Kilo alma programi ile yarisma

canim susma bir daha ben de kizdim sana, ma bu kizginlikla bisiler atistirabilirsin

Zaten yemekte görsen sinirden ağzıma yemekleri tıktım da tıktım neler neler yemişim haberim yok annem ne koyduysa yemişim şimdi de nesquik aldım kocamaaaan bir kase adaçayım var fındık var

Zaten yemekte görsen sinirden ağzıma yemekleri tıktım da tıktım neler neler yemişim haberim yok annem ne koyduysa yemişim şimdi de nesquik aldım kocamaaaan bir kase adaçayım var fındık var

artistlik yapsaydin, koy annecim ondan da koy ne guzel yiyiyorum hiic fazlalik yapmiyor

ohhh miss canim afiyet bal seker, o gelininizin gozune gelecek kadar kalcan olsun

artistlik yapsaydin, koy annecim ondan da koy ne guzel yiyiyorum hiic fazlalik yapmiyor

ohhh miss canim afiyet bal seker, o gelininizin gozune gelecek kadar kalcan olsun

Kalçam zaten büyüyor göğsüm olsun göğsüm
Şaka maka baldırlarım 46 47 idi çevreleri şu an 50:)
Baldır değil pardon üst bacaklar işte

Son düzenleme:
Kalçam zaten büyüyor göğsüm olsun göğsüm
Şaka maka baldırlarım 46 47 idi çevreleri şu an 50:)

canim masallahin var :) gerci sen benden kisasin dolayisiyla ayni kiloda oldugumuz icin daha kilolu duruyorsundur benden

Ben de agustos sonu olctugumde baldirlar 44-45 ti simdi 48 :):))

Canim saniirim en son goguse gidicek icime oyle doguyor

Her yere gitsin de hangi sırayla giderse gitsin
Benim hiç yanağım falan yok yüzüm zayıf duruyor galiba yüzüme ne zaman gelir kilo :44:

Her yere gitsin de hangi sırayla giderse gitsin
Benim hiç yanağım falan yok yüzüm zayıf duruyor galiba yüzüme ne zaman gelir kilo :44:

canim ailede yanaklar nasil peki :44:

ben mesela ilk yanaga sonra kalca baldir bacaga alirim

bu sabah ipek teyzem geldi canim komsumuz :) kilo aldim ama dedim laf arasinda, evet belli yuzun dolmus dedi bugun benden mutlusu yok

canim ailede yanaklar nasil peki :44:

ben mesela ilk yanaga sonra kalca baldir bacaga alirim

bu sabah ipek teyzem geldi canim komsumuz :) kilo aldim ama dedim laf arasinda, evet belli yuzun dolmus dedi bugun benden mutlusu yok

Bizim ailede herkes kilolu ben hariç yanaklar pek yoktur ama bana kıyasla var onlarda
Ne güzel farkediliyor canım inşallah her yerine de yavaş yavaş dengeli dağıla dağıla alıcan canım şöyle, ben de koydum kafaya fazla ama 60 kilo olacağım sonra desinler ki kilo aldı ben fazlasını veririm sporla doya doya spor salonuna giderim çok kalori yakcam derdi olmaksızın

canim aldikca orasi da dengelenir merak etme canim 160 boya 60 kilo fazla degil mi:26:
spor...... keske duzenli bi sekilde yapsak hepimiz

ben de en az 52 olmak istiyorum

canim aklima geldi de sormayi unuttum, gece uykunda dislerini sikiyor musun? hic farkettin mi?

ben eskiden 43 ken bile yanaklarim vardi, son iki senedir dislerimi sikiyormusum uykumda o yuzden zorlaniyorum yuzume kilo alirken sanirim.....

