- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
Ahh ahh nasıl zor biliyorumSu içse yarayan insanlar var denir ya hani ama almak ta vermek kadar zor aslında bizim gibi bayanlar için.Anlattığınız alışveriş olayında da ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.Cicibebe ile ilgili bir konu açılmış forumun Kilo almak bölümünde,bir bakın isterseniz.Ben bugece başladım yapmaya,bakalım işe yarayacak mı?
peki yemek yiyip kilo almayanlardanmısın yoksa iştahı olmayıpta yiyemeyenlerdenmisin?
kuru dut çok güzel iştah açıyor, aynı şekilde dut pekmezide iştah açıyor, ya günde bir kase kurusundan yiceksin, yada bir çay bardagına yakın dut pekmezini içeceksin
bende bi ara çok zayıftım birden çok kilo vermiştim, acilen kilo almam gerekiyordu (adet olabilmek için) ve çareyi Nutella da buldum, haftada bir büyük kavanoz yiyordum, işe yaradı gerçekten tavsiye ederim, her ögünden sonra bir yemek kaşıgı
Allahim ne olur organ bagisi gibi yag bagisinin yapilabildigi gunleride gorelim.soz veriyorum ihtiyac sahiplerine 10Kilo bagisliycam.kilo vermek icin ac geziyorumArkadasin biride nutella kasikliyormus.canina yandigimin adaletdiz dunya si
Hicte zor degil..
Hele bi sagliksiz beslenmeye baslayin siz bile inanamazsiniz.
160 boya 5-6 yildir hep 48 kiloydum.
Okul yuzunden dersler sinavlar yuzunden sabah pogaca ayran vs vs yerdim oglen yemegi cogu zaman es gecilirdi hep dersim olurdu o saatlerde.
Sonra eve gel biraz dinlen biraz orayi burayi toparla saat oldu 7-8.. Aksam yemegini ye atistirmalik cips cikolata cerez cekirdek.. Etti size 54 kilo😨😨
Gobek yapmazsaniz ne olayim..😱
aynı boylarda ayı kilolardaymışız :18:
hiç de kendimi tahta gibi hissetmedim,zayıfta hissetmiyorum.
bana normal geldiniz,tam kıvamında yani
Belki cok büyük bir dert değil ama o kadar bıktım ki. Kendimi bildim bileli zayifim. Bu nedenle ne zaman alışverişe çıksam moral bozukluğuyla son buluyor. Giydiğim hic bir kıyafeti dolduramiyorum. Bir de son bir-iki senedir olan su salaş modası yüzünden kayboluyorum bluzlarin içinde. Artık giyinme kabininiun içinde ağladım. Neredeyse 30 parça denedim, hic biri mi olmaz ? Resmen ağlayarak eve geldim. Bu arada 28 yaşındayım. En güzel yıllarımi kilo alma çabasıyla geçirdim. Bir doğum yaptım buna rağmen olmadı. Simariklik yapmak istemiyorum şükürler olsun saglikliyim ama cok üzülüyorum. Okuyup ilgilenenlere teşekkürler.
kilo vermekte çok zor
Kilo işi ne yazık ki boyle alamayan icin almak zor, vermek ise bir gecelik is. Sizin icin de tam tersi geçerli sanırım.
Bence cok zayifim tahta gibi buluyorum kendimi. 1.65 boya 46 kiloyum. 34 beden giyiyorum sözde ama bu bedeni bulabildiğim bir kaç mağazada da 34 beden etiketli ürünler bile çuval gibi malum bir salas modasidir gidiyor ya. Bana hic kilo alamayacakmisim gibi geliyor. Cok teşekkür ederim bu arada. Sevgiler.
bende çok zayıfım 1.67 boy 45-47 arası değişen kilo ikizlerime hamileyken aldığım kiloları saymazsak hiç değişmedi kilom.. 34 beden bile büyük geliyor terziye gidiyorum daraltırmaya yapacak bir şey yok bünye ile alakalı bir şey bu..
hamileyken 73 kiloyu görmüştüm fakat yürümekte ve nefes almakta zorlanıyordum o günden sonra zayıf olduğum için hiç şikayet etmedim..
Gerçekten adaletsiz dünya. Ben de sürekli kilosunu korumaya çalışan, yediğine dikkat eden kadınlara ozeniyorum desem, bilmem inanır misin ?
Yani aslında ben de sağlıksız besleniyorum. Cok kosturmaktan alamıyorum belki. Darısı başıma inşallah o kadar uzak geliyor ki bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?