- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
hoşbulduk canım hep birlikte alıcaz inşallah o kilolarıı :)
oh oh afiyet olsun :)
ya ben şuan yine açım ama sevdiğim bişey bulamadığım için dolabın kapağını açmamla kapatmam bir oluyo :105:
aradığın şey belki dolapta değildir de aburcuburların oldugu yerdedir
mısır patlatabilirsin ya da ballı süt cicibebe süt??
canım erkenden dedemgile gittik daha kahvaltı yapmamıştım onlarda öğle yemeği yiyormuş benim kahvaltım oldu okahvaltıda cacık mıkahvaltıda çorba içtim de cacığı denemedim hiç
bak sen terlik geliyo mu yoksa
bende şimdi taze fasulye ve makarna yiycem hadi ben kaçar
yarın kahvaltıda mangala başlıcaz canımvuhhuuuu tam kalorili menuler :) bayram gelsin asil siz beni gorun kavurma asagi kavurma yukari
ayy kellogs bakicaktim unuttumsimdi geldi aklima gozdeyi gorunce
kizlar ben de kilo almak istiyorum 42.8 im
sorma canim 10 sene hastanelerle pek icli disliydik :)
evet indirdim ac karnina yarisini paketin
aksama da o ses turkiye yi izlicem karsisinda patlamis misir :)
ama simdi yuz bakimimi yapiyim
10 sene mii şimdi iyisin de mi ??
şimdiden kilomu yazayım akşama dedemlere gidicez yazamam
kilo vermişim 47.5 ağlamak istiyorum ya inanamıyorum bi yemiyim anında veriyorum bu nasıl iştir yaa :105:
Bayramınız kutlu olsun kızlar
54.6 geldim
nerde o eski birincilik koltuğundan kalkmayan lokumahım gitmiş vahım kalmış..
iyi bari haftaya bakalım canım :)
marketten geldim şimdi bizim kahvaltılık gevrekleri buldum :) ballı iki çeşit vardı o eski şeklini değiştirmişler maalesef
Eki Görüntüle 831669 Eki Görüntüle 831670
Konumuzun kurallari:
1- Her sali aksam saatlerinde gelip yaziyoruz kilolarimizi
2- Her gun ne yedigimizin raporunu gun icinde herhangi bi saatte gelip buraya yazarak birbirimizi daha cok sevklendirecegimizi dusunuyorum, hatta bu resimlerle de taclandirilabilir
3- Tarti gunu kilo alamayan ya da vermis olan kisi icin, cezayi birincimiz vericek, ceza ortalama olarak en az 500 kalori olacak(gun ici tuketilmesi gereken ogunler haricinde )
4-Hafta iclerinde gunde 3 ogun yemek sart. Yok sabah canim bisi istemedi, vay efendim midem bulandi cik kabul etmiyoruz illa ki o mideye kahvalti girecek
5- Her sabah kahvaltidan once ya da sonra 2 kasik pekmez icilecek :79:
6- Okullariniz, dersleriniz oldugu icin gun icindeki ara ogunlere pek karisamiciiim FAKAT, aksam yemekten sonra 1 porsiyon meyve ve abur cubur (kuruyemis, patlamis misir olabilir) kesinlikle bunlar yenilecek.
7- Uyumadan once de balli sut, sekerli yogurt, cicibebe sut bu 3 luden herhangi biri tuketilmeden uyumak yok
Yarismaci arkidislerime sevgiler
8 Ekim 2013
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]BirAdetLokum[/TD]
[TD]178[/TD]
[TD]54.9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nute[/TD]
[TD]156[/TD]
[TD]48[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]guraypelin[/TD]
[TD]169[/TD]
[TD]45.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Afilli_kiz[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]45.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sagopam[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dhoqa[/TD]
[TD]170[/TD]
[TD]29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ruyabuse[/TD]
[TD]168[/TD]
[TD]53[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melissadan[/TD]
[TD]165[/TD]
[TD]42.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hagopik[/TD]
[TD]170[/TD]
[TD]48.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gazeldustubaglara[/TD]
[TD]172[/TD]
[TD]52[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zehrina[/TD]
[TD]161[/TD]
[TD]46.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_zeytin_[/TD]
[TD]165[/TD]
[TD]46[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulnagme[/TD]
[TD]168[/TD]
[TD]46[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_iz3l_[/TD]
[TD]161[/TD]
[TD]49[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
NOT: Iki hafta ust uste devamlilik saglamayan yarismacilarimiz listeden cikarilacaktir
ne demek canım benimayy teşekkür ederim canımm benim için bi de üşenmeden çekmiş
soldakine yeni tasarım diyor, önce bi sağdakini deneyeyim değil mi
ne demek canım benim
iki marka vardı zaten biri ülkerin kelloggs'u diğeri nestlenin bende kelloggs aldımcoco pops çikolatalı benimkisi
ben kutlamalardan gezmelerden mutfaktan vakit bulursam markete gidicem insallah :)
afiyet bal seker olsun senin coco pops larin da
pekmezle dişin ağrısı olduğunu düşünmüyorum. şekerli gerçi ondan hassasiyet oluşmuş olabilir :44:kızlar cumartesi gününden beri çatlayana kadar yemek yemekteyim, harnup pekmezi içmekteyim, keçi boynuzu tozu içmekteyim...daha napayım yaa üfff, sanki hiç ilerleme yok gibi, bir yandan da dişim ağrıyor, acaba bu pekmezden dolayımı ağrıyor :26:
birde şu gevrekler kilo mu aldırıyor? eğer öyleyse hemen alayım bende,
Hepinize iyi bayramlar kizlar :)
uzulmeyin bu hafta bayram tatil atliyoruz bu haftayi yenilemicem listeyi:)
diger saliya iyi hazirlanin ama :)
bayramda doğum günü kutlayan mübarek insansın beybim
geçmiş doğum günün kutlu olsun dün aklımdan çıkmış tamamen:18:
pekmezle dişin ağrısı olduğunu düşünmüyorum. şekerli gerçi ondan hassasiyet oluşmuş olabilir :44:
ben ara öğünlerde ve yatmadan yicem canım bi kase mısır gevreği 170 kalori zaten sütte 125 filan olsa fena değil bence
bayramda doğum günü kutlayan mübarek insansın beybim
geçmiş doğum günün kutlu olsun dün aklımdan çıkmış tamamen:18:
pekmezle dişin ağrısı olduğunu düşünmüyorum. şekerli gerçi ondan hassasiyet oluşmuş olabilir :44:
ben ara öğünlerde ve yatmadan yicem canım bi kase mısır gevreği 170 kalori zaten sütte 125 filan olsa fena değil bence
kızlar cumartesi gününden beri çatlayana kadar yemek yemekteyim, harnup pekmezi içmekteyim, keçi boynuzu tozu içmekteyim...daha napayım yaa üfff, sanki hiç ilerleme yok gibi, bir yandan da dişim ağrıyor, acaba bu pekmezden dolayımı ağrıyor :26:
birde şu gevrekler kilo mu aldırıyor? eğer öyleyse hemen alayım bende,
iyi bayramlar pelincim ben de bu aralar uzak kaldım burdan ve kilo alma çabamdan ama geri döndüm artık beni de listeye eklersen sevinirim boy 160 kilo 39 şu anda. benim tartı dijital değil gram olarak bilemiycem ama tam 39 gibi gösteriyor sankisalı günleri akşam mı yazıyoruz son kilomuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?