- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.461
doğacım bu hafta cezalar benden
eğer kızlar müsade ederlerse ben ceza vermek istiyorum sana...
afillim şimdi sözleştik mi, tamam dimi başlıyoruz inşallah..pazartesi alacam ona göre
birde şu şerbetçi otunu ne kadar alayım? şerbetçi otuydu dimi yanlış anlamadım dimi, kaç gr kadar alıcaz??
kremin ismini de tekrar yazarmısın, bende alayım ondan...
Ya canim ben eger hipoglisemiyi ön plana alirsam diyet yapmam gerekir ama diyet yaparsam ölurum bak yememe ragmen 1 kilo gitti :-(hep sıkintidan uzuntuden benim hipoglisemiye sebep olan faktorleri cozmem gerekiyor antibiyotik tedavim var evet doktor kontrolunde bide redlu sıkıntim olmasa iyi olurdu ama bnm midem sarka sarka sol tarafa yerlesmis boyle endokrin problemleri yasamam cok normal
Ya canim ben eger hipoglisemiyi ön plana alirsam diyet yapmam gerekir ama diyet yaparsam ölurum bak yememe ragmen 1 kilo gitti :-(hep sıkintidan uzuntuden benim hipoglisemiye sebep olan faktorleri cozmem gerekiyor antibiyotik tedavim var evet doktor kontrolunde bide redlu sıkıntim olmasa iyi olurdu ama bnm midem sarka sarka sol tarafa yerlesmis boyle endokrin problemleri yasamam cok normal
ben inaniyorum ona, sac kesimi, bakimi ve epilasyonu kendime uyguluyorum o yuzden yaramaz diye dusunuyorum
Hosgeldin sukur kavusturana
Cezamizi en cok kilo alanlardan birinden istedik, ben de bu hafta alamadigim icin Gazel den istedim cezami ve bugun uyguladim da
Canim refluden kan sekeri dusuklugunu ilk kez duyuyorum, bence sen cok yukleniyordun ya bir ara ondan dolayi insulin direncinde bi oynama yasanmis o yuzden dusmus olabilir... Mavisime de sormak lazim o hemsirelik okuyor biliyor musun
Evet tatlim kimseyi uzmene gerek yok, istersen sen kafana gore degil de bizim dediklerimizi mi yesen acaba:26: Sen abartiyorsun cunku yediklerini bence...
nasıl yani mide sarkmışben bu terimleri pek bilmiyorum peliniiimm yetiş açıkla bizee
canim doktor antibiyotigi nicin verdi? Sakin ama sakin hipoglisemiyi falan arastirma sen o zaman hic bisi yemezsin, benim cok yakin tanidigim seker hastasi... Istersen onun ogunlerinden yola cikarak guzel bi diyet yaptirabiliriz ne dersin
Antibiyotik bobrek ustu bezlerimin calismamasi ve yuksek duzeyde üre olmasi
sözleştik canım maviş de katılır bize muhtemelen bu gece onun nöbeti var galiba gelmediğine göre
yarın o da okur katılır belki
şerbetçi otu evet canım ben valla 2 tl lik almıştım epeeey oluyor zaten 1 tllik alsan bile yıllarca gider
excipial hydro kremin adı:) excipial lipo olanı da var ama lipo olan yağlı hydro yağlı değil
nasıl yani mide sarkmışben bu terimleri pek bilmiyorum peliniiimm yetiş açıkla bizee
Nasil seker hastasi gibi beslenerek kilo alacagim ki benn koorkmaya basladm off ki ne off
canim bilincsizce birden verilen kilolar nedeniyle, vucut en son en onemli yapi tasi olan proteini kullanmaya baslar, boylece kaslar zayiflar sarkmalar meydana gelmeye baslar..
hadi ya ama proteini yakması için ne karbonhidrat ne yağ hiçbir şey kalmamış olması gerekmiyor mu :18:
neden alamayacakmışsın canım biz ideal kilodayken fazlaısnı almaktan bahsetmşyoruz ki sen ideal kilona ulaşacaksın yani sen dengeli sağlıklı beslenmelisin en öncelikle zaten ihtiyacın olan kadar kalori ve biraz da fazlasını alırsan her gün yavaş yavaş kilo alırsın..Nasil seker hastasi gibi beslenerek kilo alacagim ki benn koorkmaya basladm off ki ne off
tamam canım allahın izniyle başlayalım bakalım inşallah sonuç alırız...sen vazgeçmedikçe bende geçmem..yeterki destek olalım...
ben pazartesi şerbetçi otunu, adaçayını ve kremi alayım....burdan bi taktik oluştururuz, ona göre yazarız yaparız...
kızlar bana müsade, sütümü içip yatıcam inşallah...
nasipse yarın görüşürüz, hepinize hayırlı geceler....
sabah uyandığınızda pofidik kalçalar, göğüsler göbeklerle uyanın inşallah
doğacım tekrar geçmiş olsun canım, rabbim şifanı versin en kısa zamanda....
herşeye rağmen şükürden ayrılmayalım canım...rabbim kimini fakirlikle kimini hastalıkla kimini eşiyle evladıyla imtihan eder...
biz kullar olarak şükretmeli ve rabbimizden gelen her sıkıntıya sabırla daynmalıyız...
allah daha beter dertler vermesin,..hastalıkla acıyla hasretle imtihan etmesin....
çok öptüm hepinizi..görüşürz inşallah..selam ve dua ile...
kızlar bana müsade, sütümü içip yatıcam inşallah...
nasipse yarın görüşürüz, hepinize hayırlı geceler....
sabah uyandığınızda pofidik kalçalar, göğüsler göbeklerle uyanın inşallah
doğacım tekrar geçmiş olsun canım, rabbim şifanı versin en kısa zamanda....
herşeye rağmen şükürden ayrılmayalım canım...rabbim kimini fakirlikle kimini hastalıkla kimini eşiyle evladıyla imtihan eder...
biz kullar olarak şükretmeli ve rabbimizden gelen her sıkıntıya sabırla daynmalıyız...
allah daha beter dertler vermesin,..hastalıkla acıyla hasretle imtihan etmesin....
çok öptüm hepinizi..görüşürz inşallah..selam ve dua ile...
eskilere bakıyorum da biz şanslıyız ya, eskiden bu dertten muzdarip olanlar bizim kadar bilinçli değilmiş çok şükür bir hemşiremiz bir biyoloğumuz var bize yeter
canim benim is bu bolumleri okumakla bitmiyor ki, onemli olan gercekten mantikli olani dinleyip ogrenmek hepimizin yaptigi bu
Sizler duydugunu hemen dusunmeden uygulayan bilincsiz insanlar olsaniz biz olsak da nafile olurduIs yine de kiside bitiyor
doğru diyosun canım da doktorlar bile ilaç verirken her iştahsızım diyene...
ben de şimdik makarnamı yedim yine her gün makarna yiyorum öğlen alışkanlık oldu bugün yemek var ama makarna yedim yine böyle üzerine de domates sosu diye bir sos vardı ondan döktüm çok güzel oldu
ayran içiyorum yanında, sabah da 2 yumurta yedim bol peynir yeşil zeytin bal tereyağı
evet canim isthasiz degilim diyene bile verdi:) Ama ben almadim :)
Canim her gun karbonhidrat patlamasi yasiyosun :)
Ben de simdi kalkicam domatesli bulgur pilavi, tursu, ayran uclemesi yapayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?