kilo almak niye bu kadar zor ?

Allahim ne olur organ bagisi gibi yag bagisinin yapilabildigi gunleride gorelim.soz veriyorum ihtiyac sahiplerine 10Kilo bagisliycam.kilo vermek icin ac geziyorum Arkadasin biride nutella kasikliyormus.canina yandigimin adaletdiz dunya si

Aynen o kadar zor ki asla basaramiyorum. Zar zor iki kilo alıp bir gecede geri veririm resmen. Cicibebeyi düzenli kullanamadim ama deneyeceğim artık.

Hicte zor degil..
Hele bi sagliksiz beslenmeye baslayin siz bile inanamazsiniz.
160 boya 5-6 yildir hep 48 kiloydum.
Okul yuzunden dersler sinavlar yuzunden sabah pogaca ayran vs vs yerdim oglen yemegi cogu zaman es gecilirdi hep dersim olurdu o saatlerde.
Sonra eve gel biraz dinlen biraz orayi burayi toparla saat oldu 7-8.. Aksam yemegini ye atistirmalik cips cikolata cerez cekirdek.. Etti size 54 kilo😨😨
Gobek yapmazsaniz ne olayim..😱

aynı boylarda ayı kilolardaymışız :18:
hiç de kendimi tahta gibi hissetmedim,zayıfta hissetmiyorum.
bana normal geldiniz,tam kıvamında yani

Cok yemiyorum belki ama ortalama bir ınsan gibi yiyorum. En azından 50 kiloyu görmeliydim. Bu arada daha yeni bir novella kavanozu bitti. Bilmiyorum nasıl olacak. Aslında oekmezi deneyebilirim. Cok teşekkürler.

Allahim ne olur organ bagisi gibi yag bagisinin yapilabildigi gunleride gorelim.soz veriyorum ihtiyac sahiplerine 10Kilo bagisliycam.kilo vermek icin ac geziyorum Arkadasin biride nutella kasikliyormus.canina yandigimin adaletdiz dunya si

Gerçekten adaletsiz dünya. Ben de sürekli kilosunu korumaya çalışan, yediğine dikkat eden kadınlara ozeniyorum desem, bilmem inanır misin ?

Yani aslında ben de sağlıksız besleniyorum. Cok kosturmaktan alamıyorum belki. Darısı başıma inşallah o kadar uzak geliyor ki bana.

aynı boylarda ayı kilolardaymışız :18:
hiç de kendimi tahta gibi hissetmedim,zayıfta hissetmiyorum.
bana normal geldiniz,tam kıvamında yani

Bilmiyorum belki de denediğim kıyafetler boyle hissettirdi. Dun akşamki alışveriş cabamdan sonra inanın hala cok moralsizim.

Hayatımın 22 senesini bahsettiğin gibi zayıf geçirdim. Boyum 1.65 kilom 44 45 civarıydı. Üzerime giydiğim hiç birşey yakışmaz, gören herkes az ye de kilo al kıza benzemiyosun şeklinde insanı iyice depresyona sürükleyici espiriler yaparlardı. Sonra 1 sene yaz tatilinde 2 ayda 8 kilo almayı başardım. Sana neler yaptığımı anlatayım. Dene sende de işe yarar umarım. Ha bir de ayrıca bi ara 58 kiloya çıkmıştım şu an yeniden 53 e düştüm. 3 4 kilo almak istiyorum bi türlü olmuyo çünkü ruhsal ve duygusal sıkıntılarım var. Sanırım ondan dolayı. Neyse şimdi neler yaptığımı anlatayım sana:

Şimdi en o dönemler evde halamın kızına bakıyodum. 3. 4. sınıfa giden bir kız çocuğu ben de üniversite tatildeydi halamlar da çalıştığı için orada kızla takılıyordum. Sabah kalkardık 1 gün patatesli yumurtalı omlet 3 yumurta 4 patates mesela. 2miz bölüşürdük. Çok ekmek yemezdim ama yerdim. Kahvaltıdan 2 saat sonra falan bebek büskivisi ve süt 1 kase. Onu yerdim ve üzerine 1 bardak su içerdim.Öğleden sonra 1-2 salatalık ya da meyve tarzı bişiler yerdim ve yine su içerdim. Daha doğrusu suyu küçük çişten sonra hep içmek gerek. Bir de en önemli püf noktası elektronik bir tartı edinmek. Kalkınca aç karnına tartılacaksın. ATıyorum sabah 45 kilo mu geldin? O gece yatmadan tartıldığında son kilon 45.8 -46 olmalı.

Akşam 6-6buçuk gibi halamlar gelirdi. Yemekte ne varsa çok ekmek kullanmadan yerim. Mutlaka ayran cacık tarzı bişey içerdim. Kıvamlı olacak. Yemeğin sonrasında da 2 saat geçince meyve yiyeceksin. Gece yatmadan da sandiviç yenilecekç Yer kalırsa bir kase daha bebek büskivisi + su ve yatacaksın.

Kahvaltıda krep falan da yiyebilirsin. Ne bileyim domates salatık peynir ekmek falan. Bu şekilde düzenli yersen ve söylediğim şekilde tartılıp kontrol edersen kilo alabileceğini garantiliyorum. Ben bu şekilde temmuzdan eylül sonuna kadar 45 kg dan 55 kg a çıktım.

