- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
ay denedim şimdi 20 squat anca yapabildim bacaklarımın üst kısmı nasıl sızlıyor öyle yaa hele de dize yakın kısmıdoğru yapıyorumdur umarım :)
o başlığa hiç bakmadım var mı hiç denediğin ya da çok kişinin işe yarıyor dediği bişeyler
o sorun da var evet ama en azından bacak gibi sırıtmıyor önce şu bacağı bi halledeydik
Aynen canım benimde alt 70 göğüs 78 adet dönemimde 79 80 falan ancak oluyorben de isterdim şöyle çok değil 75 dolgusuzu tam dolduran göğüsler
Kalçam belim tamam da göğüs yok ühühü
tamam canim, bir an once gecer insallah... alerjik reaksiyonlar degisik seyler, bir bakiyorsun gecen sene alerjin olmayan seye bu sene alerjin oluyor... o yuzden gecmesi de muhtemel bir durum
olsun yemissin yine aksam yemegi sayilir
alerjik astımı varmış canım oğlumun3 yaşında henüz ama kötü değilmiş şükür, sadece rutubetten ve tozdan sakınmamız gerekiyormuş...
ben de simdi kiymali borek yiyiyorum cay ile, ustune de kek yiyicem sonra da hep berabeeeer cicibebe :)
göğüs bende de yok dolgularla idare
Var canım var da uğraşmak gerekiyor epey şerbetçi otu kremi vardı mesela her gece masaj ada cayı içiyorsun falan
Elmasekeri diye bir arkadaş epey şey denemiş sonuç almıştı mesela
bacağım iyi şükür, ama göğüs isterim ben
kilo alınca dolgunlaşıyormu acaba?
bende kalça bel vs iyi şükür de aynen göğüs yok
dolgulu 75 zor doluyor
şimdiki yeni yetme kızlara bakıyorum daha 12 yada 13 yaşındaki bebelerin bile maşallah tombul tombul, bizde tahta kurusu
aynen ya dolgulular olmasa ne yapardık
siz cene yapin ben bi kiymali borek, 2 dilim kek, cay, bir de elma bitirdim
Acıyan yanan yer eşittir çalışan kas canımay denedim şimdi 20 squat anca yapabildim bacaklarımın üst kısmı nasıl sızlıyor öyle yaa hele de dize yakın kısmıdoğru yapıyorumdur umarım :)
o başlığa hiç bakmadım var mı hiç denediğin ya da çok kişinin işe yarıyor dediği bişeyler
Hiç sorma ya ufacık kızlarda maşallah ne göğüs varbacağım iyi şükür, ama göğüs isterim ben
kilo alınca dolgunlaşıyormu acaba?
bende kalça bel vs iyi şükür de aynen göğüs yok
dolgulu 75 zor doluyor
şimdiki yeni yetme kızlara bakıyorum daha 12 yada 13 yaşındaki bebelerin bile maşallah tombul tombul, bizde tahta kurusu
aynen ya dolgulular olmasa ne yapardık
kremin bir yan etkisi var mı acaba... hiç yoksa tüylenme yapıyor olabilir mi :S masajı da kremle yapıyordur heraldeada çayı mı hiç bunun kullanılabileceğini düşünmemiştim denedin mi sen de. ben de hayıt tohumu duymuştum çay olarak içiliyormuş ama işe yarar mı bilmiyorum
kremin bir yan etkisi var mı acaba... hiç yoksa tüylenme yapıyor olabilir mi :S masajı da kremle yapıyordur heraldeada çayı mı hiç bunun kullanılabileceğini düşünmemiştim denedin mi sen de. ben de hayıt tohumu duymuştum çay olarak içiliyormuş ama işe yarar mı bilmiyorum
biz hem çene yaparız hem yeriz güzelimben de büyük bir kase gevrek yedim sütle, üstüne muz yedim ve 20 sqaut yaptım, şimdi de çerez yiyorum naber
sutu cok zor iciyorum zaten malesef :-(gazın çok oluyorsa gaz yapacak şeyleri az tüket canım sütü de azalt süt de çok gaz yapıyor yerine meyve suyu içebilirsin sağlığın neyi elverirse onu yap kaş yapayım derken göz çıkmasın
sutu cok zor iciyorum zaten malesef :-(
Bu aksam yemegimiydi supersinnn :-D
Acıyan yanan yer eşittir çalışan kas canım
Hiç sorma ya ufacık kızlarda maşallah ne göğüs var
Canım okuduğum kadarıyla tüylerime yapıyor diyen yoktu kremi evde kendin hazırlıyorsun zate ben hazırladım 2 gün sürdüm üçüncü de üşendim sürekli yapılması lazım 2 ay kadar ada çayını zaten biliyordum ben östrojen salgılattığından göğüste yağlanma yapıyor ama onu da her gün içmek gerek tabi tansiyon sorunun yoksa canım
cok guluyorum buna yaa
ben de simdi kalkar misir patlatirsam gorursunuz gununuzu
11 e kadar daha neler yenir neler
kafayi bozdum bu smile ile
Emin değilim canım tansiyon hastaların dikkatli kullansın diye okumuştum:)nasıl yapılıyormuştansiyonu düşürüyor mu yükseltiyor mu
o zaman bunlar benden sana pelinito
ben de daha puding yiycem hastasıyım yaa pudingin
Acıktım okuyunca mesajı hemen gidip yiycemm birşeyler
Emin değilim canım tansiyon hastaların dikkatli kullansın diye okumuştum:)
sutu cok zor iciyorum zaten malesef :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?