- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.781
istersen yaparsın gazelcim kendine güvenilahiyat 2. sınıfım canım, dikey geçiş de düşünüyorum..bakalım hayırlısı olur inşallah....
istersen yaparsın gazelcim kendine güvenbizim sınıfta bir abla var dgs ile gelmiş bölümümüze. hem memur olarak çalışıyor hem evli hemde haftasonu kpss kursuna gidiyor :) ondaki enerjinin hırsın gramı bizde olsa keşke :)
gerçekten isteyince olmayacak bir şey yok
olur olur neden olmasın yeter ki isteyelim! :)maşallah çok azimliymiş...gerçekten istedikten sonra yapılmayacak şey yok hayatta...
rabbim nasip ederse bende dgs düşünüyorum inşallah...ama örgünde okuyamam çocuğum olduğu için...
açıktan inşallah...
olur olur neden olmasın yeter ki isteyelim! :)
cici bebem yok benim :44:bu arada lokumum ne yediğimizi yazmaz olduk, kimseler uğramıyor..mama saatine katılacakmısın???
-200 gr ile cezayı hakediyorum
mama yiyecek kimse yokmuuuuu
cezanı kim verecek seçtinmi?
ben geldim gazel sütüm ve biskivüm yanımda
Aksam misafirimiz vardi kizlar ondan gelemedim mama saatine
Sabah kahvaltim cok okkaliydi
Misafirimiz memlekettendi :)
Tereyaglari, ballar, kaymaklar...... neler neler :)
Ikiye yakin gevrek, yumurta, yukarida saydiklarim, zahter, zeytinyagi, pastirma
Inanir misiniz hala acim (okuzlukte son nokta)
oooo pelincim maşallahböyle misafire can kurban
bize neden hiç gelmez ki öyle misafir
saat 11,30 oldu ben hala kahvaltı yapmadım biliyomusun, biraz geç kalktım, birazda kahvaltı geç saate kaldı...
şimdi bende yemeye gidiyorum...öpüldünüz
Akşam misafirler geldi bize de ve hafif toplu olan bayan gelinimiz "yaaaaaa çoook zayıfsın tatlım yaaaa" dedi ben ise onu oracıkta sofrada yemek bıçağıyla öldürmemek için kendimi zor tuttum
ay canimmmm senin de 3 kilo fazlan vaaaar diyip siritsaydin keske
ya da bunu gostereydin :) (ama gelininiz mi evli imis :)
Eki Görüntüle 853147
Gelinimiz, kocası da yani dayım çok dalga geçiyor kilosuyla ondan herhalde o da benden çıkardı hırsını
canim ya da direk soyleseydin, nefret ediyorum sunu duymaktan hic insanlar kendisini karsisindakinin yerine koymadan, dusunmeden elestiriyorlar... bilmiyorlar ki ne kadar cabaladigimi.... en son birine de boyle dedimbir daha 2 kez daha gorustuk hiiic bisi demedi
Annem hemen dedi kilo aldı ki diye bu sefer de kilo almış halin mi bu dedi offff kendime kızıyorum şu an neden sustum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?