Evet canım ya çok sıkıyorum hatta bazı sabahlar çenem ağrıyor uyanıyorum onadan miymiş ki yüze kilo alamamak
Fazla olsun fazlasını zamanla veririm ben zaten gerçi midem de alıştı artık dünyaları yesem sanki normal yemek yemişim gibi midem rahatsız olmuyor

cnim dedigim gibi ben ona yordum kendimde, eskiden 43 ken bile tombikti yanaklarim, simdi 47 oldum ancak ciktilar....

ben de cok sikiyorum, ozellikle dikkat ettim regl olmadan bi hafta once baya saglam sikiyorum, dedigin gibi o sabahlar ben de cok agrili kalkiyorum

sorma canim benim de midemin haznesi genis olmasa yanmistik zaten

Yazın inşallah şöyle kilocuklarımızı almış bir şekilde buluşma gibi bir şey yaparız ne güzel olurdu

Akşam misafirler geldi bize de ve hafif toplu olan bayan gelinimiz "yaaaaaa çoook zayıfsın tatlım yaaaa" dedi ben ise onu oracıkta sofrada yemek bıçağıyla öldürmemek için kendimi zor tuttum

canım sende "yaaaaaaa sende çok etine dolgunsun tatlım yaa, tüh ne yapalım işte, zayıf olmak sorun değil de kilolu olmak epeyce can sıkıcı olsa gerek senin için dimi tatlım???
ayyy aman evlerden ırak istemem kilo milo, giydiğin yakışmaz, bıngıl bıngıl çok itici...
manken gibi olmak herzaman tercih sebebidir, ay iyikide senin gibi değilim ablacım şükür halime" deseydin
hep içimize atıyoruz biz canım, onları kırkmıyoruz kilolarından, ama onlar sırf kendi kilolarını örtbas etmek için dikkati bize çekmeye çalışıyorlar
b,rgün bende bozmuştum birini hemde fena bozdum suratı bile düşmüştü, hatta annem onlar gittikten sonra kızmıştı bana niye öyle dedin diye, anne onlar beni renv,de ederken görmüyorsun da ben laf edince mi görüyorsun demiştim...
olsun ayıp ettin falan demişti...
napıyım artık bunaldım, herkes zayıfsın, yok çöp gibisin, yok kürdan gibisin biraz ye...
bi akıllı senmisin, bizde biliyoruz zayıflığımızı...işgüzar dolu etrafta...

Keske canim

Hepimiz Turkiye' nin dort bir yanindayiz :)
Valla öyle canım:)

Hiç sorma gazelim ya valla bizimki de göz görüyoruz, diğer kız da diyor ki sen kendine kilo vermen gerek gibi görüyor musun hayır aksine almaya çalışıyorum dedim hee anoreksiya yok o zaman diyor
Valla hatırladılça sinirim tepeme çıkıyoorr

resmen psikopatmısın diye sormaya çalışıyor
valla ben bile sinir oldum....hee çok kilomuz varda kendimizi kilolu hissediyoruz, o yüzden cin ali gibi geziyoruz...tövbe tövbe..

slm kızlar yaa moralim bozuldu teselli edin beni nolur...
bugün bursaya gittik öğlen, pek mükellef bi kahvaltı yapamadım açıkçası, doğru düzgün doymamıştım bile..
neyse çıktık hemen, yol baya uzun sürdü, orda yeriz yemek dedik, sonra doktorda işişmiz baya uzun sürdü, bir kaç yere git gel yaptık derken öğle yemeği kaynadı...
açıkçası boş mideyle akşamı ettim
eve döndüğümüzde saat 18,30 du...hemen yemek yapmaya girdim mutfağa ama en basit yemek bile en az yarım saat te pişer..pişti hazırladım yedik derken saat 19,30 oldu
neyse canınız çekmesin dolma yapmıştım, salata ve yoğurtla bol bol yedim..yani kaç tane yediğimi bile unuttum..
dedim bi tartılayım 200-300 gr fazla çıkarım kesin... ama yine 54,1 çıktım
zaten salı günü tartıldığımda da 54,1 gelmiştim..peki yediğim yemek nereye gitti...demekki benim o 54,1 lik kilom yemek yedikten sonraki kilo..yani aç karna tartılsam kimblir kaç çıkacam

Bence canım bugün açlıkla kaybettiğini akşam yemeğiyle kapatmışsın, hiiiiç aç durmamak lazım benim çantamda var mesela hep ya bir kek ya bir krater bisküvi sen de öyle yap:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…