Kilo alma programi ile yarisma

bulgur pilavı çook severiimm ama şöyle biberli domatesli olcak ah ananem olaydı da yapaydı

iyi oldu erken yedim yemeği 6 gibi kendim yerim yine akşam 8 buçuk 9 gibi de evdekilerle yerim

Annecigine soyle canim yapsin bu aksama :)

Hadi hazirlayip geliyim, foto koymayim madem canin cekti

slm kızlar, nasılsınız,
az önce düğünden geldim, sabah da geç kalkmıştım aceleyle doğru dürüst kahvaltı bile yapamadım..çayım bardakta yarım kaldı düşünün artık nekadar yediğimi
güzel bir öğlen öğünü yemek istiyorum...ne yapsam diye düşünürken domatesli bulgur pilavı yapayım diyordum, sonra kk ya bi bakıp çıkayım dedim, derken aynen şok sizde bulgur pilavı yapmışsınız ya bu kadar tesadüf olur, kalp kalbe karşıymış demekki
bende bulgur pilavı turşu ayran yapıcam şimdi, eşim ayran hastası, asla ayransız sofraya oturmaz..bizim soframız ayransız olursa eksik bilşey var demektir..
turşu da benim vazgeçilmezim...
neyse yemekleri yiyelim de görüşürüz inşallah öptüm hepinizi..

Kizlar sanirim enerji patlamasi yasiyorum :118:

10 adet kucuk kuru incir yedim yaninda da bir kase findik:82:

Son düzenleme:
Kizlar sanirim enerji patlamasi yasiyorum :118:

10 adet kucuk kuru incir yedim yaninda da bir kase findik:82:

woowwww pwlincim ter basmıştır şimdi seni...üç beş km koş gel, anca atarsın bu enerjiyi...fındıkla incir, düz duvara tırmandırır insanı
bende yemeğimi yedim, bi tane çikolata..
birazdan da muz yiyecem...

oturdugum yerde kaldim valla :) kitap okudum ve ayaklarim hic isinmadi :26:

işte ben böyleyim her şeyi son günlere bırakırım şekil a da olduğu gibi neyime güveniyorsam

hadi bakalim dogum gunu kizi

Öğle yemeğinden sonra akşam yemeğine kadar 2 kase nesquik yedim bir kase de fındık yedim
Akşam yemeğinde annem fajita soslu et söyle yapmış biberli falan dürüm gibi yaparak lavaşla ondan yedim nir büyük boy:) bir bardak da ayran içtim

Şimdi ise şu çikolatalardan bir paket bitirdim ikinciye göz kırmıyorum acaba başlasam mı sivilce dolmayayım

ben surekli findik fistik goturdum, daha aksam yemegi yemedim karnim cok agriyor gecsin diye bekliyorum aci tursuyu fazla mi kacirdim ne

Yeme bence ikinci paketi Afillicim sivilce patlamasi yasama

Onun yerine meyve ye daha saglikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…