Kilo alma programi ile yarisma

Pelin bu öglenayı paramesyumu amipi Allah'a havale ediyorum bir sevemedim bu arkadaşları hep karışıyorlar
Çok çalışmam lazım biyolojiyeeee

Bebegim nelerini karistiyorsun minicik tek hucreli hayvanciklarin Soyle hemen yardimci olayim

Bak Amip hazira konar, hemen yalanci ayak cikarip hoooop ne isterse disaridan alir

Oglena da kendi isini bilir, hem fotosentez yapar kendi isini kendi halleder hem de karanlik olunca ortam e hadi bari disaridan alayim der

seni görmediğim için şunu diyebilirim fiziğin düzgünse manken gibisindir tabi boyun da var hem çok zeki biri olduğun da belli daha ne istiyor eniştemiz senin gibisini bulmuş da

bu iltifatlari hakedicek ne yaptim kizlar soyleyin vallahi cok utaniyorum cidden sindim sandalyeye

sen de dündan razıymışsın kop koop

kopariz tabi

oh oh oh maşallah maşallah bir saat geç açtım, topik almış başını gidiyor bu ne çeneeee
selam herkese kızlar, geçmişi pek okumadım, karnım tıka basa tok..şuan ne yiyorsunuz bakayım?

cenemiz dusuk ondan kilo alamiyoruz

ben misir patlaticaktim kalkamadim, aclik geldi birden simdi gidip bir parca pide yicem

oh oh oh maşallah maşallah bir saat geç açtım, topik almış başını gidiyor bu ne çeneeee
selam herkese kızlar, geçmişi pek okumadım, karnım tıka basa tok..şuan ne yiyorsunuz bakayım?

hoşgeldin gazel ben de anlamadım iyi denk geldik çayla tatlı

sağol bacım

benim de aynen çalışmam gerek sizi bırakıp çalışamıyorum:26:

napsak bacım gece mi çalışsak yarın sabah erkenden mi sen ne okuyordun

bende oturdum yere uzattım bacaklarımı, laptopu aldım kucağıma, yazdıklarınızı okuyorum...çay içiyorum :126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

hoşgeldin gazel ben de anlamadım iyi denk geldik çayla tatlı

napsak bacım gece mi çalışsak yarın sabah erkenden mi sen ne okuyordun

benim çalışmam gereken okulla ilgili değil bu seferlik, yarın ehliyet için yazılı sınav var da motor çalışmam gerek biraz sağlıkçı olduğum için ilk yardımı zaten yaparım trafik kurallarını da hepimiz az çok biliriz bi göz gezdiririm ona da tabi yine

Güzelmiş bu kodlama valla aklımdasın sıkırşırsam biyolojide sana koşcam

geçmiş sorulara bak ben öyle yapmıştım :)

yaparsın çok zor değil sağlıkçısın zaten ohoo havada karada senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…