• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİLO SORUNU

nerden biliyorsun?
1 hafta, 1 ay, 1 yıl sonra karşına çıkmayacağını. yapma adamın kilosundan rahatsızsın, agzı kokuyor diyorsun,
Tek uygun kriteri yaşı ve bekar olması.
böyle olur mu, evlenmekle bitiyor mu sanıyorsun anlamadım ki.
Düğün bittikten sonra aynı eve girdiginde welcome to ışıklı dünya denmicek sana.
gerçekçi yaklaş biraz, sana uygun degil.

nerden biliyorsun?
1 hafta, 1 ay, 1 yıl sonra karşına çıkmayacağını. yapma adamın kilosundan rahatsızsın, agzı kokuyor diyorsun,
Tek uygun kriteri yaşı ve bekar olması.
böyle olur mu, evlenmekle bitiyor mu sanıyorsun anlamadım ki.
Düğün bittikten sonra aynı eve girdiginde welcome to ışıklı dünya denmicek sana.
gerçekçi yaklaş biraz, sana uygun degil.
aslında karakteri kişiliğiyle uygun gelin görünki kilo problemi var şansızlık işte :(

ciddenmi yoksa şakamı yapıyorsunuz fal bakalım derken

Takılıyorum canım yaa :)
bu kadar umutsuz bakma yarınlara..

ayrıca sadece tek sorun kiloysa al karsına ciddi ciddi konuş, bu kaygılarını öğrenirse
ya,
kilo vermek için çaba gösterecek
ya da,
o vazgecip onu kilolarıyla sevebilen birini arıcak :)

ayrıca sadece tek sorun kiloysa al karsına ciddi ciddi konuş, bu kaygılarını öğrenirse
ya,
ya da,
bende ciddi anlamda fal bakıyorsunuz sanmıştım :) ben ona en azından 90 kilo civarı ol öyle evleneleim diyorum oda bu kilodayken evlenelim zaten caba var evlendikten sonra sende destek olursun daha yardımcı olursun zayıfllarım dedi

Bence şimdi karakteri için kabul etseniz bile kilo daha sonraları problem olacak. İllaki kafanıza takılacak. Hatta belki keşke diyeceksiniz.
Yaşınızda birşey yok. Şimdi ki kadınlar zaten acele etmiyor evlenmeye. Eşimin bir arkadaşı 39da evlendi 41de anne oldu. Şuan çocuk büyütüyor.
Herşey nasip. Acele karar vermeyin.Kilo sadece estetik açısından değil sağlık sorunları açısından da sorun yaratır.

Konunuzun hizlica tüm sayfalarına göz gezdirdim ve çok anlamsız buldum kaygilarinizi .... Kendim su an 85 kilo bi insan olarak söylüyorum kilo kişinin kendisiyle ilgili bişey siz adama 90 kilo ol diyceksinz saniyomusunuz ki hep 90 kilo olarak kalacak??? Kendini kökten 40 yıllık alışkanlıklarını değiştirmediği sürece o hep kilolu olacak iki ay sonra verdiği 20 kiloyu gene alacak ama siz evelnmis olcaksiniz ondan sonra saniyomusunuz sizin istemenizle tekrar kilo verebilecek???? O bunu istemediği sürece kilo veremez ...... Ayrica biri bana kilo ver öyle evlenelim dese çok kirilirdim çok:((( ağız kokusu için tedavisini görür biter dış fircalama aliska ligi yoksa yine zor evlenene kadar fircaliycak sonra yine birakicak kocam kilolu dişini fircalamiyo diye bosiycakmisin adami.... En büyük hata insanları evlenirken değiştiririm ben bunu diye yapılan evlilik.... Evlenmek için evlenmeyin kendi sartlariniza uydurmaya çalışmayın bu adam bu şimdi değişse bile 3-4 ay sonra yine bu adam olacak üstelik gitgide yaslanacak hastalıkları çıkabilir yaslaninca parasal konularla uğraşmak zorunda kalacaksınız bence hiç zorlamayin.....

