- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.321
Pelin bu öglenayı paramesyumu amipi Allah'a havale ediyorum bir sevemedim bu arkadaşları hep karışıyorlar
Çok çalışmam lazım biyolojiyeeee
seni görmediğim için şunu diyebilirim fiziğin düzgünse manken gibisindir tabiboyun da var hem çok zeki biri olduğun da belli daha ne istiyor eniştemiz senin gibisini bulmuş da
sen de dündan razıymışsın kop koop
oh oh oh maşallah maşallah bir saat geç açtım, topik almış başını gidiyor bu ne çeneeee
selam herkese kızlar, geçmişi pek okumadım, karnım tıka basa tok..şuan ne yiyorsunuz bakayım?
oh oh oh maşallah maşallah bir saat geç açtım, topik almış başını gidiyor bu ne çeneeee
selam herkese kızlar, geçmişi pek okumadım, karnım tıka basa tok..şuan ne yiyorsunuz bakayım?
sağol bacım
benim de aynen çalışmam gerek sizi bırakıp çalışamıyorum:26:
bende oturdum yere uzattım bacaklarımı, laptopu aldım kucağıma, yazdıklarınızı okuyorum...çay içiyorum :126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:
ooh keyfe gel
hoşgeldin gazel ben de anlamadım iyi denk geldikçayla tatlı
napsak bacım gece mi çalışsak yarın sabah erkenden mi sen ne okuyordun
gel içelim nutecum, hem canlı canlı çene çalmış oluruz
sanaldan daha iyi
Bebegim nelerini karistiyorsun minicik tek hucreli hayvanciklarinSoyle hemen yardimci olayim
Bak Amip hazira konar, hemen yalanci ayak cikarip hoooop ne isterse disaridan alir
Oglena da kendi isini bilir, hem fotosentez yapar kendi isini kendi halleder hem de karanlik olunca ortam e hadi bari disaridan alayim der
benim çalışmam gereken okulla ilgili değil bu seferlik, yarın ehliyet için yazılı sınav var da motor çalışmam gerek birazsağlıkçı olduğum için ilk yardımı zaten yaparım trafik kurallarını da hepimiz az çok biliriz bi göz gezdiririm ona da tabi yine
Güzelmiş bu kodlama valla aklımdasın sıkırşırsam biyolojide sana koşcam
iyi olur ha sen nerde oturuyordun bu arada
sanal sayesindde tanıştık bak iyi oldu
bursa inegölde oturuyorum canım...aslen konyalıyım...
sizler neredensiniz???
bursa inegölde oturuyorum canım...aslen konyalıyım...
sizler neredensiniz???
geçmiş sorulara bak ben öyle yapmıştım :)
yaparsın çok zor değil sağlıkçısın zaten ohoo havada karada senin
bursaya da konyaya da gitmek isterim
ben de antalyalıyım ve burda yaşıyorum beklerim seni de
ben ders çalışayım biraz 11de gelirim umarım
pelin mamaya katılmayanların yoklamasını alsan da katılmayana ceza kessen olmazmı
kimse gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?