kilo almak niye bu kadar zor ?

Cnm bende aynı senin gibiyim kilo alamıyorum 1.65 boyum var 46kiloyum hiç sevmiyorum kıyafetlerim hiç olmuyo kemiklerim çıkıyo her gören aaaa sen niye bu kadar zayıfladın diyo hamileliğimde 25kilo aldım doğumdan sonra fazlasıyla verdım bir an önce kilo almak istiyorum etkili tavsiyeleriniz varsa hemen denemek isterim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burdaki kilo verememeyi dert edinen arkadaslar fazlaliklari kilo alamiyorum diyenlere verebilseler tam super olacak

Canim hamilelikte o kadar kilo alabilirsin o da ilginç. Keşke kalabilseymis bir kaç kilo. Bu arada ben daha önce pratikten sürüp denedim aslinda, ise yaramıştı. Tavsiye ederim cok iştah açıyor ama bir o kadar da uyutuyor ışte. Eğer istediğin zaman uyuma fırsatın varsa dene bence.

Aynı sorun bende de var 40 kiloyum ve alışveriş yapamıyorum.Hiçbir giysi yakışmıyor ve bu insanın moralini çok bozuyor seni çok iyi anlıyorum.Benim mide sorunum var o yüzden de yemek yemiyorum tiroidlerim de hızlı çalışıyor.Tedavi görüyorum vitamin hapı kullanıyorum iştahımı açmaya başladı.Bir de geceleri filan yemek ye ben her gece çiğköfte yemeye başladım arkadaşlarım sağ olsun :)

Cnm ben onu duymuştum ama şurup diye biliyordum krem şeklindemi o acaba.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin adı konmus rahatsızlığının. Benim neden böyle olduğuma dair bir sebep yok. Tüm tahliller yapıldı. Dilerim sen de bir an önce istediğin kiloya kavuştursun. Özellikle alışveriş cok zor.

Merhaba arkadaslar bende prakten surubunu aldim ama gunde 3 defa yazior. Bu dogrumu? Prakteni kilo almak icin kullananlar bana yazabilirmi? Cunku bana biraz fazla geldi gunde 3 defa.
Saolun:)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…