Belki cok büyük bir dert değil ama o kadar bıktım ki. Kendimi bildim bileli zayifim. Bu nedenle ne zaman alışverişe çıksam moral bozukluğuyla son buluyor. Giydiğim hic bir kıyafeti dolduramiyorum. Bir de son bir-iki senedir olan su salaş modası yüzünden kayboluyorum bluzlarin içinde. Artık giyinme kabininiun içinde ağladım. Neredeyse 30 parça denedim, hic biri mi olmaz ? Resmen ağlayarak eve geldim. Bu arada 28 yaşındayım. En güzel yıllarımi kilo alma çabasıyla geçirdim. Bir doğum yaptım buna rağmen olmadı. Simariklik yapmak istemiyorum şükürler olsun saglikliyim ama cok üzülüyorum. Okuyup ilgilenenlere teşekkürler.
allahım aynı yaş aynı boy aynı kilo offf çok iyi anlıyorum bende çok zor dönemlerden geçtim kilo almak uğruna yok yok ne yaptıysam yok çareyi içime 2 kalın tayt giymekle buldum evlenmekten korkuyom adam tayt ları görcek( die taytlı halimde az kilo al diolar bide içimde 2 tayt oldğnu bilseler :)) off off gene dertlendim (
aynen aynen senin gibiyim ben de ilk kez hayatımda 50 üstüne çıktım hamilelik sayesinde toplam 18 kilo aldım daha 3 haftam var şuan 67 yim
Sahi gidiyor mu bebekten sonra.
Ben de özledim o halimi, acayip sıkıntı kilo, dümdüz bi göbek oluyor mu yeniden
merak etme gidiyor hepsi bende gitti yine 45-47 arasında gidip geliyor kilom, göbüş dümdüz kalıyor... halimden çok memnunum :)
ay inşallah ya ben kendimi hiç göbekli filan hayal edemiyorum
Bi de çatlak oldu mu sen de ben de yok gibi sanki ama karnım tamamen kıpkırmızı olduğu için anlayamıyorum çatlayıp çatlamadığımı
Ve en kötüsü de basur olmuşum bu da hayatımda bi ilk ve hamilelik sürecinde hiç kabız olmadığım halde olmuş. birkaç gün önce farkettim çok moralim bozuldu bu oldu mu sende
taytlar bacaklarımın bi parçası gibi oldu çıkarınca mutsuzum ii ce zayıf görünüyorumAy onu ben de yapiyordum:)) bacaklarim kalin gorunsun diye lisede 3 tane kalin kilotlu corap giyiyordumpantalonun icine de iki tane tayt
Belki cok büyük bir dert değil ama o kadar bıktım ki. Kendimi bildim bileli zayifim. Bu nedenle ne zaman alışverişe çıksam moral bozukluğuyla son buluyor. Giydiğim hic bir kıyafeti dolduramiyorum. Bir de son bir-iki senedir olan su salaş modası yüzünden kayboluyorum bluzlarin içinde. Artık giyinme kabininiun içinde ağladım. Neredeyse 30 parça denedim, hic biri mi olmaz ? Resmen ağlayarak eve geldim. Bu arada 28 yaşındayım. En güzel yıllarımi kilo alma çabasıyla geçirdim. Bir doğum yaptım buna rağmen olmadı. Simariklik yapmak istemiyorum şükürler olsun saglikliyim ama cok üzülüyorum. Okuyup ilgilenenlere teşekkürler.
Hicte zor degil..
Hele bi sagliksiz beslenmeye baslayin siz bile inanamazsiniz.
160 boya 5-6 yildir hep 48 kiloydum.
Okul yuzunden dersler sinavlar yuzunden sabah pogaca ayran vs vs yerdim oglen yemegi cogu zaman es gecilirdi hep dersim olurdu o saatlerde.
Sonra eve gel biraz dinlen biraz orayi burayi toparla saat oldu 7-8.. Aksam yemegini ye atistirmalik cips cikolata cerez cekirdek.. Etti size 54 kilo😨😨
Gobek yapmazsaniz ne olayim..😱
Hayatımın 22 senesini bahsettiğin gibi zayıf geçirdim. Boyum 1.65 kilom 44 45 civarıydı. Üzerime giydiğim hiç birşey yakışmaz, gören herkes az ye de kilo al kıza benzemiyosun şeklinde insanı iyice depresyona sürükleyici espiriler yaparlardı. Sonra 1 sene yaz tatilinde 2 ayda 8 kilo almayı başardım. Sana neler yaptığımı anlatayım. Dene sende de işe yarar umarım. Ha bir de ayrıca bi ara 58 kiloya çıkmıştım şu an yeniden 53 e düştüm. 3 4 kilo almak istiyorum bi türlü olmuyo çünkü ruhsal ve duygusal sıkıntılarım var. Sanırım ondan dolayı. Neyse şimdi neler yaptığımı anlatayım sana:
Şimdi en o dönemler evde halamın kızına bakıyodum. 3. 4. sınıfa giden bir kız çocuğu ben de üniversite tatildeydi halamlar da çalıştığı için orada kızla takılıyordum. Sabah kalkardık 1 gün patatesli
yumurtalı omlet 3 yumurta 4 patates mesela. 2miz bölüşürdük. Çok ekmek yemezdim ama yerdim.
Kahvaltıdan 2 saat sonra falan bebek büskivisi ve süt 1 kase. Onu yerdim ve üzerine 1 bardak su içerdim.Öğleden sonra 1-2 salatalık ya da meyve tarzı bişiler yerdim ve yine su içerdim. Daha doğrusu suyu küçük çişten sonra hep içmek gerek. Bir de en önemli püf noktası elektronik bir tartı edinmek. Kalkınca aç karnına tartılacaksın. ATıyorum sabah 45 kilo mu geldin? O gece yatmadan tartıldığında son kilon 45.8 -46 olmalı.
Akşam 6-6buçuk gibi halamlar gelirdi. Yemekte ne varsa çok ekmek kullanmadan yerim. Mutlaka ayran cacık tarzı bişey içerdim. Kıvamlı olacak. Yemeğin sonrasında da 2 saat geçince meyve yiyeceksin. Gece yatmadan da sandiviç yenilecekç Yer kalırsa bir kase daha bebek büskivisi + su ve yatacaksın.
Kahvaltıda krep falan da yiyebilirsin. Ne bileyim domates salatık peynir ekmek falan. Bu şekilde düzenli yersen ve söylediğim şekilde tartılıp kontrol edersen kilo alabileceğini garantiliyorum. Ben bu şekilde temmuzdan eylül sonuna kadar 45 kg dan 55 kg a çıktım.
ben hep böyle besleniyorum.
ama 1 kg bile almıyorum.
sabahları 2 poğaça
öğlen pek yemem
akşam yatmadan önce ekmek arası
cips
çikolata
ıvır zıvır ne bulursam
malesef bi işe yaramıyo
Aynen o kadar zor ki asla basaramiyorum. Zar zor iki kilo alıp bir gecede geri veririm resmen. Cicibebeyi düzenli kullanamadim ama deneyeceğim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?