Kilo alma programi ile yarisma

benim son 3 kasigim kaldi, bugun paket biticek diye hepsini icine bosalttim biskuvilerin cok geldi normalden daha fazla yani bugun insallah bitirebilirim

benim son 3 kasigim kaldi, bugun paket biticek diye hepsini icine bosalttim biskuvilerin cok geldi normalden daha fazla yani bugun insallah bitirebilirim

valla bende öğürerek yedim, saymadan koydum, 15 koyuyordum baya 20 veya 25 oldu sanırım, ye ye bitmedi...içim çıktı...ardından da süt içince...neyse fazla konuşmayım, kusucam şimdi

slm kızlar, kahvaltılar yapıldımı?
ben pek yiyemedim, sanırım gece mama yiyip yattığımdan sabahları kahvaltıya iştahım olmuyor hiç...:26:
sizde de oluyormu böyle... sadece bir dilim ekmeğe tereyağ sürdüm bir kaç tane peynir ve zeytin domatesle yedim hepsi bu...
çay içiyorum şimdi, önceden güzel kahvaltı yapardım ballı fıstık ekmekli ekmekler yerdim, pekmez tahin yerdim...:26:
böyle giderse o aldığım bir kiloyuda vericem
öğlene allah kerim...

ben de sabah 10da uyandım diyelim mesela 12 olana kadar hiçbir şey yiyemiyorum aç olsam da tok olsam da sanki ağzımda kilit var sonra vakit geçince acıkınca yiyorum

ben şimdi durup düşünüyorum da önceden ben ölmemişsem açlıktan iyiymiş sabah kalkardım (sabah değil öğlen) 12 de 1 de 2 ye 3 e kadar hiçbir şey yemezdim sonra 3te atıştırmalık bir şeyler, öyle akşam ederdim hatırlıyorum hep midem boş olurdu

sonra akşam yemeğinde bir tabağı ya yer ya yemezdim, gece yemek yemek zaten yoktu hep midem guruldarken uyurdum hatta bazen o kadar aç olurdum ki bir iki lokma ekmek atardım ki ağzıma uyuyayım diye

şimdi yediğimin 5te 1ini bile yemiyormuşum önceden

ben sabah iki dilim yağlı ekmek yiyip çay içtim sadece ve yazılı ehliyet sınavına koştum daha şimdi geldim eve, bi bakayım kim ne yemiş dedim ama kimse yazmamış daha senin dışında. ben de şimdi öğle yemeğimi yiyip gelcm yazarım yediklerimi

benim zaten hiçbir zaman sabah iştahla uyandığım olmadı ki

aynen ben de öyleydim canım

aynen bende canım yaa, eskiden hiçbişey yemiyormuşum meğer,
oysa çok yediğimi düşünürdüm....ama şimdi gördüm ki yedikçe yiyorum arka arkaya midemi boş bırakmıyorum hiç, meğerse yenebilyormuş

nasıl geçti sınavın canım, inşallah kazanırsın...
bende gidecem ehliyete ama oğlumu bırakacak kimsem yok burda
memlekete tayinimiz çıksa inşallah o zaman kaldı benim ehliyet...

ben de sabah 8de uyandım sabah sabah hiçbir şey yiyemediğimden şöyle damak tadıma uyan bir şeyler yiyeyim de iştahım açılsın dedim nesquik mısır gevreği yedim bir kase

sonra saat 10 11 gibi 2 yumurta beyaz peynir bol zeytin ekmek yedim
az sonra ise makarna yapacağım anneme yumurtalı makarna aldırdım onu deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…