte, bir kase yoğurt, biraz marul biber ve ekmek yedim
hoşgeldin canım :)
menünü çok beğendim tam benlik :)
ben de şimdi yayla çorbası ile sarma yiyicem :)
üzüm bi de cips
bi de puding :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?