Kilo alma programi ile yarisma

evet o topikte yazıyordu buzla masaj ama bende değdiremem ya,
neyse biz şu kreme başlayalım da belki gaza geliriz onuda yaparız...
tamam canım söz veriyorum, sen devam ettiğin sürece bende devam edicem...
yanıma destekçi olduğun müddetçe de vazgeçmem şüphen olmasın....
ama yarın pazar aktarlar kapalı olur...pazartesi başlasak olmazmı? adaçayı falan da almak lazım...
birde bende arko nun nemlendiricisi var onu kullansam olmazmı? ne diyorsun...

ben aksam yemeginden sonra 8 de uyumsum simdi uyandim mama yemege geldim

hoşgeldin canım, kız iyice tavuğa bağladın sen 8 de ben im oğlum bile uyumaz
şaka şaka tatlım, erken kalıyorsun haliyle uyku basıyor yorgunluktan..ben geç kalkıyorum genelde...o yüzden 2 den önce uyumam...
mama yiyelim hadi..
bu arada pelin sen katılacakmısın afilli ile bana, yoksa memnunmusun sen göğüsten?

yok gulebilirsin Gazelcim sikinti degil tavugum ben tavuk
tamamdir benim mama hazir ne zaman isterseniz baslariz

Gazelcim benim gogusler (75ten buyuk azicik) 80 gibi bedenime uygun oldugunu dusunuyorum, kilo aldikca buyudugu kanisindayim bir zamanlar bundan 5-6 kilo fazlayken

Bence 3-4 kilo daha alin oyle baslayin derim, tam da bilmiyorum gerci ne yapacaginizi cok net okumadim acikcasi....

benimki de dolgulu 75 'i zor dolduruyor
kilo almakla büyüyeceğini bilsek keşke kuzum, ama kilolu olup göğsü küçücük olanlar da var...
pek kiloyla alakalı olmayabilir..benim bi arkadaşım var, çöp gibi ince ama 90 beden göğsü
benizkiler onun yanında tahta

kizlar bence 3-4 kilo daha bekleyin cidden ben de buyumez diyordum buyuyor, buyumezse caresine bakarsiniz

olur tabi canım pazartesi hafta başı güzel olur :)
kizlar bence 3-4 kilo daha bekleyin cidden ben de buyumez diyordum buyuyor, buyumezse caresine bakarsiniz
canım keşke büyüse kilo alınca ama olsun kiloyla da büyür büyürse biz de çabamızla azıcık büyütsek dolgusuz 75i doldursa elhamdülillah yarabbi şükür deyip otururum oturduğum yerde

bak adim gibi eminim canim siz kilo alinca buyucekler, ama siz yaptiginiz seyden sanacaksiniz ilk baslarda bu arada pericigin takvimine gore 2014 e kadar buyutme tarihi yok

valla ne güzel dedin afilli, dolgusuz 75 i doldursa keşke, fazlasında gözüm yok...

bak adim gibi eminim canim siz kilo alinca buyucekler, ama siz yaptiginiz seyden sanacaksiniz ilk baslarda bu arada pericigin takvimine gore 2014 e kadar buyutme tarihi yok

ne tarihi bu pelincim? pek anlamadım ben :26:

evet yokmuş

valla ne güzel dedin afilli, dolgusuz 75 i doldursa keşke, fazlasında gözüm yok...

ne tarihi bu pelincim? pek anlamadım ben :26:

aynen benim de fazlasında yok özüm canım...

perinin dolunay takvimini takip etmiyor musun hemen takip etmeye başlaa gazelim

Doga hemen kilonu yaziyorsun, listeyi yeniliyorum

Diger topikte okudugum seyi de okumamis kabul ediyorum, sakin kimseyi kotu algilama biz senin iyiligini senden daha cok istiyoruz bundan emin olabilirsin

Neler yedin anlat bakalim????

evet yokmuş

aynen benim de fazlasında yok özüm canım...

perinin dolunay takvimini takip etmiyor musun hemen takip etmeye başlaa gazelim

ay ne cahil kalmışım ben, ne ki bu dolunay takvimi...?
bi anlatıverin kızlar....kim bu peri..ne çok soru sordum yahu
şimdi o tarih yoksa büyütemeyecekmiyiz???:18:

