- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.501
vaovv son hızla ilerliyorsun pelincim
bunun üzerine :124::124::124::124::124:
bunun uzerine 1 mandalin daha yedim patlicam simdi:124::124::124::124::124::124:
ben çay içiyorum meyveyi birazdan yirim
Su an agzimin tadi yerinde hic bisi koymak istemiyorum agzima artik :124::124::124::124:
oooo neler neler yenmiş de haberimiz yok
ben bulgur pilavını fazla yemişm heralde şu saate kadar sadece, 4 tane sigara böreği, bir dilimcik baklava, ve bir tane de mandalina yedim...
ha bir tane de albeni çikolata yedim...
misafirlikteydik, evde olsam daha çok çok yerdim...
şimdi de mamamı hazırladım herkes nerdeeee????
bu arada dün kimden duymuştum çiğ köfteyi, bugün akşama kadar çiğ köfte koktu burnuma...
pazar olmasa alıcaktım köfteciden, ama dükkanlar kapalı malum...
yarın allah izin verirse evde yapıcam, etli yapıcam ama, eşim etli seviyor diye...
regl oldum ve hic istahım kalmadı pek bisey de yemedim bugunn off offf gıcık oluyorum su regl zamanına aldıgım kilolar da geri gıdeceek galba
benimde göğsüm çok sızlıyor, eli kulağında.bende ilk iki gün lokma alamıyorum ağzıma, sancıdan kıvranıyorum..ağrı kesicilerle ayakta duruyorum..yataklara düşüyorum...
zar zor bir kilocuk alabildim oda gider kesin bende..
gazelcim kilomuzu geri verecez diyip sartlamayalım bence kendimzi yemeye calısalım beniim agrım cok olmuyo ıstahım olmuyo hic ..
saat 1 ,30 ama kimse mama saatine gelmedi, bende gidiyorum işte
bu arada mamamı yedim, muzumu da yedim...şimdi de ballı tozlu sütümü içip yatıcam şnşallah...yarın nasipse görşürüz kızlar...ay yok tavuklar demeliydim
evet tavuguz hepimizo yuzden 6 da kalktim
evet hepiniz tavuksunuz ben nöbetten geldim uykusuzum ama önce buraya koştum eve girer girmez canlarım 1 günde bile özledim hepinizibayağı gülüp eğlenmiş halaylar çekmişsiniz gözümden kaçmadı
çalışırken malum diyet falan uygulayamıyorumbu hafta sonuç ne çıkacak çok merak ediyorum :18:
pelincim bayağı coşmuşsun ben yokken tebrik ederim
gazelcim ve afillim ben de varım beraber yapalım şu işidün çalışıyordum o yüzden daha şimdi okuyabildim yazdıklarınızı
ne zaman başlıyoruz ya da başladınız mı siz:26:
Biz de seni Mavisim
Ben costum da bu hafta sanirim ceza alicakmisim gibi geliyor, bu iki gun iyi yukleme yapmam gerek :18:
Dun Nute un dogum gunuydu de halaylar da ondan bi de benim incirlerden dolayi
Sanirim bugun baslayacaklardi Mavisim :26:
hislerimiz karşılıklı yani sevindim
benim de bugün ve yarın yüklenmem gerek ama yarın staj var
neyse ben de katılırım ne zaman yakalarsam artık
Bisi olmaz onumuzde koca bir gun var, aksama da O Ses Turkiye (gelsin patlamis misirlar, gitsin abur cuburlar ne yedigimizi anlamamalar :)
Ben ise pekmez icmekle basliyorum hemen alip geliyorum cay bardagini, yanina da suyumu
iki saat dersim var akşam üzeri onun dışında evet yiyebilirm dersimi akşama bırakmazsam o sesi de izlerim yerken
afiyet olsun güzelim topak topak et olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?