Kilo alma programi ile yarisma

ben geldim bugün geç kahvaltı ettim..klasik kahvaltıydı işte :) Şimdide çilek ve pudra şekerli süzme yoğurt yapmayı düşünüyorum ne zamandır canım istiyor çilek bulamıyordum dün buldum altın bulmuş gibi sevindirik oldum üstünede fındık ceviz badem kırıntısı ohh mis gelsin kaloriler

uyuyacaktım ama 3buçukta dersim var benim yaa bir iki saat uyuyup uykumu alamadan kalkınca daha beter oluyorum o yüzden uyumadım

dogru haklisin ben de hic iyi olmuyorum, o zaman uyuma tikin agzin bos durmasin

Hosgeldin Dogacim

Cilek candir. bak benim de canim cekti

oh oh gelsin kaloriler

dogru haklisin ben de hic iyi olmuyorum, o zaman uyuma tikin agzin bos durmasin

Hosgeldin Dogacim

Cilek candir. bak benim de canim cekti

oh oh gelsin kaloriler

Hoşbuldukk :)

Sende yap diyeceğim canım ama çilek bulurmusun bilmem sinir oldum bak şimdi canın çekmiş öff hadi sende bişey söyle benimde canım çeksin ödeşelim benim canım hiçbişey çekmiyor herşey zorla ama olsunn :))

canim cilek receli var ondan yerim bisi olmaz sinir olmana gerek yok

Zorlucaksin kendini canim hepimizin yaptigi gibi

slm kılzar günaydın herkese...
güzel bi kahvaltı yaptım, pişi'yi bilirmisiniz? ( hamur kızartması) onu yaptım çayla peynirle güzelce yedim..çatlayana kadar
ya afillim bu arada kötü haberim var, bu göğüs için yapacağımız krem varya, çok zararları varmış onun...
allah muhafaza kötü sonuçlara kadar gidebliyormuş, çünkü bütün dokuyu bozuyormuşuz, hücrelerin kodlarını bozar ve allah korusun kansere beile götürebliirmiş...bunları duyunca ben çok korktum, açıkçası,...
kulaktan duyma bişeyde değil, annemin yumurtalıklarında bir sorun var düzenli kontrole gider, anneme dedim anne bi sor jinekoloğuna diye, sormuş ve doktor sakın sakın, kaş yaparken göz çıkarabilir yapmasın sakın... hücrelerin düzenini bozarlarsa çok kötü sonuçlara gider demiş...
ben korktum açıkçası, yapmasak diyorum ben...
normal masaja bişey demem, ama bu otlarla olan kısmıını bi daha düşünelim kızlar...

pisiyi bilmem mi ne zamandir yemiyorum anneme diyim de yapsin Kalori bombasi

hiç deme onu yaa gözlerim kısıldı iyice uykum vaaaaaaaaarrrrrr

Uyku yok yemek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…