bende ciddi anlamda fal bakıyorsunuz sanmıştım :) ben ona en azından 90 kilo civarı ol öyle evleneleim diyorum oda bu kilodayken evlenelim zaten caba var evlendikten sonra sende destek olursun daha yardımcı olursun zayıfllarım dedi

boyu kaç peki enişte adayımızın :)
evlendikten sonra veririm hikaye, genellikle tam tersi seyrediyor o olay.
olmadı evlilik sözleşmesi teklif et, kilo vermezsen donuna kadar alırım ona göre :D

Bence şimdi karakteri için kabul etseniz bile kilo daha sonraları problem olacak. İllaki kafanıza takılacak. Hatta belki keşke diyeceksiniz.
Yaşınızda birşey yok. Şimdi ki kadınlar zaten acele etmiyor evlenmeye. Eşimin bir arkadaşı 39da evlendi 41de anne oldu. Şuan çocuk büyütüyor.
Herşey nasip. Acele karar vermeyin.Kilo sadece estetik açısından değil sağlık sorunları açısından da sorun yaratır.
haklısınız 20 li yaşlarda olsam hadi neyse diyeceğim 37 yaş fazla gibi daha evlen anne olucağım yada acaba olabilecekmiyim bu faktörler var sülalede benden başka bekar kız kalmadı ve kısmetsizimdir

haklısınız 20 li yaşlarda olsam hadi neyse diyeceğim 37 yaş fazla gibi daha evlen anne olucağım yada acaba olabilecekmiyim bu faktörler var sülalede benden başka bekar kız kalmadı ve kısmetsizimdir
Bir laf vardır ya ''Her nasip vaktine esirdir'' diye. Ne güzel söylemiş kişi. Bence sizde o şekilde düşünün. Şimdi yanlış bir kararla o kişiye evet derseniz yarın bir gün en ufak bir sorun size daha zor gelir. Hastalığı zor gelir, ütüsü zor gelir, yemek yapması bile zor gelir. Nasip deyin gerisi gelir. İçinizi ferah tutun.

biliyorum yine takıldım sadece :)
hayırlısı olsun senin için..[
Bir laf vardır ya ''Her nasip vaktine esirdir'' diye. Ne güzel söylemiş kişi. Bence sizde o şekilde düşünün. Şimdi yanlış bir kararla o kişiye evet derseniz yarın bir gün en ufak bir sorun size daha zor gelir. Hastalığı zor gelir, ütüsü zor gelir, yemek yapması bile zor gelir. Nasip deyin gerisi gelir. İçinizi ferah tutun.
haklısınız ya ilginçtir bikaç yıl öncede onun gibi kilolu biri istemeye gelmişti hatta bi komşu teyzeylede paylaştım kızım senin nasibinde belki kilolu biri var kilolular evlenmeyecekmi demişti

haklısınız ya ilginçtir bikaç yıl öncede onun gibi kilolu biri istemeye gelmişti hatta bi komşu teyzeylede paylaştım kızım senin nasibinde belki kilolu biri var kilolular evlenmeyecekmi demişti
Bence evlenmek için evlenmeyin. Konuda ki ana fikrim budur. Karar sizin.

178 boyda 117 kilo bir erkek için obezlik olmayabilir. Yani sağlık bozacak aşırı bi kilo olmayabilir. O adamın kas ve kemik yapısına bağlı.

Hani kadınlar gibi değil erkekler, benim eşim çok zayıf, small ama 78 kilo falan. O da 178 boyunda.

İçine siniyorsa, iyi biriyse evlen. Yemeklerine müsil katıp çaktırmadan zayıflatırsın :KK48:

yani sizce 114 olması sorun değilmi afedersiniz cinsel yaşamı etkiler diyorlar ayrıca tenleri kokarmış vs sorun olarak görmesem paylaşmazdım tşkrler ayrıca cevaplarınız için
Benim eşim de o kilolarda yani bana hiç şişman ve itici gelmiyor. Ama o koku olayına bişey diyemiycem çok tiksiniyorum ama söyleyemiyorum:KK43: eşim olduğu halde !! siz hiç söyleyemezsiniz. Çok kırılır.bide cinselliği kesinlikle etkilemiyo maalesef diyorum anlayın artık nekadar. ;)

ya,
ya da,
bende burda katılıyorum al karşına konuş zayıfla de onu kırmadan bırakırsa bitirirse de ondan olsun senden değil yani.

Son düzenleme:
Back
X