kilo almak niye bu kadar zor ?

uzunyaz

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
350
106
323
Belki cok büyük bir dert değil ama o kadar bıktım ki. Kendimi bildim bileli zayifim. Bu nedenle ne zaman alışverişe çıksam moral bozukluğuyla son buluyor. Giydiğim hic bir kıyafeti dolduramiyorum. Bir de son bir-iki senedir olan su salaş modası yüzünden kayboluyorum bluzlarin içinde. Artık giyinme kabininiun içinde ağladım. Neredeyse 30 parça denedim, hic biri mi olmaz ? Resmen ağlayarak eve geldim. Bu arada 28 yaşındayım. En güzel yıllarımi kilo alma çabasıyla geçirdim. Bir doğum yaptım buna rağmen olmadı. Simariklik yapmak istemiyorum şükürler olsun saglikliyim ama cok üzülüyorum. Okuyup ilgilenenlere teşekkürler.

Canım bende kilo vermeye calısıyorum çok aşırı kilom yok 60 kiloyum zayıflamya calısıyorum birden kilo aldım. Sevgilimde çok zayıf çok üzülüyorum o kadar zayıf ki o haliyle bile geçen 2 kilo daha vermiş aylardır vitaminler ballık yağları kullanıyodu bide nasıl üzüldüm doktora gitmek için ikna etmeye calısıyorum hiçte iştahı yok. Aktarlardaki macunlardan falan denedin mi hiç kilo aldırıcı olanlarda pekmez karışımları falan

Canim ilgine teşekkürler. Bahsettigin macunlardan hic denemesine. Protein tozu denedim gerçekten de faydasını gördüm. Kısa sürede 5-6 kilo aldım. Cok da güzel olmuştu. Ama aynı hızla geri verdim. Tekrar kilo almak icin ikinci denememde o da fayda etmedi. Bu arada boyunu bilmiyorum ama kilon gayet iyi o kilolara gelebilmek icin neler vermezdim ? Sevgiler.

1.60 1.61 kısayım bi 6 kilo falan versem iyi olucak ama zayıflıkta çok zor bilirim bende bi protein tozu almıştım içmiyo bi türlü düzenli kullanmyo geçen aktara baktım macunlar vardı pekmez gibi onlardan denemeyi düşünüyorum belki bi faydası olur ya sen ne güzel 5-6 kilo almışsın keske vermeseydin geri doktora falan gittin mi bunun iiçin ne diyolar ?

boyun kilon kaç canım? kaç beden giyiyorsun?

gerçekten mi çok zayıfsın yoksa zayıflığın senin mi hoşuna gitmiyor?

herkes kilo vermek için çaba harcıyor canım cidden çok zayıf değilsen tadını çıkar istediği ye. belli bir yaştan sonra metabolizma yavaşlıyor ister istemez kilo alınıyor zaten.

mesela zapzayıf ünlüler bile yaşlanınca kilolu oluyorlar.

protein tozu spor yaparsan kilo aldırıyo gainer alman lazım bende çok denedim ordan biliyorum kilo alamayanın halinden kilo alamayan anlarmış :)

beline göre pantolan bulamamak üsütne başına bişey alamamak çok kötü bişey giydiğin yakışmaz bi garip bişey olursun

ben sürekli boza içerek aldım biraz miden kaldırıyosa bence dene 1 litresi 2400 kalori birazda cevizle daha güzel oluyo

Ah keşke tutabilseydim o kiloları. Bu arada sevgilin istahsizmis ve protein tozunu içimi zordur, icememistir o. Bir de sporla daha etkili oluyor.

canım benimde senin gibiok zayıf bir arkadaşım vardı.hiç kilo alamazdı.kıyafette bulamazdık ona.neredeyse zara nın falan çocuk reyonundan giyinicek durumdaydı.hatta ordan kot almıştık ona.velhasıl şu an tam 9 kilo aldı kendiliğinden aldı.düzenli yemek yemeye başladı.zorladı kendini baya yemek için.darısı sana canım.üzülme bazılarının yapısı öyle.senide begenen begenmiş zaten:)

Bence cok zayifim tahta gibi buluyorum kendimi. 1.65 boya 46 kiloyum. 34 beden giyiyorum sözde ama bu bedeni bulabildiğim bir kaç mağazada da 34 beden etiketli ürünler bile çuval gibi malum bir salas modasidir gidiyor ya. Bana hic kilo alamayacakmisim gibi geliyor. Cok teşekkür ederim bu arada. Sevgiler.

Evet cok sinir bozucu oluyor alışveriş. Deneyeyim bakalim severim aslında bozayi teşekkürler. Sevgiler.

Evet bir zamanlar benim gibi zayıf olan birkac arkadaşım ve eşim hep bunu söylüyor. Kendiliğinden alacaksın diyorlar. Ama yaklaşık on senedir bir değişiklik yok hep aynı kilodayim hamileliği saymaZsak. Inanamıyorum umarım dediğin gibi olur canim teşekkürler.

Ayni dertten muzdaribim brnde yiyip yiyip alamayanlardanim icmedigim vitamin yemedigim macun kalmadi olmuyor cok moralim bozuluyor
Ben simdi metabolizma ölçümü bir yaptirip ona gore öğünlerimi belirlemeyi düşünüyorum bakalim olursa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet once mutlaka tahlil yaptir. Metabolizmayla ilgili olup olmadığını bilip yol çizmek lâzım. Dilerim bu makus kaderimizden kurtuluruz.

Ahh ahh nasıl zor biliyorum Su içse yarayan insanlar var denir ya hani ama almak ta vermek kadar zor aslında bizim gibi bayanlar için.Anlattığınız alışveriş olayında da ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.Cicibebe ile ilgili bir konu açılmış forumun Kilo almak bölümünde,bir bakın isterseniz.Ben bugece başladım yapmaya,bakalım işe yarayacak mı?

peki yemek yiyip kilo almayanlardanmısın yoksa iştahı olmayıpta yiyemeyenlerdenmisin?

kuru dut çok güzel iştah açıyor, aynı şekilde dut pekmezide iştah açıyor, ya günde bir kase kurusundan yiceksin, yada bir çay bardagına yakın dut pekmezini içeceksin

bende bi ara çok zayıftım birden çok kilo vermiştim, acilen kilo almam gerekiyordu (adet olabilmek için) ve çareyi Nutella da buldum, haftada bir büyük kavanoz yiyordum, işe yaradı gerçekten tavsiye ederim, her ögünden sonra bir yemek kaşıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…