Kilo alma programi ile yarisma

keşke resimleseydin canım iştahımız kabarırdı da hemen koşardık mutfağa...yumurtalı makarnayı nasıl buldun leziz mi??

pelinim sen ne yaptın hiç sesin çıkmadı bugün

bugün cozutmuşsun sen,
Telafi etmen lazım...akşam öğününde bol ye, mama saatine kadar ağzın boş durmasın...

ufffff ne cok konusmussunuz
Mavısım sınavının ıyı gectıgıne cok sevındım Benım de yuzum aldı bıraz onu gorebılıyorum cok mutluyum o yuzden :) bı de bugun bayramda gıydıgım kotu gıydım bayramda ustumden dokuluyordu cekıp duruyordum, bugun zıpcık gıbı oturdu ustume :) yıne gıttım arkadasa yardımcı olmaya uzun zamandır ılkkez kotla gordu (esofmanla gezıyorum cogu zaman) bacakların dolmus senın dedı o da

Afıllıcım guzel mantıklı fıkır

xannemx ben de arada cıkarır denerım bakarım fark var mı eskıyoe gore dıye

Gazelcım bugun patates salatamı yaptık arkadasta, yanında 3 dılım ekmekle yogurtla ındırdım mıdeye :)

afiyet şeker olsun kuzum, löp löp et olsun, pıt pıt yağ olsun
ama resim isterdik yanee bikereee

keşke resimleseydin canım iştahımız kabarırdı da hemen koşardık mutfağa...yumurtalı makarnayı nasıl buldun leziz mi??
ben de arkadasımı beklıyorum kızlar aksam yemegı ıcın avm ye gıdıcez. koca bı menu burger king yemeyi dusunuyorum uzerıne belkı bı de cileklısınden milkshake off siimdiden agzımın suları aktı vallahi , burgera olan duskunlugume dur dıyemiyorumm maaleseff kızlarr:18:

ben burger değil de mc donalds seviyorum çoook zararlı yememeliyiz aslında ama hem lezzetli hem çok kalorili tam bizlikk

Ben gun sayiyorum 2 ay 5 gundur yemiyorum

Bi oturusta 2 menu yerim ama bir ara haftada 3 gun pek iyiye gitmiyordum ondan ara verdim bakalim ne kadar dayanicam :18:

bayılırım hamburgere
yerken bi ısırık da benim yerime ye..

bayılırım hamburgere
yerken bi ısırık da benim yerime ye..

yerim gazelcim hic merak etme senn :))

ben burger değil de mc donalds seviyorum çoook zararlı yememeliyiz aslında ama hem lezzetli hem çok kalorili tam bizlikk

evet zararlı ama ne yapalımm ben kendıme dur diyemıyorum bu konuda :)) coktandır yemiyodumm bı de ozledim k afillicimm sorma gitsinn

pelincim ıyı dayanıyomussun sen vallahi :))

Ben gun sayiyorum 2 ay 5 gundur yemiyorum

Bi oturusta 2 menu yerim ama bir ara haftada 3 gun pek iyiye gitmiyordum ondan ara verdim bakalim ne kadar dayanicam :18:

benim de geçen çarşamba 3 hafta oldu hiç yemeyeli
kola içmeyeli ise o kadar çok zaman oldu ki çook özlüyorum kolayı ama içmeyeceğiimmm

Foto cekicektim ama patates ocakta cok kalmis cenemizden:) kup kup dograyip haslayalim dedik cabuk da olsun diye :) azicik hamir gibi olmustu goruntu guzel olsa cekicektim yani

doğrayarak haşlayınca hemen hamur gibi dağılıyor canım, ama ben hep kabuklu haşlarım, sonra soyar doğrarım...
aman olsun patates salatası her halükarda yenir
millet soyup rendeleyip top top yapıp yiyor

pelincim ıyı dayanıyomussun sen vallahi :))

ne yapayim yuzumdeki sivilceler gecmeye basladi ama biliyor musun, yuzum zaten guzel degil sivilcelerle ustune daha da cikinlik katmak istemedim

benim de geçen çarşamba 3 hafta oldu hiç yemeyeli
kola içmeyeli ise o kadar çok zaman oldu ki çook özlüyorum kolayı ama içmeyeceğiimmm

senin de iyimis canim :)

ben kolayi sadece burger ya da mc donalds la yoksa bizim eve girmez bile, selulit kupu

doğrayarak haşlayınca hemen hamur gibi dağılıyor canım, ama ben hep kabuklu haşlarım, sonra soyar doğrarım...
aman olsun patates salatası her halükarda yenir
millet soyup rendeleyip top top yapıp yiyor

haklisin iste hizli olsun diye oyle yaptik, patates olsun da camurdan olsun benim icin

afiyet şeker olsun kuzum, löp löp et olsun, pıt pıt yağ olsun
ama resim isterdik yanee bikereee

istediğiniz resim olsun ben de yedim cezamı daha şimdi ve hemen size geldim resimdekileri yedim tabi turşunun hepsini yemem imkansız birkaç parça yedim ve resimde yok ama çeyrek somun ekmek de yedim ayran da 2 bardak, birini yemeğin üstüne içtim mide büyüsün diye

sağol canım keşke benim de bacaklar ve göğüs alsa yaaa

aferin kuzuma güzel yemişsin maşallah...kalça göğüs göbek basen bacak olarak geri dönsün inşallah
bu arada turşu hastasıyım, özellikle ermemiş domates...
haaaaa unutmadan ben cezaya yumurta eklemiştim bikere nerde yumurta yedinmi onuda??

hamburger sevmeyen de bi ben varım heralde yemem bin yıl yemesem aklıma gelmez ben çiğköfte canavarıyım

ayyyy maviş hiç sorma bende çok severim çiğ köfteyi....ama dürüm arasına değil, böyle marula sarıp yemeyi severim...bol limonlu turşu ile offfff yanaklarımın kenarı ağzımın içinden sulu sulu oldu yemin ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…