- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.541
slm kılzar günaydın herkese...
güzel bi kahvaltı yaptım, pişi'yi bilirmisiniz? ( hamur kızartması) onu yaptım çayla peynirle güzelce yedim..çatlayana kadar
ya afillim bu arada kötü haberim var, bu göğüs için yapacağımız krem varya, çok zararları varmış onun...
allah muhafaza kötü sonuçlara kadar gidebliyormuş, çünkü bütün dokuyu bozuyormuşuz, hücrelerin kodlarını bozar ve allah korusun kansere beile götürebliirmiş...bunları duyunca ben çok korktum, açıkçası,...
kulaktan duyma bişeyde değil, annemin yumurtalıklarında bir sorun var düzenli kontrole gider, anneme dedim anne bi sor jinekoloğuna diye, sormuş ve doktor sakın sakın, kaş yaparken göz çıkarabilir yapmasın sakın... hücrelerin düzenini bozarlarsa çok kötü sonuçlara gider demiş...
ben korktum açıkçası, yapmasak diyorum ben...
normal masaja bişey demem, ama bu otlarla olan kısmıını bi daha düşünelim kızlar...
agzina damla sakiz at bi tane hazirlarken aciktirir o seni
çok gariptir ama sakız beni tok tutuyor yaa :S çok severim ama çiğneyemiyorum sırf bu yüzden yaptım bombaa bişey oldu tadı süper yaa vallaiştahım yerine geldi
Afiyet bal seker, topak topak et olsun insallah
saol canımmm ee siz ne yiyosunuz zorlayın sizde yiyin için yarın salı valla hatırlatırım kızlaar
pekmezden sonra kavun indirdim mideye acikiyorum yavastan yemek yerim ben de az sonra
kavun ve patates dışında bişey vermeseler bile sana mutlu mesut yaşarsın heralde
aynen oyle
ama yazin kavunun ustunde dondurma da olucak
bana da meyve olsun çamurdan olsunmakarnadan da vazgeçemem
Ogle yemegim: Etli nohut yemegi, 1 e yakin ekmek, tursu
Simdi de kavunumu yiyiyorum yine
Nasil acikmisssam saldirdim yedim resmen
maşallah çok iyi yemişsin canım
ben gevrekten sonra nar ayıkladım biraz önce yani. şimdi onu kaşıklıyorumöğle yemeği daha yemedim geç kahvaltı yaptığım için bir de uykusuzum iştah yok
canim ben uykusuzken doymak bilmem midem hep guruldar :) Ama bir o kadar da yedigim yaramaz onu da iyi bilirim
Dayan az kaldi derse
Yerinde olsam bi makarna yer de giderdim
ben anca narımı yer tın tın hazırlanır giderim
gelince yerim yemek. uykusuzken yenen yaramıyor bende de aynen:26: ama dersten gelince de yarınki staj için hazırlık yapmam gerek çalışmamı yetiştiremedim nöbetlerden:18:
ya of ya offf cidden off harbiden OFFFhiç işthım yok ufacık birşey yesem midem şişiyor tıkanıyorum ve hiç acıkmıyorum yok arkadaş yaa ne sinir bişeyy bi yandan yapmak istiyorum bi yandan içim hiçbirşey istemiyor dayanamıyorum tokluk hissine :'( aklımada yiyecek bişey gelmiyor zatenn heee alırım ben böyle kiloo kesin alırım bu kadar olumsuz düşünerek alırım valla yaa
Ben bisi soylesem inanir misiniz kizlar
Kavunumu da yedim bitirdim ama canim makarna cektiHala da aclik var gibi
Canim hem calisip okumak zor bilirim cok uykusuz kalmisligim vardir benim de
meyve bazı insanları acıktırır canım mesela benisende de öyle bi durum mu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?