14-15 yaslarinda ben de cok zayifliktan sikayetciydim. Azmettim, hergun bir ailelik patetes kizartmasi yapip yedim. Bayagi ugrastim. Sonra kilo aldim. Bayagi aldim hem de. Hayatimdaki pismanliklarimdan biridir, tam vucudumun gelisme caginda vucudumun icine etmistim. Neyse ki simdi yine incecigim.

Lafin kisasi, hergun bol bol patates kizartmasi ye. Ama sonra da sismanliktan aglamayasin.

29 yaşımdayım 170 boyunda ve 49 kiloy(d)um. Hayatımda asla 50 yi görmedim ama insanlar çok beğenirdi zayıflığm. MAnken gibisin filan diyorlardı ama bunu sadce fitneci olmayanlar söylüyor diğerleri ayyy hastalık mı var ne zayıfsın öyle diye burun kıvırıyorlardı kendileri 80-85 kilo olanlar

Bi ara ben de senin gibi kafaya takıp doktora gitmiştim bi sürü tahlil vs yapıldı sonra doktor bana alaycı bi şekilde;
"eğer zayıflık hastalıksa bi o hastalığın var ama tıb dünyası şişmalığı hastalıktan sayar zayıflığı değil " dedi
Elimde raporlarla topukladım tabi hemen

Neyse efenndim hamile kaldım doğuma üç haftam var ve ben tam 18 kilo aldım şuan 67 kiloyum
Nasıl oldu anlamadım hala aynı yemekleri yiyorum düzenim aynı hatta tabakta bile bırakyıorum eskisi gibi ama bünyem anlamadığım şekilde büyüdü...
Hamile olan diğer arkadaşlarla filan konuşuyorum onlar benim şuanki halimle hamile kalmış millet 90ları buldu bense hala incecik duruyor gibiyim önümde sadece bi futbol topu varmış gibi. HAfif de yanaklarım doldu müthiş oldu.

Eşim ve arkadaşlarım tekrar eski haline dönme diyorlar ben de muhtemelen 55 le filan kalırım diye düşünüyorum.

İnan bana şu halin çok çok daha güzeldir. Hiç uğraşma
Ben neler neler yapmıştım salak gibi arı polenleri bilmem ne karışımları filan şimdi düşünüyorum da ne gereksizmiş

küçükken kilo alamayan biriydim. ozaman canım yemek yemek istemezdi. sanki gerksiz gibi gelirdi.

lisede ve ünvde 45 kiloydum... işe başlayınca 50 oldum ozaman çok iyiydi...
sonra... işte o sonra .
evlendikten sonra sevdiğim yemekleri yapıp yemeye başladık. sonra film açıp cips çekirdek.. mısır vs. ıvır zıvır ne varsa yiyorduk... 52 kilodan 63 olmuşum. tartıyada çıkmıyordum.. babam azıcık kilo almam için beni bir sürü doktora taşıdı minicikkenden itibaren. 63 olduğum zaman adam kilo ver dedi bana ya... hatta bilseydim daha önce evlendirirdim diyordu ... şimdi zayıflıyorum gerçi 57 oldum.. 55i hedefledim...

sanada demem o ki yemekten sonra çekirdek mısır cips daya.. sağlıksız gerçi ama acayip kilo alırsın

bende çok zayıfım 1.67 boy 45-47 arası değişen kilo ikizlerime hamileyken aldığım kiloları saymazsak hiç değişmedi kilom.. 34 beden bile büyük geliyor terziye gidiyorum daraltırmaya yapacak bir şey yok bünye ile alakalı bir şey bu..

hamileyken 73 kiloyu görmüştüm fakat yürümekte ve nefes almakta zorlanıyordum o günden sonra zayıf olduğum için hiç şikayet etmedim..

aynen aynen senin gibiyim ben de ilk kez hayatımda 50 üstüne çıktım hamilelik sayesinde toplam 18 kilo aldım daha 3 haftam var şuan 67 yim

Sahi gidiyor mu bebekten sonra.

Ben de özledim o halimi, acayip sıkıntı kilo, dümdüz bi göbek oluyor mu yeniden

Yani aslında ben de sağlıksız besleniyorum. Cok kosturmaktan alamıyorum belki. Darısı başıma inşallah o kadar uzak geliyor ki bana.

Siz hakkatende cok zayifmissiniz ben eski yorumlara bakmamistim kilonuzu bilmiyodum..
Ben 1 sene oncesine kadar hani 160 boya 48 kiloydum ama siz benden uzun olmaniza ragmen 46 kiloymussunuz.. Bunye meselesi yaa aslinda bi nevi guzel her istedigimizi yiyebiliyoruz baklava borek corek cikolata hatta kasik kasik nutella :))
Ama beni cipsler mahvetti aldigim 6 kilo hep cipsten bence ve gobek yapti ne yazikki (

Bu arada bu salas modaya bende uyuz oluyorum uzunlar icin yapilmis birsey ben bu 1.60 boyla cuval gibi birsey giyince yer cucesinden beter oluyorum

allahım aynı yaş aynı boy aynı kilo offf çok iyi anlıyorum bende çok zor dönemlerden geçtim kilo almak uğruna yok yok ne yaptıysam yok çareyi içime 2 kalın tayt giymekle buldum evlenmekten korkuyom adam tayt ları görcek ( die taytlı halimde az kilo al diolar bide içimde 2 tayt oldğnu bilseler :)) off off gene dertlendim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…