Kilo alma programi ile yarisma

Valla sabah okurken o gobek olayini benim de aklima gelmedi degil

Gunaydin Lokumum

Ask olsun, benim yaptigim liste begenilmez mi
Topiğimizin bi bebitosu olsa fena olmaz
beğenirim tabi beni torpilli yazsan biraz olmaz mı
şaka bir yana konu sahibemize öyle şeyler der miyim ben hiç. çok güzel listemiz

topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar motive etmek ve motive olmak çok önemli benim problemimde kilo alamamak ve malesef bir takım sağlık problemlerimde var midede reflü gastrit safra kesesinde çamur ağır yağlı yiyecekler yediğimde ataklar geçiriyorum bunun akabinde 3 gün doğru düzgün bişi yiyemiyorum malesef ameliyat olmam gerek ama oda olmuyo farklı sağlık problemlerim var çünkü her neyse rabbim öncelikle hepimize sağlıklı günler nasip etsin
ben sağlıklı beslenemiyodum diyetisyenede bunu anlattım kısaca bir günümü anlatayım sabah 6.00 da kalkıyorum kocca bir bazen iki bardak su içiyordum yoksa kendime gelemiyodum bir tür alışkanlık olmuştu bende 7:15 de evden cıkıyorum saat 9:00 da işyerinde oluyorum olaki yolda bir simit poğaça ( midemi mahveden en önemli iki şey ) yada evden bir parça ekmek arası işyerinde çay ile kahvaltımı yapıyodum öğlen 12 de yemek saati maalesef ağır sanayi olduğu için çalıştığım yer yemekler hem yağlı hemde ağır e tabi haliyle bu yemekleride pek yemiyodum ayıklaya ayıklaya yiyodum yemekleri oda iki yada 3 kaşık akşam çıkış 5.30 o saate kadar kraker bisküvi artık ne varsa dolabımda çekmecemde onunla idare ediyodum akşam eve saat 8:00 den önce malesef gidemiyorum evim ile işyerim arasında mesafe vahemde baya (45 dk servs + 45 dk minibüs düşünün )
eve gelirgelmez yemek olayına irişiyorum 9-9.30 arası yemek ti sofraydı kızımdı derken işte size kocaaa bir günün özeti bütün gün aç bir mide ile dolaşıyormuşum ama ben bunu farketmiyormuşum bile doğal olarak mide küçülüp küsmüş bana kendim için meyve soyup yemem kızıma eşime hazırlarım sayelerinde yerim vs
diyetisyen bu anlattığımı duyduğunda valla sen iyi hayattasın kızım dedi kendin için değilse bile kızını düşün madem dedi hiçbişi yemeden içmeden olurmu ha bide inanılmaz su tüketiyorum çok susuyorum çünkü
bana bir diyet programı başlattı başta zorlandım zorlanmadım değil ama şimdi çokk çok iyiyim kendimi çok iyi hissediyorum ayrıca bir kaç ay önce ağır zatürre geçirdim dr iyileşmek istiyosan yiyeceksin bunun başka çaresi yok demişti şimdi sizede diyet listemi print edicem buraya buna harfi harfine uymanıza gerek yok bu listeye bakarak kendinize göre bir program yapabilirsiniz diye düşünüyorum mesela ben her sabah yumurta yiyemiyorum sabahın köründe yumurta ile uğraşamam açıkçası poğaça yasak listemde
öğle yemeklerim yine sıkıntılı buradaki hekim ile konuşup diyet yemeğinden yararlanıyorum ondada zeytinyağlı sebze ve salata var ben bunun yanına normal menüde makarna yada pilav hangisi varsa onu alıyorum meyvemi tatlımı evden getiriyorum hayatımda ilk defa 60 kg oldum ( hamileliğimi saymassam )
inşallah sizlerde bol bol kilo alırsınız istediğiniz kiloya gelirsiniz benim boyum 1.78 bide herkes benimle dalga geçiyodu nasıl mutsuz nasıl kötü olurdum

buda diyet listem sizde bunu kendi yaşam biçimine göre uygulayabilirsiniz diye düşünüyorum ben hepimize en başta sağlık sonrada bol kilolu günler

Insallah Gazelim, ben 50 yi bi goreyim zaten 53 u de gorurum diyorum
Ben de Calikusunu izliyordum, kahvaltidan beri bayiliyorum bu diziye

Verdim bile oyumu

canım benim çok teşekkür ederim...
çalıkuşunun hastasıyım bende...

oğlana kardeş geliyor olmasın gazelcim
bu hızlı kilo alımı filan ay heycanlandım bak şimdi

bu arada köfteyi çok beğendim görüntüsü çok güzel oyumu verdim eline sağlık

ay canım yaa çok sağol çok teşekkür ederim... yok canım allah ilerde nasip etsin oğluşum daha çok küçük...

ben sıramız savdım lokumum, sıra sizlerde artık, önce koca sonra baby inşallah...rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın, sağlıklı bebişler versin hepinize...

