- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.401
ben de öğlen yemeğimi yeni yedim:)
kızlar tereyağlı makarna yaptım şu yumurtalı olandan üzerine şöyle 20 tane fındık kırdım sütaş beyaz peynirden de baya bir parça parça koydum
yanına iki tane salatalık kestim tuzladım
bir bardak da limonata
fotoğraflamak isterdim ama o kadar açtım ki saldırdım resmen
pelinim sen ne yaptın hiç sesin çıkmadı bugün
kızlar belki inanmayacaksınız ama o aldığım 1 kiloyla bile yüzümün rengi değişti cildim giderek güzelleşiyor kilo alsak fıstık gibi kızlar olacaz eminimZaten güzeliz orası ayrı ama bir dirhem et bin ayıp örter derler doğru demekki. 1 kiloda bile değişim olabiliyorsa
kızlar bir fikrim var şimdi boydan bir fotoğraf çektiriyoruz bir elbisemizin içinde olabilir ya da pantolon tişört içinde ama üzerimize oturan güzel bir üst baş :)
daha sonra 1 ay kadar geçince aynı kıyafeti tekrar giyip fotoğraf çekiyoruz üzerimize oturuşundan bile anlarız ne kadar kilo aldığımızı
Ben bunun iyi hissettirdiğini şu şekilde anladım yaz başında kına vardı bir akrabanın, giydiğim elbiseyi başka bir davette giymek için dün gece bir deneyeyim, nasıl oluyor, ayakkabı çanta kombini yapayım dedim.
Bir giyerim ki kalçadan zar zor geçti ama bütün uğraşmalarıma rağmen fermuar kapanmıyoor
üstüne üstlük destekli sütyenimle beraber göğüs kısmı kesinlikle bir araya gelmiyor
çoook mutlu oldum nasıl seviniyorum annem de diyor ki millet elbiseye giremeyince üzüntüden ağlar sen sevincinden ağlayacaksın nerdeyse
afillicim bu benim hep denedigim bı yontem :) bı de severım oyle boos zamanlarımda cıcı cıcı elbıselerımı denemeyı falan tabı denerken de kılo almıs mıyım alamamıs mıyım onu farkederım :)) boyle eskısınden bıraz daha uzerıme oturuyosa falan benden mutlusu olmuyor valla
bugün cozutmuşsun sen,
Telafi etmen lazım...akşam öğününde bol ye, mama saatine kadar ağzın boş durmasın...
ufffff ne cok konusmussunuz
Mavısım sınavının ıyı gectıgıne cok sevındımBenım de yuzum aldı bıraz onu gorebılıyorum cok mutluyum o yuzden :) bı de bugun bayramda gıydıgım kotu gıydım bayramda ustumden dokuluyordu cekıp duruyordum, bugun zıpcık gıbı oturdu ustume :) yıne gıttım arkadasa yardımcı olmaya uzun zamandır ılkkez kotla gordu (esofmanla gezıyorum cogu zaman) bacakların dolmus senın dedı o da
Afıllıcım guzel mantıklı fıkır
xannemx ben de arada cıkarır denerım bakarım fark var mı eskıyoe gore dıye
Gazelcım bugun patates salatamı yaptık arkadasta, yanında 3 dılım ekmekle yogurtla ındırdım mıdeye :)
lezzetli canım ama yumurta kokusuna annem hiç gelemez kokuyor dedi mesela ama ben almadım normal makarnadan daha lezzetlikeşke resimleseydin canım iştahımız kabarırdı da hemen koşardık mutfağa...yumurtalı makarnayı nasıl buldun leziz mi??
Eki Görüntüle 846952 sinirimi bozdu bu karikatür
ben de arkadasımı beklıyorum kızlar aksam yemegı ıcın avm ye gıdıcez. koca bı menu burger king yemeyi dusunuyorum uzerıne belkı bı de cileklısınden milkshakekeşke resimleseydin canım iştahımız kabarırdı da hemen koşardık mutfağa...yumurtalı makarnayı nasıl buldun leziz mi??
ben de arkadasımı beklıyorum kızlar aksam yemegı ıcın avm ye gıdıcez. koca bı menu burger king yemeyi dusunuyorum uzerıne belkı bı de cileklısınden milkshakeoff siimdiden agzımın suları aktı vallahi , burgera olan duskunlugume dur dıyemiyorumm maaleseff kızlarr:18:
ben de arkadasımı beklıyorum kızlar aksam yemegı ıcın avm ye gıdıcez. koca bı menu burger king yemeyi dusunuyorum uzerıne belkı bı de cileklısınden milkshakeoff siimdiden agzımın suları aktı vallahi , burgera olan duskunlugume dur dıyemiyorumm maaleseff kızlarr:18:
afiyet şeker olsun kuzum, löp löp et olsun, pıt pıt yağ olsun
ama resim isterdik yanee bikereee
bayılırım hamburgere
yerken bi ısırık da benim yerime ye..
ben burger değil de mc donalds seviyorum çoook zararlı yememeliyiz aslında ama hem lezzetli hem çok kalorili tam bizlikk
Ben gun sayiyorum 2 ay 5 gundur yemiyorum
Bi oturusta 2 menu yerim ama bir ara haftada 3 gun pek iyiye gitmiyordum ondan ara verdim bakalim ne kadar dayanicam :18:
Foto cekicektim ama patates ocakta cok kalmis cenemizden:) kup kup dograyip haslayalim dedik cabuk da olsun diye :) azicik hamir gibi olmustu goruntu guzel olsa cekicektim yani
pelincim ıyı dayanıyomussun sen vallahi :))
benim de geçen çarşamba 3 hafta oldu hiç yemeyeli
kola içmeyeli ise o kadar çok zaman oldu ki çook özlüyorum kolayı ama içmeyeceğiimmm
doğrayarak haşlayınca hemen hamur gibi dağılıyor canım, ama ben hep kabuklu haşlarım, sonra soyar doğrarım...
aman olsun patates salatası her halükarda yenir
millet soyup rendeleyip top top yapıp yiyor
bugün cozutmuşsun sen,
telafi etmen lazım...akşam öğününde bol ye, mama saatine kadar ağzın boş durmasın...
afiyet şeker olsun kuzum, löp löp et olsun, pıt pıt yağ olsun
ama resim isterdik yanee bikereee
ufffff ne cok konusmussunuz
Mavısım sınavının ıyı gectıgıne cok sevındımBenım de yuzum aldı bıraz onu gorebılıyorum cok mutluyum o yuzden :) bı de bugun bayramda gıydıgım kotu gıydım bayramda ustumden dokuluyordu cekıp duruyordum, bugun zıpcık gıbı oturdu ustume :) yıne gıttım arkadasa yardımcı olmaya uzun zamandır ılkkez kotla gordu (esofmanla gezıyorum cogu zaman) bacakların dolmus senın dedı o da
istediğiniz resim olsun ben de yedim cezamı daha şimdi ve hemen size geldimresimdekileri yedim tabi turşunun hepsini yemem imkansız birkaç parça yedim ve resimde yok ama çeyrek somun ekmek de yedim ayran da 2 bardak, birini yemeğin üstüne içtim mide büyüsün diye
Eki Görüntüle 847122 Eki Görüntüle 847121
hamburger sevmeyen de bi ben varım heraldeyemem bin yıl yemesem aklıma gelmez ben çiğköfte canavarıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?