- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.561
Canim olumsuz dusunme bak bana yediklerime bir istah geldi ki sorma gitsin
Sen bi diyetisyene mi gitsen acaba canim
diyetisyen beni öldürürçok ciddiyim verdiği liste zayıflamak isteyenler için yok 2 kibrit kutusu 3 zeytin 1 tatlı kaşığı bal ekmek varss makarna,pilav yok pilav makarna varsa ekmeğe gerek yok bu ne kardeşim ben kilo almaya çalışıyorum 1 tatlı kaşığıyla niye sınırlandırıyolar benim listemi anlamıyorum ki ya sorun o değil ben birçok diyetisyenden daha çok biliyorum nasıl kilo alabileceğimi çünkü daha önce başardım tek sorun çeşitli bahanelerle yapmaktan kaçıyorum ayy seni gördükçee de gülüyorummm süper yaa senle takılsam iştah eksik olmaz benden yap canım makarnada yap canın istediyse yapacaksın biz özgürüz kıstlama yokk şöööyle sevdiğin güzell bir soslu makarnaaa anam bende yapiyim valla
Hayir Doga yanlisin var, ben cok once gitmistim diyetisyene hic de boyle bir liste degildi,Bence tahlillerini al dahiliye ye git o seni sevk edecektir zaten
Simdi kalkicam koyucam ocaga kasar dokup yiyicem
ya of ya offf cidden off harbiden OFFFhiç iştahım yok ufacık birşey yesem midem şişiyor tıkanıyorum ve hiç acıkmıyorum yok arkadaş yaa ne sinir bişeyy bi yandan yapmak istiyorum bi yandan içim hiçbirşey istemiyor dayanamıyorum tokluk hissine :'( aklımada yiyecek bişey gelmiyor zatenn heee alırım ben böyle kiloo kesin alırım bu kadar olumsuz düşünerek alırım valla yaa
diyetisyen beni öldürürçok ciddiyim verdiği liste zayıflamak isteyenler için yok 2 kibrit kutusu 3 zeytin 1 tatlı kaşığı bal.. ekmek varsa makarna,pilav yok pilav makarna varsa ekmeğe gerek yok bu ne kardeşim ben kilo almaya çalışıyorum 1 tatlı kaşığıyla niye sınırlandırıyolar benim listemi anlamıyorum ki ya sorun o değil ben birçok diyetisyenden daha çok biliyorum nasıl kilo alabileceğimi çünkü daha önce başardım tek sorun çeşitli bahanelerle yapmaktan kaçıyorum ayy seni gördükçee de gülüyorummm süper yaa senle takılsam iştah eksik olmaz benden yap canım makarnada yap canın istediyse yapacaksın biz özgürüz kıstlama yokk şöööyle sevdiğin güzell bir soslu makarnaaa anam bende yapiyim valla
bana verdikleri liste vallahi böyleydidiyetisyen varrr diyetisyen var al iştee afiyet bal şeker olsun :))
canım sen bak yine aynı cümleleri kuruyorsun, tıp okumadan kendini doktorlardan iyi sanıyorsun ama onlar senden çoook daha fazlasını biliyor sana eğer günde 1 tatlı kaşığı bal yazıyorsa kan değerlerin vs vücudunun kaldırmayacağı bir durumdur çünkü biliyorsun bir tek zayıflık değil ki senin rahatsızlığın, diyetisyen diyet listesi hazırlarken hepsii göz önünde bulunduruyor. ayrıca daha senin miden ufacık, o kadar çok yüklenmektense sanki diyet yapar gibi bir süre düzenli yemeye alıştır kendini zamanla artırırsın bir kaşık bir kaşık öğünleri birden yüklenince nasıl kötü oluyorsun biliyorsun öyle çok ağır öğünler yağlar soslar birden çok yüklenmeler sağlıklı değil hele senin sağlık durumun için hiç iyi değil...
sen diyetisyene git geciktirmeden canım
onlar herkesten iyi biliyor çünkü sizin gözünüzde TIP okuyor her tıp okuyan iyi doktor anlamına gelmiyor ben 4 sene önce 27 kiloyla yattım hastaneye nerdeyse öldürüyorlardı o hastaneden 26 kilo çıktım kaçar gibi ciddiyim.. işlerini çok iyi yaptıkları için mi böyle oldum valla siz ne derseniz diyin sizinle alakası yok hepiniz çok değerlisiniz fakat benim yaşadıklarımı yaşamadığınız için böyle konuşabiliyorsunuz sizin sandığınızdan çok daha fazlasını gördüm ben o doktorlarda 5 sene boyunca bir fayda da görmedim ama geçen sene kendimi 30 kilodan 38 kiloya tek başıma ben çıkardım evde..Hiçbir doktor kontrolü olmadan hiçbirşeyi umursamadan ve hiçbir doktorun,diyetisyenin,psikiyatristin yapamadığı şeyi yaptım bu hastalık kilo alamamanın çok daha ötesinde kişinin kendisinde başlıyor ve kişinin kendi beyninde bitiyor..
Dogacim ben kendi adima konusayim, ben bile herhangi bir rahatsizligim yokken, doktora gidip tahlillerimi yaptirdim ve saglikli oldugum kanitlanmasina ragmen, kilo alamiyorum ne yapmam gerekir neler yemem gerekli diyetisyene sevkeder misiniz bunlarin hepsini sordum doktora:26:
Ne yazik ki arada kotuleri de ciksa onlara guvenmeye mecburuz baska sansimiz yok
Rica ediyorum senin sevdigin doktor sanirim endokrinolojiden biriydi, ona telefon ac sor bana onerebileceginiz diyetisyen varmi diye eminim sana iyi bir doktor onericektir. Zaten tahlillerin de cok yakin bir zamana ait, gittiginde zaten soyler kendisi de gerekli olan tahlil olup olmadigini
Tamam mi Dogacim anlastik mi?
tamam sizin için bi kere daha denerim peki. :)
ee canım yaptınmı makarnanı resmini çekseydin keşke de iştahımız yerine gelseydii
tamam sizin için bi kere daha denerim peki. :)
ee canım yaptınmı makarnanı resmini çekseydin keşke de iştahımız yerine gelseydii
Hadi ara simdi hemen doktorunu
Simdi son catalimi aldim istersen bos tabagi cekeyimBir kucuk tencere makarna midemde
az önce telefonu kapattım annemin canı pizza çekmiş ufak bir pizza alacaktık, bakarken bakarken 2 büyük boy söyledik, fast food diyetimi bugünlük bozmuş olacağım kızlar
Bunlarin hepsi yarina hazirlik
bu da mı gol değiltamam yaaa tamam vaz geçtim minik kalsın benim yavrucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?