Kilo alma programi ile yarisma

bi dur sakin ol :)))
tahtakurusu kibrit çöpü filan senden önce 178 boyla 55kilo olanlara denir canımmm
sen aşırı zayıf değilsin sanırım evli ve anne olduğun için dahada zayıfmış gibi görüyorsun kendini bizde anne biraz pofidik olur mantığı var ya
iki haftada sonuç almaman normal çünkü bünyen alışkın değil bu kadar yemeye. ilk zamanlar sindirim sistemin daha çok çalışıyor çünkü daha önce hiç bu kadar sindiricek bişe bulamamıştı sen aynı şekilde veya biraz daha artırarak ye sonuçlarını göreceksin tartıda moralini bozma sakın bünyen alışma sürecinde şuan unutma devamlılık önemli bir iki gün çok yemeyle kilo alınmıyor maalesef hergün aynı seviyede yemelisin veya artırarak.
5-6 aydır bu konuya üyeyim 50kiloydum 55 oldum yavaş yavaş alacaksın (ki daha sağlıklı)
hatta geçen sene bu günlerde 47kiloydum öyle hesap et

bu arada ismin dilara mı? nickten tahmin ettim ve çok merak ettimde

Son düzenleme:

neden yollamıyorlar diyetisyene yahu,
diyetisyene gitmenin yolu dahiliyedeki doktorun insiyatifine kalmış yani öylemi
ısrar etsem zorlasam yollarmı acaba, üff sinir oldum şimdi yaa...yarın gideyim diyordum, napıyım sizce??

yok canım dilara değil adım... gazel derler bana kk dakiler...
bende uzun zamandır üyeyim ama buraya uğramadım hiç alamam nasılsa diye, umudum yoktu...
ama sizlerin yazılarını okuyunca alanları gördükçe istikrarlı olmanın işe yarayabileceğini düşündüm sanırım :26:
ve kendimi bu topikte buldum....
inşallah dediğin gibi olur canım yaa
bırakmayı düşünüyordum ama devammı edeyim napıyım şimdi yaa üff...

mamaya süt katmak bana ağır geliyor şekerli sıcak suyla yapıyorum o yüzden sütü ayrı içiyorum bu arada
aynen canım ben de öyle yapıyorum yoksa benim midemi bulandırıyor

olmaz ama pelin bi da olmasın lütfen
sen baya bi almışsın canım ya tebrikler
olamaz kilo veren bi ben miyim öhö öhö neyse olabilir canım

Son düzenleme:

tabikide bırakmak yok aynen devam
gerçekten istersen ve dikkat edersen kilo alımın daha hızlı olur imkansız diye bişe yok unutma

Arkadaslar listemizin son hali.
Eksigim yanlisim varsa soyleyin duzelteyim cok kisiyiz gramlar kacmis olabilir

Bildirim yapmayan arkadaslar haftaya da yapmazlarsa malesef listeden cikarilacaklardir, baya zaman harciyorum cunku bu liste icin
Nute en cok kilo almis olanlardan birini sec ve cezani iste

canimcim seni de tebrik ederim o kadar yogun tempoya toparladin

önceki kaçtı hatırlamıyorum şimdi 44.7

sen hatirlamazsin ama pelin hatirlar cunkum 8 ekimdeki kilolarinizi excel e kaydettim aylar sonra degisimi gostericem hepinize

veeeeeeeee tartıldım inanamıyorum 40 olmuşum 39dum

mavis seni de tebrik ederim devami gelir insallah senin de yogun tempon ve gastritine ragmen cok iyi

Aksam da konustuk ama olsun hepinize cevap vermek istedim (gece cok uykum vardi da)
600 gram hic degismese bile cok iyi gidiyor bence canim

tartılmadan önce son atıştırmalarını mı yapıyor acepppp

kesin öyledir pelinden korkulur

bebe maması eşliğinde seni bekliyorum pelin bak beklerken arada kakaolu sütümü içip ve pekmezimi de alıp yatacam bu gidişle

ooh oh gelsin kilolar bende nar kaşıklıyorum

kizlar aksam yemeginde ekmek yemedim, sarma ile patatesler vardi yaninda pismis valla misir bile yemeden tartildigimi yazdim :)

