- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
:) ben buldum ben buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/457545-ekmek-bal-sut.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/445810-2-ayda-7-kilo-aldiran-mucize.html
bak bu iki link de yararli gibi geldi
baktım 4. gün 4 elma ya kadar tamam da biz nereye kadar arttıracaz bunu orasını yazmamış.. diğer iki linke de baktım biz de aşağı yukarı yapıyoruz yada yapmaya çalışıyoruz diyelimdoğru yoldayız yani onu anlamış olduk
aynen canim bn de ona takildim, sanirim gunde herhangi bir ogun arasi icin konusmus...
en fazla uce kadar giderim, bundan sonrasinda da ara ogunlerde tika basa oldugumu dusundugum dk elime elma alirim :) yani gunde 3 elma olur :) zaten o uc gunde baya genislemis olur mide
sadece 3 gun disimi sikicam demek olur :) denemekte fayda var :)
:) ben buldum ben buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/457545-ekmek-bal-sut.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/445810-2-ayda-7-kilo-aldiran-mucize.html
bak bu iki link de yararli gibi geldi
kelloggs coco pops aldım ben canım çikolatalı sevdiğim için :) pelin ballı seviyor onun için koydum fotoğrafları.bende alayım o zaman canım, hangisini alıcaksın sen? soldaki mi sağdaki mi? ikiside aynı içerikmi? hiç kahvaltı gevreği vs sevmem ben hiç de almazdım, ama madem kalorili bişey alıcaz artık çare yok..hangisini alayım?
nası aklımdan çıkmış anlamadım canım bütün gün misafirle uğraşınca error verdimtesekkur ederim canim benim dusunmen, hatirlaman yeter:)
ben seninkini hala karistiriyorum onu ne yapicaz benim onu beynime bi sekilde sifrelemem lazim:78:
kelloggs coco pops aldım ben canım çikolatalı sevdiğim için :) pelin ballı seviyor onun için koydum fotoğrafları.
markette bak damak tadına hangisi yakınsa onu al derim :)
nası aklımdan çıkmış anlamadım canım bütün gün misafirle uğraşınca error verdim
çok iştahsızım bu aralar aktardan macun aldım :26: faydasını görürsem bildircem
Eki Görüntüle 832111 Eki Görüntüle 832110 Eki Görüntüle 832111
Eki Görüntüle 832113 Eki Görüntüle 832114 Eki Görüntüle 832113
pelinimmmm dünmüş doğum günün ama bilmiyodum( İyiki doğdın tatlım nice mutlu senelere Allah hayırlı ömürler nasip etsin :))
canım 11 ekliyosun senin doğum gününesen bana bi msj at bakiyim dogum gunu tarihini masama asicam :):)
ben de sabah kahvalti hazirlamaya usenip sarma, kalburabasti, makarna yiyiyorum kahvaltida dusun yani
duzenim yok nerdeyse 3-4 gundurama bol miktarda tatli tuketiyorum, 2 adet kalburabasti 415 kalori imis :)
asil kalori bombasi kalburabasti
canim melissadan in dedigi macunu mu aldin? ben aktara gecen ciktigimda sordum yokmus :2:
benim macun isi yalan oldu yani
insallah acilir canimcim istahin, regl den beri bi duzelemedin desene
sagocum cok tesekkur ederim
canım 11 ekliyosun senin doğum gününe
tatlılar kalorili oluyor
melissadanınkiyle aynı marka değil bu iştah açıcıların temel maddesi polen sanırım canım seninde alerjin olunca deneme bence :26:
polen ve harnuplu yazıyor üstündegerçi benimde toza toprağa polene herşeye alerjim var aktar iyi dönüt alıyoruz bu üründen filan dedi denemek için aldım. bi kaşık yedim şimdi bakalım uykum kaçacak mı melissadan gibi
evet regl ağır oldu baya civanperçimide aldım regl için
canım kaşınma değil ben hapşuruyorum boğazım kaşınıyor alerji ilacı içiyorum geçiyortamam canim 27 ekim unutmucam artik
e sen de almasaydin keske canim, kasinmayasin sonra ?
senin icin uykunun kacmasi iyi bisi bu sene en azindan
canim asil ne ogrendim, sabah yenilen elma, nescafe den 10 kat daha uyku aciyormus hem daha saglikli
canım kaşınma değil ben hapşuruyorum boğazım kaşınıyor alerji ilacı içiyorum geçiyorbakıyorum ama iştah açıcıların temel maddesi polen demekki bu polenin bi numarası var deneyim bakalım bu kavanoz bitsin
uyku açılsında bende hiç ders çalışma kıpırtısı yok
bayramda o kadar çok türk kahvesi içtim ki bacaklarım portakal portakal olsa niye demem yanibi süre tüketmicem
ilaç vitaminde olsa içmek istemiyorum canım alerji içiyorum zaten sürekli abimde kızıyorcanim kasinti dedigim benim de senin gibi :) bogazim kasiniyor 1 saat kadar, sonra basliyorum hapsurmaya 30 u buldugunda bitiyor kasinma falan :)
dene bakalim :)
b12 canim b12 sabah kahvaltidan sonra ic
icme kahve yeter, kansiz kalican yineelma ye
ilaç vitaminde olsa içmek istemiyorum canım alerji içiyorum zaten sürekli abimde kızıyor
misafirlikte ikram edilince mecburen içtim :) macun bana enerji verecek hissediyorumsonuçta evliler bile enerji için yiyolar onu
Kızlar ben 21 yaşındayım ve 21 yıldır 48 kilonun dışına çıkamadım, göğüslerim ve yüzüm çok küçük çocuk gibi görünüyorum hiçbir sağlık problemim. Yok nasıl kilo alabilirim fikri olan yol gösterecek olan söylesin lütfen. 1.65 boyundayım kilo şuan 47-48 en düşük 43 en yüksek 4819::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?