- 14 Aralık 2012
- 1.223
- 4
- 158
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.301
Ay kizlar bugun arkadasa gittim iste gecmis olsuna geleni gideni cok oluyor, yardim ediyorum misafirlere hizmet vs..
Gelen kadinlar hafif tombul, Allah dedim yine toplum ici ve zayiflik muhabbeti olucak.
Ne deseler begenirsiniz ") ay sakin kilo alma fizigin cok guzel manken gibisin ;D ay bi mutlu oldumama iltifata degil ne beklerken ne geldi ona
pelin gayet de manken gibisin almasan bile olur yüzün iyi duruyor
kızlar ben bugun pek bısey yedım sayılmaz kahvaltıyı saat 3 gıbı yaptım hıc halım yoktu kalkmaya o yuzden okula da gıdemedım kahvaltıda 6-7 kucuk dılım ekmek uzerınde sosıs yag ve peynırlı sandvıc gıbı bısey yedım, 1-2 tatlı kasıgı da recel.. 1-2 saat sonra da mısır patlattım yanında da meyve suyu sonra uzerıne 2 kasık kadar tahın pekmez yedim. simdi de makarna yapıyorum ama canım pek istemiyorselam kızlar ben dün 9buçukta uyudum malesef regl in etkisi sanırım parmağımı kımıldatacak halim yoktu kendimi yatağa zor attım ve uyanamadım bir dahabugün de öğlen uyandım kalktığımda annem öğle yemeği yapıyordu direk onu yiyiverdim erişte turşu ayran yeşillik falan çeyrek de ekmek yedim. arada muz yedim 3 tane ya muz canavarı gibi sonra biraz işlerim vardı onları halledeyim derken akşam yemeği vakti gelmiş bir tabak tavuk bir tabak salata yarım ekmek ve ayran vardı menümde hepsini yedim patlayacak gibi hissettim üstüne 3 bardak çay içtim daha anca şişliğim geçmeye başladı bir çay daha lazım
patates cezamı da yarına sakladım :)
O fotoda 47 kiloyum(su an 46.8 olmusum :) gerci yanaciklarim hep var onlar gitmezler cok sukur
Bu arada iki kisiyle birden mesajlasinca 5 dk beklemek zorundayim :) Atamadim cevap :) Evet ciddiyim kendimi begenmiyorum malesef
O fotoda 47 kiloyum(su an 46.8 olmusum :) gerci yanaciklarim hep var onlar gitmezler cok sukur
Bu arada iki kisiyle birden mesajlasinca 5 dk beklemek zorundayim :) Atamadim cevap :) Evet ciddiyim kendimi begenmiyorum malesef
aynen benim de yanaklar var onlar da olmasa
hımm demek öyle benden başka kimle msjlaşıyorsun haa
pelin benim yerime kendini cimcikler misin
seni beğenen beğenmiş ya boşversene
Canim sen iyisin ama gerci romantik ortaminizda foto cok parliyordu da az secebildim, bence gerek bile yok kilo almana
Yok cimciklemem gerek yok ki
Mavisimle mesajlasiyordum da bi yandan
2 kilo çok değil yoksa boy kısa olunca kilo yakışmaz toparlak kek gibi bişi olurum
nasıl gerek yok o zaman tokat at
tamam ya bizim kız sorun değil
E hadi al bakalim 2 kilo izin verdim
Neden aticakmisim, yazik yanaklarimdaki hucreler olsun de kilo mu vereyim
Tamam senden onayi aldimsa sikinti yok
2 kilo çok değil yoksa boy kısa olunca kilo yakışmaz toparlak kek gibi bişi olurum
nasıl gerek yok o zaman tokat at
tamam ya bizim kız sorun değil
eyvallah aga saolasın
neden diye soruyo bide düşün bi neden
eyvallah nutecum
Hayir iste hayir dusunmucem biliyorum ne oldugunu ama dusunmicemD:
zorla düşündürtcek ya
ya sizin yüzünüzden ders çalışamıyorum bağımlılık yaptı KK amaan yarın çalışaırım de mi ama salla gitsin
E hadi al bakalim 2 kilo izin verdim
Neden aticakmisim, yazik yanaklarimdaki hucreler olsun de kilo mu vereyim
Tamam senden onayi aldimsa sikinti yok
Evet o konuda haklisin bakHer gun bi mankene benzetip duruyor hiiii filler de ucuyor diyorum ben de ona
her zaman bacımsın
zorla düşündürtcek ya
ya sizin yüzünüzden ders çalışamıyorum bağımlılık yaptı KK amaan yarın çalışaırım de mi ama salla gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?