- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.341
Sence bunu yapmak bana mi duser2 tanesinde katilamadim ya :) Misirimi patlattim geldim
ben de meyve yedim, şimdi de gevrek hazırlayıp gelcem mama saatine kadar onu yer ders çalışırm sonra da mamaaa
cabuk derse o zaman mamaya 2 saatten az bir sure kaldi
dersi de bilgisayardan çalışıyorum bi oraya bi buraya bakıyorum
Oyle verimli calisabiliyor musun canim? Valla iyimis
test çözüyorum canım konu çalışıyor olsam hayatta olmaz
tamam o zaman
Ben de misir patlatirken yarim pide indirdim mideye, simdi misirim da bitti geldi sira tekrar nara
ben de gevreği hazırlayıp geldimsütlü gevreğim 250 kalori yapıyor yaklaşık :) fena sayılmaz
tabiki de hic fena degilsu an tavuk pilav salata olsa yerim nedense canim cekti birden :26:
iki kişi tavuktan bahsedince normaldir canının çekmesi. bazen o yüzden yazmaya tereddüt ettiğim oluyor birinin canı çeker o an evinde yoksa yapamazsa diyeama söylemiş bulunuyoruz bazen ters zamanlarda
canim onu ben de ilk zamanlar dusunuyordum ama sonra baktim soyluyoruz topluca ben de koyverdimyapiveririm yarin ne zmaandir yemiyordum
ben de şimdi gevreğimi bitirdim mama saatine de az kalmış gevreği sindirebilirim umarım o zamana kadar :18:
Sence bunu yapmak bana mi duser2 tanesinde katilamadim ya :) Misirimi patlattim geldim
iki kişi tavuktan bahsedince normaldir canının çekmesi. bazen o yüzden yazmaya tereddüt ettiğim oluyor birinin canı çeker o an evinde yoksa yapamazsa diyeama söylemiş bulunuyoruz bazen ters zamanlarda
evet başta sana ceza kesmek lazım, görevi kötüye kullanan topik lideri, elebaşı olarak
bende bazen diyorum kendi kendime...ne yediğimi veya yiyeceğimi yazıyorum ama canı çeken olursa diye..
öyle oluyor ki bazen çok komik bişeyi bile canımız çekebiliyor...
ama mecbur söylemek zorundayız çünkü amacımız bu..iştah açmaya çalışmak destek olmak..
evet başta sana ceza kesmek lazım, görevi kötüye kullanan topik lideri, elebaşı olarak
bende bazen diyorum kendi kendime...ne yediğimi veya yiyeceğimi yazıyorum ama canı çeken olursa diye..
öyle oluyor ki bazen çok komik bişeyi bile canımız çekebiliyor...
ama mecbur söylemek zorundayız çünkü amacımız bu..iştah açmaya çalışmak destek olmak..
süt içsem mi cicibebe yesem mii şeytan diyo yat yatağa boşver diyor :26:
süt içsem mi cicibebe yesem mii şeytan diyo yat yatağa boşver diyor :26:
zaten onu dinleye dinleye bu hale geldik
o seytani kulagindan tuttugum gibi camdan asagi atarim
hiç iradeli değilim bi işten hemen cayabilirim ben nasıl kilo alcam ya
bugünlük yemesem olma mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?