41.1 diyo yaaaaaa

yarım ekmek tostu götürdüm demin .....100 gr ne yaaa

nessee....benden bu ay hayır yok ...tahminimce öbür ay düzene sokarım...

bu araalr stersliyim

macunun kerameti canim :)
Kizlar53.9 olmusum yarin sabah bir daha tartilcam

Tebrik ederim canim seni de cok iyi Arada gel de yaz bu kadar kilo almissin keramet nerde kimde :)

Tebrikler canim

kızlar ben aynı kilodayım yaaa offfffffffffffffffffffffffff

Daha yeni yazdim canim listeye hemen uzulme dur bakalim haftaya baslarsin sen de

canim bir sakin ol dur biz haftayi gectim kac aylardir almaya calisiyoruz he deyince hemen olmuyor... bunye ancak alisiyor tempona asil sen simdi bundan sonra gor ben de son yazdigin cumlelerdeki tabirleri inan cok duydum, artik ben de cevaplarini vermeye basladim ama sen de oyle yap

Canim cok iyi seni de tebrik ederim Nasil aldigini bu kilolari anlatirsan seviniriz biz de

dün burada olamadım çok üzgünüm ama akşam tartıldığımda hala 29 kiloydum :S en azından kilo vermemişim ben verişimdir diye düşünüyordum. eğer bu hafta asılırsam başarabilirim

Aferin dhoqa yilmak yok devam ediceksin ama dedigim gibi cok yuklenmeden az az arttirarak

olmaz ama pelin bi da olmasın lütfen
sen baya bi almışsın canım ya tebrikler
olamaz kilo veren bi ben miyim öhö öhö neyse olabilir canım

peki nute cum bi daha olmaz

tesekkur ederim canim darisi senin basina :)

en yukarida git oku tekrar bak cezani verecek buraya cok ugrayan kisilerden birini sec

oooh be destan yazdim

tabikide bırakmak yok aynen devam
gerçekten istersen ve dikkat edersen kilo alımın daha hızlı olur imkansız diye bişe yok unutma

inşallah canım, basküle çıkana kadar sanki almışım gibi hissediyorum, basküle çıkınca gözler aynen böyle
haliyle moral düşüyor motive düşüyor.... inşallah dediğiniz gibi olur da durup durup birden patlarım
az önce mantar çorbası içtim tam buğday ekmeğiyle birlikte, salçalı makarna yedim...
az mideme yerleşsin muz yiyecem, ve keçi boynuzu tozumu içecem sütle...

kızlar bişey soracağım, bende sinbo'nun dijital baskülü var....çıkıyorum mesela 52,3 çıkıyor, inip tekrar çıkıyorum, 52 çıkıyor..
tekrar inip çıkıyorum 53 çıkıyor...
arızalı olduğunu sanmıyorum daha yeni aldım bir hafta önce...
birde bu dijitaller hep böylemi acaba, babamlardaki de aynı böyle bi öyle bi böyle çıkarıyordu...
hangi kiloyu baz alsam bilemedim..

dün burada olamadım çok üzgünüm ama akşam tartıldığımda hala 29 kiloydum :S en azından kilo vermemişim ben verişimdir diye düşünüyordum. eğer bu hafta asılırsam başarabilirim

hepimiz başaracağına inanıyoruz yeter ki sen pes etme kararlı ol bu hafta en azından kilo kaybetmedin, yavaş yavaş almaya da başlayacaksın devam et çabalamaya canın sıkılınca bizimle paylaş, içine atınca daha kötü oluyor insan...

