Kilo alma programi ile yarisma

aradığın şey belki dolapta değildir de aburcuburların oldugu yerdedir

mısır patlatabilirsin ya da ballı süt cicibebe süt??

kahvaltıda cacık mı kahvaltıda çorba içtim de cacığı denemedim hiç
bak sen terlik geliyo mu yoksa
bende şimdi taze fasulye ve makarna yiycem hadi ben kaçar
canım erkenden dedemgile gittik daha kahvaltı yapmamıştım onlarda öğle yemeği yiyormuş benim kahvaltım oldu o

vuhhuuuu tam kalorili menuler :) bayram gelsin asil siz beni gorun kavurma asagi kavurma yukari

ayy kellogs bakicaktim unuttum simdi geldi aklima gozdeyi gorunce
yarın kahvaltıda mangala başlıcaz canım
canım markete gittiğimde bakacam senin sevdiğine nette bulamadım bulunca fotosunu çekip yollarım sana

sorma canim 10 sene hastanelerle pek icli disliydik :)

evet indirdim ac karnina yarisini paketin

aksama da o ses turkiye yi izlicem karsisinda patlamis misir :)

ama simdi yuz bakimimi yapiyim

10 sene mii şimdi iyisin de mi ??

şimdiden kilomu yazayım akşama dedemlere gidicez yazamam

kilo vermişim 47.5 ağlamak istiyorum ya inanamıyorum bi yemiyim anında veriyorum bu nasıl iştir yaa :105:

Bayramınız kutlu olsun kızlar
54.6 geldim
nerde o eski birincilik koltuğundan kalkmayan lokum ahım gitmiş vahım kalmış..

10 sene mii şimdi iyisin de mi ??

şimdiden kilomu yazayım akşama dedemlere gidicez yazamam

kilo vermişim 47.5 ağlamak istiyorum ya inanamıyorum bi yemiyim anında veriyorum bu nasıl iştir yaa :105:

Bayramınız kutlu olsun kızlar
54.6 geldim
nerde o eski birincilik koltuğundan kalkmayan lokum ahım gitmiş vahım kalmış..

Hepinize iyi bayramlar kizlar :)

uzulmeyin bu hafta bayram tatil atliyoruz bu haftayi yenilemicem listeyi:)

diger saliya iyi hazirlanin ama :)

iyi bari haftaya bakalım canım :)
marketten geldim şimdi bizim kahvaltılık gevrekleri buldum :) ballı iki çeşit vardı o eski şeklini değiştirmişler maalesef

Bende katilabilir miyim araniza

kızlar cumartesi gününden beri çatlayana kadar yemek yemekteyim, harnup pekmezi içmekteyim, keçi boynuzu tozu içmekteyim...daha napayım yaa üfff, sanki hiç ilerleme yok gibi, bir yandan da dişim ağrıyor, acaba bu pekmezden dolayımı ağrıyor :26:
birde şu gevrekler kilo mu aldırıyor? eğer öyleyse hemen alayım bende,

ben kutlamalardan gezmelerden mutfaktan vakit bulursam markete gidicem insallah :)

afiyet bal seker olsun senin coco pops larin da

bayramda doğum günü kutlayan mübarek insansın beybim
geçmiş doğum günün kutlu olsun dün aklımdan çıkmış tamamen:18:

pekmezle dişin ağrısı olduğunu düşünmüyorum. şekerli gerçi ondan hassasiyet oluşmuş olabilir :44:
ben ara öğünlerde ve yatmadan yicem canım bi kase mısır gevreği 170 kalori zaten sütte 125 filan olsa fena değil bence

iyi bayramlar pelincim ben de bu aralar uzak kaldım burdan ve kilo alma çabamdan ama geri döndüm artık beni de listeye eklersen sevinirim boy 160 kilo 39 şu anda. benim tartı dijital değil gram olarak bilemiycem ama tam 39 gibi gösteriyor sanki salı günleri akşam mı yazıyoruz son kilomuzu

bende alayım o zaman canım, hangisini alıcaksın sen? soldaki mi sağdaki mi? ikiside aynı içerikmi? hiç kahvaltı gevreği vs sevmem ben hiç de almazdım, ama madem kalorili bişey alıcaz artık çare yok..hangisini alayım?

tesekkur ederim canim benim dusunmen, hatirlaman yeter:)
ben seninkini hala karistiriyorum onu ne yapicaz benim onu beynime bi sekilde sifrelemem lazim:78:

canim gozde nin de dedigi gibi pekmezden degil de, belki bayram icin yedigin tatlilardan olmus olabilir. Bakiniz bana, 8 kalburabastinin ustune tekrar kavurma yemege kalktim ama sizlamadan yiyemedim

gevrek guzel canim, ben de ara ogun ve ozellikle aksam yatmadan yemegi dusunuyorum, daha dogrusu soyle yapicam, bi gun cicibebe sut, bi gun misir gecregi sut, bi gun balli sut... boylece bikmicam hic birinden :) bi de muz yicem bunlarin yaninda :)

tamam canim hemen ekliyorum, sikinti degil benim de dijital gidik artik tartimdan anliyorum goz karari belli ediyor kendini :)

evet canim sali aksamlari tartiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…