Ben de takıntılıyım. 55 kiloyum, 55.1 olsan deliriyorum:18:
Ayniyiz cnm sende mi diyet surecinden gectin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de takıntılıyım. 55 kiloyum, 55.1 olsan deliriyorum:18:
Ayniyiz cnm sende mi diyet surecinden gectin
Evet geçtim ve neredeyse her gün tartılırım.![]()
Olsun tartil birakirsan tartilmayi kilo aliyosun
Öbür turlu biraktigindada iskence olacak anlayacagin ben her ikisindede mutsuzum bence sen tavsiyeme uy inan sürekli tartilmak daha iyiYa iyi de işkence ediyorum kendime resmen:26:
Mesajini yeni gordum cnm boyum 1.70 kilom tartilmiyorum gecen sene 51 dim.kesin 10 kilo almisimdir 58 hatta 60 olabilirim
Ee canım çok k
Lolu değilsin ki şuan balık etlisin sadece bende 1.70im ve 57 kiloyum bende bir 4kilo kadar vermek istiyorum senin gibi bunu takıyorumda ama fazlası hiç iyi değil yapmamız gerekeni biliyoruz aslında ama yapısal olarak çabuk kilo alıyoruz şahsen ben öyleyim birgün fazla yesem alıyorum ama biz kilıluda değiliz bunu unutma azıcık dikkat etsek yeter aslında Allah başka dert vermesin rahat batıyor bize![]()
Evet o kisiler bizi hic birakmaz malesef ama kotu yanlarida var bol bol kislik getir cnm kuru bi sogugu var buranin
Ee canım çok k
Lolu değilsin ki şuan balık etlisin sadece bende 1.70im ve 57 kiloyum bende bir 4kilo kadar vermek istiyorum senin gibi bunu takıyorumda ama fazlası hiç iyi değil yapmamız gerekeni biliyoruz aslında ama yapısal olarak çabuk kilo alıyoruz şahsen ben öyleyim birgün fazla yesem alıyorum ama biz kilıluda değiliz bunu unutma azıcık dikkat etsek yeter aslında Allah başka dert vermesin rahat batıyor bize![]()
canım. baktın mı sonuçlara? Ankara değil canım.Sivas a gidiyorum sosyal hizmetler :)) sen ?
Benim ankara cnm yildirim beyazit sosyoloji arkadasimda sivasi kazandi hayirli olsun insallah bolumun cok guzel cok sevindim cnm
sağ ol canım. senin de öyle. Ankara ysa çok iyi :) arkadaşın hangi bölüme gidicek?
Iktisat cnm onun
Sivas daha soguk cnm baya hemde ama soguk iyidir yaa artik hayirlisi hepimizegüzellmiş :))soğuk diye Ankara yı düşünürken Sivas a gitmek ayrı bi güzelmiş
insallah hayırlısı olur hepimiz için
![]()
Sivas daha soguk cnm baya hemde ama soguk iyidir yaa artik hayirlisi hepimize
evet ./ -38 i görmüşaynen öyle canım
Sen doldur valizi kislikla uzuluyomusun ayrilcam diye
Sen doldur valizi kislikla uzuluyomusun ayrilcam diye