tull ve xannemx den bu kadar kiloyu nasıl aldıklarını anlatmalarını merakla bekliyoruz paylaşırsanız seviniriz kızlar tebrikler bu arada inşallah hep almaya da devam edersiniz

akşam yemeğinde az önce tavukla beraber yarım ekmek yedim,yanına bir tane domates doğrayıp üzerine 2 tatlı kaşığı zeytinyağı döküp öyle yedim kalori olsun maksat iki tane yeşil biber ve 2 bardak da ayran biraz sindireyim üzerine yemek için birşeyler bakınacam mutfaktan

ben de bilemedim şimdi ya nasıl anlayacaksın ki:44: benim tartım ibreli olanlardan, tam gramajını göremiyorum ama göz kararı belli oluyor ve hiç öyle dengesizlik yapmadı kaç kere çıkarsam çıkayım aynı

bende de sınbonun dıjıtal atrtısı var cıkıp ınınce sureklı farklı degerlerı gosterıp duruyo.. acaba nasıl yapsakkı dogru musdur kı yanı yoksa bız yanılıyomuyuz sureklı su kılodayım dıyınce???

allahım neden ben neyse cezama razıyım ama zor bişi olursa yapmam baştan anlaşalım
ooooooooo kim olsun kim olsunn buldum MAVİŞi seçtim
pelin senden korkulur hiç üşenmedin bi de excele mi kaydettin maşallah

ibreli olanlar çok iyi ya, gramı göremesende belli olur zaten gramajı...

valla bilemiyorum canım ya, resmen dalga geçiyor benle baskül
acaba biz kiloyu aldık da bu tartıların gazabından mı böyle almamışız gibiyiz
başka bi tartıyla denemek lazım, ayy 55 falan olurmuşum ne sevinirim biliyomusun..
dur ben yarın eczaneye bi uğrayım

Hadi gün içindeki oynamaları anlarım da saniyeler içinde kilo kaybedip ya da kazanma durumu olacağını sanmıyorum. Benimki de dijital sürekli aynı değeri gösteriyor

Hadi gün içindeki oynamaları anlarım da saniyeler içinde kilo kaybedip ya da kazanma durumu olacağını sanmıyorum. Benimki de dijital sürekli aynı değeri gösteriyor

valla bende anlayamadım canım ondan sordum zaten, inip çıkıyorum başka başka gösteriyor...
bozuk desem daha yeni aldım, birde babamgildeki tartıda böyleydi....inip çıkınca farklı gösteriyordu :44:

valla bende anlayamadım canım ondan sordum zaten, inip çıkıyorum başka başka gösteriyor...
bozuk desem daha yeni aldım, birde babamgildeki tartıda böyleydi....inip çıkınca farklı gösteriyordu :44:

Saçma olabilir canım ama aklıma geldim söyleyeyim, bizdeki tansiyon aleti dijitaldi ve ilk ölçüm en doğrusu demişti doktor ilk ölçümde ve ikinci üçüncü de farklı gösteriyordu ben de sormuştum böyle oynar mı diye, dijitallerde oluyor böyle sorun ilk ölçümü dikkate al uzun bir süre bekledikten sonra tekrar ölç demişti
Belki de benzer bir durumdur

Hıımmmmmmmm acayip canım yemek istiyor gidip akşam yemeğinden kalan pilavı yiyeceğim :)
Bugünlerde bi iştahım açılmış anlatamam umarım salı'ya iyi haberlerimi alırsınız
Şimdi yemek zamanı bayyy

nutecum beni mi seçtin canım çok şaşırdım tulll ve xannemx varken benim kilo az kalıyor da maşallahları var onların ya şu sırlarını bi söyleselerdi keşke ceza daha önce kimseye verilmiş miydi pelincim ne tür bi yemek cezası yapsak acaba hmmmm şöyle bollllll kalorili bişeyler olmalı

bu arada ben akşam yemeğinden sonra bir bardak süt içtim normal su bardağı. üstüne meyve yedim, şimdi şu 100grlık hazır pudinglerden bir tane yiyorum çerez eşliğinde bebe maması için midemde yer kalmadı gibi yaa çok şişmiş hissediyorum ve ben yine de mama yemek istiyorum ama midemi bu kadar şey karışınca bozarsa diye korkuyorum bu kadar iştahım olduğu zamanlar çok nadir oluyor o 1 kilo beni gaza getirdi sanırım kızlar haa yatmadan yarım çay bardağı pekmezi de suyla tamamlayıp içecem tabiki

inşallah yemeye devam
bizden başka kimse ne yediğini yazmamış hani yediklerimizi yazıp birbirimizi motive edecektik nerde bu millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…