Eki Görüntüle 851868

buda diyet listem sizde bunu kendi yaşam biçimine göre uygulayabilirsiniz diye düşünüyorum ben hepimize en başta sağlık sonrada bol kilolu günler

60 kg demek bile güzeldir en azından 40larda kilolar söylemektense...
Rahatsızlıkların için çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Kızını da Allah bağışlasın :)
Güzel listeymiş mesela doğa uygulayabilir ama bunlardan kat kat fazla şey yiyoruz bu hafta alamamışım hiç kilo mesela

Doğaaaaa canım sen de diyetisyen liste hazırlayınca paylaşırsın bu liste de fena değilmiş :)

Ben de bayılıyorum çalıkuşunaaaa
Dünkü bölümde bir sahne vardı kulübede Kamuran yüzünü ellerinin içine almıştı feride nin orda ben nasıl erimişim annem diyor kızım iyi misin nasıl ekrana bakmak o

Son düzenleme:

Canım ben bugün keten tohumu aldım bir de rezene
Keten tohumunu çektirdim aktarda bir değişik kokuyor napsak kullansak mı keten tohumu? :26:

sorma canım bende içine düşecek gibi bakıyorum televizyona,
ama kamrana sinir oluyorum, bi ona boncuk dağıtıyor bi buna...
ikisinide ümit veriyor uyuz oldum iyice...tipine güveniyor, kılıksız nolcak
neriman zaten saçlarımı elime dolayacam yakında sübyancı....
eşşek kadar kadınsın be ne işin var kaç yaş küçüğünle, güzel bişey olsa içim yanmayacak püsküllü
zavallım feridem...nasıl üzülüyorum haline...

Canım ben bugün keten tohumu aldım bir de rezene
Keten tohumunu çektirdim aktarda bir değişik kokuyor napsak kullansak mı keten tohumu? :26:

canım ben iki gündür içiyorum adaçayını, keten tohumu hakkında bilgim yok hiç...sen dedin diye alacaktım...
hatta sen demiştin ya aman unutmayım da aktardayken çektireyim diye düşünüyordum...
elma şekeri keten tohumunu yiyormuş, hatta kavun mu karpuz mu tam hatırlamıyorum, ketene bandıra bandıra yemiş
tadı da yokmuş zaten, hiç tatsız bişey diye yazmış..geçenlerde epeyce okumuştum yazdıklarını, hatta kafam karıştı iyice baya karışık anlatmış...senle bi istişare edelim diyecektim bende...
bilemedim ki canım, ne yapsak? sen ne dersen ben ona uyarım...
çörekotu yağın geldimi, sipariş ettim demiştin?

Geldi canım bu akşam başlayalım masaja hakikaten poğaça gibi kokacağız kokladım bugün de yağı
Canım keten tohumu da yiyelim o zaman her gün bir yemek kaşığı yoğurda katıp yiyebilşrsin dedi aktardaki adam, sabahları ada çayı gece de Rezene içeriz yatarız hemen tadını tüm gün burnumuzda hissetmeyiz yatmadan da çörek otu yağıyla masaj yaparız
Hurma yiyormuş kızlar bir de ona da gelişme görmezsek gelecek ay başlarız belki yeni şeyler de araştırırız o zamana kadar

tamam canım bende alayım keten tohumunu...ev biraz uzak çarşıya, oğlumda ufak olunca sık sık gidemiyorum...nasipse yarın alırım...
ama şey ya, ben rezene içmesem mi ki acaba
çok tiksiniyorum hiç bişey yiyemem onun içince,
rezene içmeden de keten tohumu tek başına işe yaramazmı acaba?:26::26:

Yarar canım niye yaramasın ki ben de deneme amaçlı içicim rahatsız ederse bırakırım adaçayı yeter bize ya:)

Ben sabah izledim canim netten, bildigin agzimin sularini toplayamadim
soylemesi ayip guraycigimi da cok benzetirler burak ozcivite iyiki benim seviglim boyle yoksa asik olurdum adama

0 gram yazan kişi olaraktan bir cezayı hakettim kim veriyor cezamı :26:

sec en cok kilo alanlardan birini Afillicim

ayy bize çok var gazelcim okul bitecekteee..iş bulacazdaaa..evlenecezdeeee..çocuk yapacazdaaa.. yazarken yoruldum
senin ikinci üçüncü olur bize sıra gelene kadar
allah hayırlısını verir canım tabi kaç yaşında oğlun şuan

oğluşum temmuzda 3'ü doldurdu ablası...rabbim herkesin evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür bahşetsin inşallah...
öyle deme lokumum, bende nasıl evlendiğime hala inanamıyorum, ben asla üniversiteyi tamamlamadan, iş başlamadan bol bol para biriktirmeden evlenmem derdim
ama şuan halime bak, evlendim çocuğum bile 3 yaşına geldi
büyük konuşmuşum demekki

maşallah allah nazarlardan saklasın sağlıklı olsun hep
ya bende büyük konuşuyorum bu aralar hafiften korkmaya başladım başıma gelir diye kısmet diyorum sadece
3 yaş büyümüş aslında kardeşiyle çok yaş farkı olmasın hele bide kız olursa abi çok güzel bişe(benimde abim var)çok farklı bi duygu :) abimde benden 2.5 yaş büyük.
bence arayı uzatmayın annen gibi konuştum dimi
siz daha iyi bilirsiniz tabi konuşuyoruz öyle

hayırlısı canım, ama okulum devam ediyor hala, zaten burakla baya zorlandım geçen yıl, çok zor fırsat bulabildim ders çalışmaya,
birde şimdi bebek olursa hepten kalır planlarım...
oğlum biraz büyümüşken işlerimi yoluna koymaya çabalıyorum...
allah bilir tabi ama şimdilik düşünmüyoruz....
rabbim dayıma nasip etsin, 15 senedir olmuyor bebekleri
bütün bebek hasretiyle yananlara nasip etsin inşallah...kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin...

amin canım evladımız olmasada tahmin etmeye çalışıyoruz..
ne okuyosun? kaçıncı sınıf?
kısa zamanda mezun olursun inşallah allahtan hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…