• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo takintim gercekten bitirecek beni

Mesajini yeni gordum cnm boyum 1.70 kilom tartilmiyorum gecen sene 51 dim.kesin 10 kilo almisimdir 58 hatta 60 olabilirim

Ee canım çok k
Lolu değilsin ki şuan balık etlisin sadece bende 1.70im ve 57 kiloyum bende bir 4kilo kadar vermek istiyorum senin gibi bunu takıyorumda ama fazlası hiç iyi değil yapmamız gerekeni biliyoruz aslında ama yapısal olarak çabuk kilo alıyoruz şahsen ben öyleyim birgün fazla yesem alıyorum ama biz kilıluda değiliz bunu unutma azıcık dikkat etsek yeter aslında Allah başka dert vermesin rahat batıyor bize:1:

Ee canım çok k
Lolu değilsin ki şuan balık etlisin sadece bende 1.70im ve 57 kiloyum bende bir 4kilo kadar vermek istiyorum senin gibi bunu takıyorumda ama fazlası hiç iyi değil yapmamız gerekeni biliyoruz aslında ama yapısal olarak çabuk kilo alıyoruz şahsen ben öyleyim birgün fazla yesem alıyorum ama biz kilıluda değiliz bunu unutma azıcık dikkat etsek yeter aslında Allah başka dert vermesin rahat batıyor bize:1:

Aynen öyle cnm fazla rahatlik batiyor bize

Ee canım çok k

Canım ya sen o boyla o kiloyla diyet yaparsan benim ağzıma lokma koymamam lazım o zaman. 1.64 boy ve 54-55 kiloyum ben. bak şimdi moralim bozuldu.

kimisi kilodan kimisi zayıflıktan dertli...bende zayıfım :43: birde boyum uzun olunca dal gibi bişey oluyorsun :ssz:
ama dert yapmıyorum....kilo almaya çok çabaladım zamanında ama olmuyor...metabolizmam fazla çalışıyormuş...
spor yapmayı düşünüyorum, düzenli spor ve düzenli öğün kilo aldırırmış....inşallah işe yarar...

Back
X