- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.381
aynen bende canım yaa, eskiden hiçbişey yemiyormuşum meğer,
oysa çok yediğimi düşünürdüm....ama şimdi gördüm ki yedikçe yiyorum arka arkaya midemi boş bırakmıyorum hiç, meğerse yenebilyormuş
nasıl geçti sınavın canım, inşallah kazanırsın...
bende gidecem ehliyete ama oğlumu bırakacak kimsem yok burda
memlekete tayinimiz çıksa inşallah o zaman kaldı benim ehliyet...
ben de sabah 8de uyandım sabah sabah hiçbir şey yiyemediğimden şöyle damak tadıma uyan bir şeyler yiyeyim de iştahım açılsın dedim nesquik mısır gevreği yedim bir kase
sonra saat 10 11 gibi 2 yumurta beyaz peynir bol zeytin ekmek yedim
az sonra ise makarna yapacağım anneme yumurtalı makarna aldırdım onu deneyeceğim
güzel geçti canım sınavı geçerim yani sıkıntı yok:81: direksiyon sınavı beni korkutuyor ya direksiyon hocam iyi sürüyorsun geçersin stres yapma diyor ama ben çok stresli ve heyecanlı biriyim tanımadığım birileri beni izlerken nasıl sürecem diye düşünüyorum:18:
alırsın ya daha önce direksiyon başına geçmişliğin var mı benim hiç yoktu fren gaz debriyaj hangisi onu dahi bilmezdim
var canım, tecrübem var güzel de kullanıyorum ama sırf oğlumu bırakacak yer bulamadığımdan gidemiyorum...
direksiyondan çekinmiyorum da motordan korkuyorum bende
kızlar belki inanmayacaksınız ama o aldığım 1 kiloyla bile yüzümün rengi değişti cildim giderek güzelleşiyor kilo alsak fıstık gibi kızlar olacaz eminimzaten güzeliz orası ayrı ama bir dirhem et bin ayıp örter derler doğru demekki. 1 kiloda bile değişim olabiliyorsa
motorda bişey yok ya korkuttukları gibi değil yani
ay mavis hakkaten güldürdün beni, benim aldığım o bir kilo direk göbeğime gitti biliyomusun, gitmesi gereken yer orası değildi ki, mesela göğüslere gitse süper olacak ama yok istemediğim yerde depo ediliyor
o bir kilo istediğim yere gitse kilo alma çabamdan bile vazgeçerim...çünkü 500'er grdan ikisne eşit dağılsa, ibrahim tatlısesin kavuşmuyor düğmeler şarkısnı söyleyecem valla
ama yok, göbekte bekliyor...
benim anlamadığım şu, arabaların motor sistemi eskisi gibi manuel değilki, tamamen bilgisayarlı sisteme geçti hepsi..eski arabalar kaldı sadece...ne gerek var o halde motor dersine
nasılsa motoru çok iyi bilenler bile araba arızalandığında kaputu açıp da eskisi gibi işlem yapamıyorlar ki...
geçen babamın araba arızalanmış yolda kalmış, açtım baktım hiçbişey yapılmıyor ki diyor
çekici çağırmışlar servise gitmişler de bilgisayara bağlayıp halledilmiş
bence motor dersi kalkmalı
kızlar bir fikrim var şimdi boydan bir fotoğraf çektiriyoruz bir elbisemizin içinde olabilir ya da pantolon tişört içinde ama üzerimize oturan güzel bir üst baş :)
daha sonra 1 ay kadar geçince aynı kıyafeti tekrar giyip fotoğraf çekiyoruz üzerimize oturuşundan bile anlarız ne kadar kilo aldığımızı
ben bunun iyi hissettirdiğini şu şekilde anladım yaz başında kına vardı bir akrabanın, giydiğim elbiseyi başka bir davette giymek için dün gece bir deneyeyim, nasıl oluyor, ayakkabı çanta kombini yapayım dedim.
bir giyerim ki kalçadan zar zor geçti ama bütün uğraşmalarıma rağmen fermuar kapanmıyoor
üstüne üstlük destekli sütyenimle beraber göğüs kısmı kesinlikle bir araya gelmiyor
çoook mutlu oldum nasıl seviniyorum annem de diyor ki millet elbiseye giremeyince üzüntüden ağlar sen sevincinden ağlayacaksın nerdeyse
kızlar bir fikrim var şimdi boydan bir fotoğraf çektiriyoruz bir elbisemizin içinde olabilir ya da pantolon tişört içinde ama üzerimize oturan güzel bir üst baş :)
daha sonra 1 ay kadar geçince aynı kıyafeti tekrar giyip fotoğraf çekiyoruz üzerimize oturuşundan bile anlarız ne kadar kilo aldığımızı
ben bunun iyi hissettirdiğini şu şekilde anladım yaz başında kına vardı bir akrabanın, giydiğim elbiseyi başka bir davette giymek için dün gece bir deneyeyim, nasıl oluyor, ayakkabı çanta kombini yapayım dedim.
bir giyerim ki kalçadan zar zor geçti ama bütün uğraşmalarıma rağmen fermuar kapanmıyoor
üstüne üstlük destekli sütyenimle beraber göğüs kısmı kesinlikle bir araya gelmiyor
çoook mutlu oldum nasıl seviniyorum annem de diyor ki millet elbiseye giremeyince üzüntüden ağlar sen sevincinden ağlayacaksın nerdeyse
ay evet çok mantıklı bencede..bunu hiç düşünmemiştim..
bende bazen uzun zamandır giymediğim giysileri deniyorum falan, bazıları aynı duruyor, bazıları hafif dar gibi oluyor nasıl mutlu oluyorum allahım anlatamam...
hatta resimleri çekerken kafadan aşağıssını çekip burda paylaşalım
hepimiz görelim kimin kilosu nekadarmış...
bizim gacılar selam
slm canım, nerdesin bakayım, ne yedin ne içtin anlatıyorsun derhal
bence sölemiyim kahvaltıyı geç yaptım öğle yemeğini daha yemedim öğle yemeğimle akşam yemeğim bir olacak heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?