Kilo alma programi ile yarisma

iki kişi tavuktan bahsedince normaldir canının çekmesi. bazen o yüzden yazmaya tereddüt ettiğim oluyor birinin canı çeker o an evinde yoksa yapamazsa diye ama söylemiş bulunuyoruz bazen ters zamanlarda

canim onu ben de ilk zamanlar dusunuyordum ama sonra baktim soyluyoruz topluca ben de koyverdim yapiveririm yarin ne zmaandir yemiyordum

Sence bunu yapmak bana mi duser 2 tanesinde katilamadim ya :) Misirimi patlattim geldim

evet başta sana ceza kesmek lazım, görevi kötüye kullanan topik lideri, elebaşı olarak

iki kişi tavuktan bahsedince normaldir canının çekmesi. bazen o yüzden yazmaya tereddüt ettiğim oluyor birinin canı çeker o an evinde yoksa yapamazsa diye ama söylemiş bulunuyoruz bazen ters zamanlarda

bende bazen diyorum kendi kendime...ne yediğimi veya yiyeceğimi yazıyorum ama canı çeken olursa diye..
öyle oluyor ki bazen çok komik bişeyi bile canımız çekebiliyor...
ama mecbur söylemek zorundayız çünkü amacımız bu..iştah açmaya çalışmak destek olmak..

evet ama yine de pahalı gelebilecek şeyleri ben söylemiyorum alabilen olur alamayan olur... herkesin evinde bulunabilecek şeyler az çok bellidir onları daha rahat söylüyorum dediğn gibi amaç birbirimizi yemeye sevketmek

olsun ama sizler icin acilmis bir topik, mama saatini ortaya atmis bir lider

süt içsem mi cicibebe yesem mii şeytan diyo yat yatağa boşver diyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…