- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.421
aferin kuzumagüzel yemişsin maşallah...kalça göğüs göbek basen bacak olarak geri dönsün inşallah
bu arada turşu hastasıyım, özellikle ermemiş domates...
haaaaa unutmadan ben cezaya yumurta eklemiştim bikerenerde yumurta yedinmi onuda??
ayyyy maviş hiç sorma bende çok severim çiğ köfteyi....ama dürüm arasına değil, böyle marula sarıp yemeyi severim...bol limonlu turşu ile offfff yanaklarımın kenarı ağzımın içinden sulu sulu oldu yemin ederim
bu arada bende az önce tahinli poğaça yaptım, çayla yedik zeytin peynir domates vs ile...
ohhh misssslop lop et olsun canım
inşallah canımbende göbek istemem, yukarı gitsin
göbekten yukarıanlarsın işte
anladm canımcım ben de istiyoooooom ama git demekle gitmiyo ki
göbeği sıkıştırsak yukarı fırlasa, ve birden balon gibi şişseler
nasıl fikir
keyfin yerinde maşallah pompayla şişirsek anca fayda eder
allah bozmasın keyfimizi :)
valla bu gdişle alıcam elime bisiklet pompasını...istediğim büyüklük ve dolgunlukta yaparım hem ne güzel olur....
hep bunun hayalini kurmuştum gazelim senin de aklından da geçiyormuş okuyunca çok güldümgöbeği sıkıştırsak yukarı fırlasa, ve birden balon gibi şişseler
nasıl fikir
Amin canımne güzel olur geçen konuşmuşsunuz birinin çabaları işe yaramış falan diye, ne yapmıştı o ya kolay bişeyse deneyelim
hep bunun hayalini kurmuştum gazelim senin de aklından da geçiyormuş okuyunca çok güldüm
evet canım 85 bedeni 92 mi ne yapmış tam net hatırlamıyorum...
benim 85 olsa, pehh göbek atarım
zor bi tarif değil ama biraz sabır istiyormuş, bir ayda bu ölçülere gelmiş...
kesin sonuç alacağımı bilsem yaparım ama okadar uğraşıp da bi işe yaramazsa hayal kırıklığı....
afilli deneyecekti ama önce kilo alayım diyor...bende onu bekliyorum, eğer başlarsanız beraber başlayalım, şaka bi yana beraber yaparsak devam ederiz...tek başına biraz zor...
hep beraber başlayalım diyorsanız hemen başlayabiliriz gazelim mavişim, kilo almayı beklemeye gerek yok, şerbetçi otu kremini yapıcaz di mi ve adaçayı içicez
evet canım, elma şekeri miydi neydi üyenin adın hatırlamıyorum...
eğer kabul ederseniz ben varım....
yalnız ben kremin yapılışını okumadım detaylı sen baya incelemişsin, biraz anlat istersen tarif et bize de...
beraber olursak daimi oluruz bence...
tek başına zor...
birde en az bir ay diye kural koyalım ve hırslı olalım vazgeçmeden..
ben varım, siz?????
evet canım, elma şekeri miydi neydi üyenin adın hatırlamıyorum...
eğer kabul ederseniz ben varım....
yalnız ben kremin yapılışını okumadım detaylı sen baya incelemişsin, biraz anlat istersen tarif et bize de...
beraber olursak daimi oluruz bence...
tek başına zor...
birde en az bir ay diye kural koyalım ve hırslı olalım vazgeçmeden..
ben varım, siz?????
ben krem olarak eczaneden excipial hydro alıp kullanıcam
tamam canım ben varım,...kafaya koyarsam azimle yaparım az çok tanıdın beni..
yalnız şu ismini verdiğin krem ne için? göğüs büyütücü bişeymi?
yoksa normal yağsız bir kremmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?