Kilo alma programi ile yarisma

güzel geçti canım sınavı geçerim yani sıkıntı yok:81: direksiyon sınavı beni korkutuyor ya direksiyon hocam iyi sürüyorsun geçersin stres yapma diyor ama ben çok stresli ve heyecanlı biriyim tanımadığım birileri beni izlerken nasıl sürecem diye düşünüyorum:18:

alırsın ya daha önce direksiyon başına geçmişliğin var mı benim hiç yoktu fren gaz debriyaj hangisi onu dahi bilmezdim

koca bir tabak erişte yedim yanında turşu ve tere ile :) hemen her yemekte ya turşu ya yeşillik olur benim az yedim biliyorum şimdi çay içiyorum birazdan atıştırmalık bişeyler daha yemeliyim :26:

kızlar belki inanmayacaksınız ama o aldığım 1 kiloyla bile yüzümün rengi değişti cildim giderek güzelleşiyor kilo alsak fıstık gibi kızlar olacaz eminim zaten güzeliz orası ayrı ama bir dirhem et bin ayıp örter derler doğru demekki. 1 kiloda bile değişim olabiliyorsa

var canım, tecrübem var güzel de kullanıyorum ama sırf oğlumu bırakacak yer bulamadığımdan gidemiyorum...
direksiyondan çekinmiyorum da motordan korkuyorum bende

ay mavis hakkaten güldürdün beni, benim aldığım o bir kilo direk göbeğime gitti biliyomusun, gitmesi gereken yer orası değildi ki, mesela göğüslere gitse süper olacak ama yok istemediğim yerde depo ediliyor
o bir kilo istediğim yere gitse kilo alma çabamdan bile vazgeçerim... çünkü 500'er grdan ikisne eşit dağılsa, ibrahim tatlısesin kavuşmuyor düğmeler şarkısnı söyleyecem valla
ama yok, göbekte bekliyor...

motorda bişey yok ya korkuttukları gibi değil yani

benim anlamadığım şu, arabaların motor sistemi eskisi gibi manuel değilki, tamamen bilgisayarlı sisteme geçti hepsi..eski arabalar kaldı sadece...ne gerek var o halde motor dersine
nasılsa motoru çok iyi bilenler bile araba arızalandığında kaputu açıp da eskisi gibi işlem yapamıyorlar ki...
geçen babamın araba arızalanmış yolda kalmış, açtım baktım hiçbişey yapılmıyor ki diyor
çekici çağırmışlar servise gitmişler de bilgisayara bağlayıp halledilmiş
bence motor dersi kalkmalı

sen de beni güldürdün valla canım bende gitmesi gereken çok yer var bacaklar göğüs kalça ama 1 kilo neye yetsin ki sadece yüzüme renk geldi biraz elmacıklarım çıkar gibi oldu ama o da çok az yani göbeğe indi mi onu bilmiyorum regl şişkinliği var henüz:26:
bacaklar ve göğüse gitse benim de ne güzel olur

o konuda bişey diyemiycem çünkü arabamız yok

sıcak çikolata yaptım şimdi :) tam yağlı sütle toplam 190 kalori yapıyor hesap ettim de ben de şunu düz 200 yapalım dedim birazcık toz şeker attım

kızlar bir fikrim var şimdi boydan bir fotoğraf çektiriyoruz bir elbisemizin içinde olabilir ya da pantolon tişört içinde ama üzerimize oturan güzel bir üst baş :)

daha sonra 1 ay kadar geçince aynı kıyafeti tekrar giyip fotoğraf çekiyoruz üzerimize oturuşundan bile anlarız ne kadar kilo aldığımızı

ben bunun iyi hissettirdiğini şu şekilde anladım yaz başında kına vardı bir akrabanın, giydiğim elbiseyi başka bir davette giymek için dün gece bir deneyeyim, nasıl oluyor, ayakkabı çanta kombini yapayım dedim.
bir giyerim ki kalçadan zar zor geçti ama bütün uğraşmalarıma rağmen fermuar kapanmıyoor
üstüne üstlük destekli sütyenimle beraber göğüs kısmı kesinlikle bir araya gelmiyor

çoook mutlu oldum nasıl seviniyorum annem de diyor ki millet elbiseye giremeyince üzüntüden ağlar sen sevincinden ağlayacaksın nerdeyse

afillicim bu benim hep denedigim bı yontem :) bı de severım oyle boos zamanlarımda cıcı cıcı elbıselerımı denemeyı falan tabı denerken de kılo almıs mıyım alamamıs mıyım onu farkederım :)) boyle eskısınden bıraz daha uzerıme oturuyosa falan benden mutlusu olmuyor valla

ay evet çok mantıklı bencede..bunu hiç düşünmemiştim..
bende bazen uzun zamandır giymediğim giysileri deniyorum falan, bazıları aynı duruyor, bazıları hafif dar gibi oluyor nasıl mutlu oluyorum allahım anlatamam...
hatta resimleri çekerken kafadan aşağıssını çekip burda paylaşalım
hepimiz görelim kimin kilosu nekadarmış...

eveett diğer kızlar da gelsin de paylaşmak isteyenler paylaşsın öncesi sonrası yapalım

ben de öğlen yemeğimi yeni yedim:)
kızlar tereyağlı makarna yaptım şu yumurtalı olandan üzerine şöyle 20 tane fındık kırdım sütaş beyaz peynirden de baya bir parça parça koydum
yanına iki tane salatalık kestim tuzladım
bir bardak da limonata

fotoğraflamak isterdim ama o kadar açtım ki saldırdım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…