Diger topikte okudugum seyi de okumamis kabul ediyorum, sakin kimseyi kotu algilama biz senin iyiligini senden daha cok istiyoruz bundan emin olabilirsin

Ben geldimmmmmmmmm. Oh bee geldim sonunda ozledim hepiniziii 28 oldum evet cok felaket bir durum aldigim 1 kiloyuda verdim hemde kusana kadr yememe ragmen ama hem reflüm var hem bobreklerimde üre var hemde hipotiroid hastasiyim hepsi birbirine bagli gecenlerde senin patatesinden yapip yedim yogurtlu 2 saat sonra tokluk kan sekerim cok dusuk cikti komaya giriyordum neredeyse dedilerki diyet yapman gerekli beyaz ekmek hatta makarna misir havuc patates tatli meyve bile yemeyeceksin.. Gunlerce agladim bu topigi dusundum sizleri dusundum ben simdi ne diyecegim onlara diye dusundum sinir krizi gecirdim ve yazmaya utamdim kan sekerimin dusuk olmasinin sebebi reflu ve bobreklerimmis simdi bunlari cozmeye calisiyorum ve yemege devam yoksa olucem aksam patates puresi yedim inadina ustune misir deminde cicibebe ama elma cayiyla artik cezami kim verir bilmiyorum hanginiz isterseniz kabulumdur.artik yarin yepyeni birgun olucak hersey bitsin artik annemide cok uzuyorum biktim bee

canımmm bu yazdıklarını yemen sakıncalıysa yeme sakınn... ben mi yanlış anladım yoksa yemen sakıncalı olduğu halde yiyor musun böbrekler de mide de çook önemli organlar, sen sağlığını düzeltmeye bak canım burası nazi kampı değil sonuçta sağlık söz konusuysa akan sular durur

doktora gidiyorsun düzenli di mi canım bu yazdığın talihsiz şeyleri yaşarken doktor kontrolündeydin yani di mii? :18:

peki bu dolunay meselesinden dolayı, bizim göğüs masajı işe yaramayacakmı yani

ben inaniyorum ona, sac kesimi, bakimi ve epilasyonu kendime uyguluyorum o yuzden yaramaz diye dusunuyorum

Hosgeldin sukur kavusturana

Cezamizi en cok kilo alanlardan birinden istedik, ben de bu hafta alamadigim icin Gazel den istedim cezami ve bugun uyguladim da

Canim refluden kan sekeri dusuklugunu ilk kez duyuyorum, bence sen cok yukleniyordun ya bir ara ondan dolayi insulin direncinde bi oynama yasanmis o yuzden dusmus olabilir... Mavisime de sormak lazim o hemsirelik okuyor biliyor musun

Evet tatlim kimseyi uzmene gerek yok, istersen sen kafana gore degil de bizim dediklerimizi mi yesen acaba:26: Sen abartiyorsun cunku yediklerini bence...

doğacım bu hafta cezalar benden
eğer kızlar müsade ederlerse ben ceza vermek istiyorum sana...

yarayacak elbet ama bu tarihlere denk getirince asıl etkiyi görüyorsun...

afillim şimdi sözleştik mi, tamam dimi başlıyoruz inşallah..pazartesi alacam ona göre
birde şu şerbetçi otunu ne kadar alayım? şerbetçi otuydu dimi yanlış anlamadım dimi, kaç gr kadar alıcaz??
kremin ismini de tekrar yazarmısın, bende alayım ondan...

Son düzenleme:

Ya canim ben eger hipoglisemiyi ön plana alirsam diyet yapmam gerekir ama diyet yaparsam ölurum bak yememe ragmen 1 kilo gitti :-(hep sıkintidan uzuntuden benim hipoglisemiye sebep olan faktorleri cozmem gerekiyor antibiyotik tedavim var evet doktor kontrolunde bide redlu sıkıntim olmasa iyi olurdu ama bnm midem sarka sarka sol tarafa yerlesmis boyle endokrin problemleri yasamam cok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…