Kilo alma programi ile yarisma

bu da mı gol değil tamam yaaa tamam vaz geçtim minik kalsın benim yavrucuklar

Ogle yemegim: Etli nohut yemegi, 1 e yakin ekmek, tursu

Simdi de kavunumu yiyiyorum yine

Nasil acikmisssam saldirdim yedim resmen

Ogle yemegim: Etli nohut yemegi, 1 e yakin ekmek, tursu

Simdi de kavunumu yiyiyorum yine

Nasil acikmisssam saldirdim yedim resmen

maşallah çok iyi yemişsin canım

ben gevrekten sonra nar ayıkladım biraz önce yani. şimdi onu kaşıklıyorum öğle yemeği daha yemedim geç kahvaltı yaptığım için bir de uykusuzum iştah yok

maşallah çok iyi yemişsin canım

ben gevrekten sonra nar ayıkladım biraz önce yani. şimdi onu kaşıklıyorum öğle yemeği daha yemedim geç kahvaltı yaptığım için bir de uykusuzum iştah yok

canim ben uykusuzken doymak bilmem midem hep guruldar :) Ama bir o kadar da yedigim yaramaz onu da iyi bilirim

Dayan az kaldi derse

Yerinde olsam bi makarna yer de giderdim

canim ben uykusuzken doymak bilmem midem hep guruldar :) Ama bir o kadar da yedigim yaramaz onu da iyi bilirim

Dayan az kaldi derse

Yerinde olsam bi makarna yer de giderdim

ben anca narımı yer tın tın hazırlanır giderim
gelince yerim yemek. uykusuzken yenen yaramıyor bende de aynen:26: ama dersten gelince de yarınki staj için hazırlık yapmam gerek çalışmamı yetiştiremedim nöbetlerden:18:

Ben bisi soylesem inanir misiniz kizlar

Kavunumu da yedim bitirdim ama canim makarna cekti Hala da aclik var gibi

Canim hem calisip okumak zor bilirim cok uykusuz kalmisligim vardir benim de

ya of ya offf cidden off harbiden OFFF hiç iştahım yok ufacık birşey yesem midem şişiyor tıkanıyorum ve hiç acıkmıyorum yok arkadaş yaa ne sinir bişeyy bi yandan yapmak istiyorum bi yandan içim hiçbirşey istemiyor dayanamıyorum tokluk hissine :'( aklımada yiyecek bişey gelmiyor zatenn heee alırım ben böyle kiloo kesin alırım bu kadar olumsuz düşünerek alırım valla yaa

Son düzenleme:

Canim olumsuz dusunme bak bana yediklerime bir istah geldi ki sorma gitsin

Sen bi diyetisyene mi gitsen acaba canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…