Kilo alma programi ile yarisma

şey ben iç çamaşırlı tartılıyorum

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

..........................................................54,1...................................

Tebrikler Gazelcim

canım sen bu hafta çok iyi yedin bence haftaya 1 kilodan fazla aldığını görcez ben öyle düşünüyorum

Insallah oyle olur Mavisim

Belki de maksimum kilomuza ulaşmışızdır artık daha alamazmışızdır (nasıl bir cümle oldu bu)

Yok canim ben maksimum 52 yi gormustum

şey ben iç çamaşırlı tartılıyorum

vuhuuu baby (yalan dunya orcun'a bagladim)

gazelcim tebrik ederim yavaş yavaş sonucu göreceksin tartıda demiştim iyiki bırakmamışsın
dahada kilolar alırsın inş

teşekkürler tatlım
senin eline su dökemem ama accık da olsa almışım ya sevindim ne yalan söyleyim çocuk gibi sevindim anneme bile söyledim sevinçten
tek hayalim 57 civarı üstü olursa daha bir makbul olur ama 57 bile olsam razıyım....
inşallah olurum yaa, ama sanki daha fazla alamazmışım gibi geliyor, ne bileyim bunca çabaladığım halde az bişey aldım, birde merak ettiğim şu, çaba gayret eşliğinde zar zor alıyoruz ya, ömür boyu böyle gitmeyecek haliyle gün gelecek bırakıcaz bu çabayı, peki sonra? aldığımız kilolar balon gibi solup gidecekmi????

Ben çıkıyorum kızlar nasıl olsa birinci olmadığım kesin, kupamı kaldırmayı beklemeyim boşuna
Ders çalışcam malum kpss beklemez
haftaya görüşecez o beni geçen arkadaşlarla
kendinize iyi bakın iyi geceler şimdiden öptüm hepinizi

ilk hafta ne güzel 1 kilo almıştım, geçen hafta durakladım bu hafta ise sadece 500 gramcık. ama öz eleştiri yapmak gerekirse 1 kilo aldığım hafta daha iyi yemek yemiştim. çünkü tatil günlerim vardı evdeyken düzenli yedim ama sonra çok yoğun bir tempoya girdim yesem bile eriyor harcıyorum mecburen bir gün bile yemesem eriyorum bu nasıl iş anlamadım 1 haftada aldığımı 1 günde verme potansiyeline sahibim:18:

hayat boyu porsiyonlarımız büyük olacak tabiki şimdiden bunları düşünme
istediğimiz kiloya ulaşalım zaten o taş vücudu kaybetmemek için herşeyi yaparız

mavişcim, geceleri insanları vücutları dinlenirken haliyle kalori yakımı olmuyor..
her ne kadar gündüzleri uyusan da geceki uyku gibi olmuyor...haliyle gece nöbetlerin senin metabolizmanın dinlenmesi gereken saatleri çalışarak yakıyor...vücut dengen bozuluyor, uyku düzenin bozuluyor vs derken çok normal bu durum...
üzülme telafi edersin...nöbetteyken elinde bişeyler atıştırıyormusun, mesela fındık fıstık çikolata vs gibi...
hiç bişey bulamazsan o esnada, kahvene bol krema koy, tamamen kalori

Bu kiloları alıp bir süre sabitlersek bence solup gitmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…