- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.521
ben bir yumurta yedim bir bardak çay içtim, şimdi de gevrek yiycem süt döküp... nöbet çıkışı iştahsız oluyorumgevreği de yiyesim yok ama zorlayacam kendimi
Meyve ye canim istersen gevrekle zorlama
Benim de son iki yudumum kaldi ben pekmeze bakiyorum o da bana
sütü döktüm bile içine, çekmesini bekliyorum canım... benim iştahım moralimle doğru orantılı. pek moralim de yok biliyorsun
aaaaa kizarim ama bak o islerle bu isleri birbirine karistirmak yok tamam mi
karışıyor ama yaaa aynı deminki gevrek ve sütün karıştığı gibi öyle bi karışıyor kiiğrenç bi espri oldu kabul ediyorum
bitirdim gevreğimi tamamdır
Sen bence guzel bi uyu iyi gelmemis nobet
uyuyacaktım ama 3buçukta dersim var benim yaa bir iki saat uyuyup uykumu alamadan kalkınca daha beter oluyorum o yüzden uyumadım
ben geldim bugün geç kahvaltı ettim..klasik kahvaltıydı işte :) Şimdide çilek ve pudra şekerli süzme yoğurt yapmayı düşünüyorum ne zamandır canım istiyor çilek bulamıyordum dün buldum altın bulmuş gibi sevindirik oldumüstünede fındık ceviz badem kırıntısı ohh mis gelsin kaloriler
dogru haklisin ben de hic iyi olmuyorum, o zaman uyuma tikin agzin bos durmasin
Hosgeldin Dogacim
Cilek candir. bak benim de canim cekti
oh oh gelsin kaloriler
Hoşbuldukk :)
Sende yap diyeceğim canım ama çilek bulurmusun bilmemsinir oldum bak şimdi canın çekmiş öff hadi sende bişey söyle benimde canım çeksin ödeşelim benim canım hiçbişey çekmiyor herşey zorla ama olsunn :))
canim cilek receli var ondan yerim bisi olmaz sinir olmana gerek yok
Zorlucaksin kendini canim hepimizin yaptigi gibi
aynen öyle anneme söz verdim zaten 1 aralık ta doğum günü var 4 kilo almamı istiyooo :O
dogru haklisin ben de hic iyi olmuyorum, o zaman uyuma tikin agzin bos durmasin
uykuya direniyorum şu ansütlü gevrek tok tutuyor ya biraz beklemem gerekecek yoksa midem bulanır
oooo cok iyi bence alabilirsin de 4 olmasin 3 olsun ne olacak ki
tokum ama gidip hazırlayayım bari dediğim şeyi nasıl yiyeceksemm off off zorlanıyorum ben yaa
muz ye sutlu gevregin ustune iyi gideryalniz sut muz hep uyku getirecek seyler
slm kılzar günaydın herkese...
güzel bi kahvaltı yaptım, pişi'yi bilirmisiniz? ( hamur kızartması) onu yaptım çayla peynirle güzelce yedim..çatlayana kadar
ya afillim bu arada kötü haberim var, bu göğüs için yapacağımız krem varya, çok zararları varmış onun...
allah muhafaza kötü sonuçlara kadar gidebliyormuş, çünkü bütün dokuyu bozuyormuşuz, hücrelerin kodlarını bozar ve allah korusun kansere beile götürebliirmiş...bunları duyunca ben çok korktum, açıkçası,...
kulaktan duyma bişeyde değil, annemin yumurtalıklarında bir sorun var düzenli kontrole gider, anneme dedim anne bi sor jinekoloğuna diye, sormuş ve doktor sakın sakın, kaş yaparken göz çıkarabilir yapmasın sakın... hücrelerin düzenini bozarlarsa çok kötü sonuçlara gider demiş...
ben korktum açıkçası, yapmasak diyorum ben...
normal masaja bişey demem, ama bu otlarla olan kısmıını bi daha düşünelim kızlar...
hiç deme onu yaa gözlerim kısıldı iyiceuykum vaaaaaaaaarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?