Mrb benim derdim kilo takintimla ilgili gecen sene yine böyle takarak ama diyetime sadik kalmamla kilo verdim diyeti birakip "gerci diyet degildi benimkisi dikkat etmeydi"biraz ucunu kacirmam ve sinav stresinden biraz kilo aldim korkumdan tartiya cikamiyorum cunku orda gercekten gorecegim rakam beni bitirir biliyorum oyle yapar.surekli aklim ne yesem ne yemesem derdinde kahvaltinin hesabini geceden belirliyorum nefsime hakim olamiyorum yemek yemeyi gercekten cok seviyorum yada bu takintinin getirdigi birsey olur olmadik onceden hayatta yemem dedigim seyleri yiyorum kilom gercekten hayatimi ele gecirdi o gun duzgun beslendiysem mutluyum ama abarttiysam aklimi yiyorum gece uyuyamiyorum duzensiz yemek yemeler insanlari beklemeden yemeler yuzunden sofrada bos bos oturmalar az yiyip birden bi krizle cok yiyerek kusmalar...evet oyle yargilamayin ama oyle bu huyum yuzunden kendimden nefret ediyorum ama elimde olmuyo bi an bi sey oluyo farkinda olmadan kendimi kaybediyorum ve pisman oluyorum lutfen benim gibi sorunlari olupta asanlar varsa nasil yaptiniz banada fikir verin cunku ben artik normal olmak istiyorum sofrada kilom yerine sevdiklerimle olmanin mutlulugunu yasamak istiyorum