selamlar canlarım.....görüşmeyeli iyisinizdir inşallah....yarın büyük gün bakalım ne süprüzler bizi bekliyor.....
minecim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine....
busracım baskülü aldınmı
bugün nasıl geçti sporlarımızı yapabildikmi...
minecim ilk defa bugün 5 mil yürüdüm canım 3 milden az yorucu ama çok daha zevkliymiş......
evet kesinlikle zevkli o yüzden yaparken değil bittikten sonra yorduğunu hissediyor insan:yarını sabırsızlıkla bekliyorum canım,bakalım büyük süprizi hangimiz yapacak:)
tüm gün 4 porsiyon lahana çorba yedim akşamada var,5 porsiyon olacak.2 duble sade türk kahvesi,2beşli çay,2kayısılı form çay,1 yeşil ekşi elma,1 avuç çerez,4 siyah zeytin,2 form limonlu bisküvi.biraz çok olmuş bu gün atıştırmalar:52
günaydın kızlarr:)))ve çorba işe yaradı,300 gr gitmiş yaşasınnnn.tey tey tey tey
selamlar canlarım.....görüşmeyeli iyisinizdir inşallah....yarın büyük gün bakalım ne süprüzler bizi bekliyor.....
minecim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine....
busracım baskülü aldınmı
bugün nasıl geçti sporlarımızı yapabildikmi...
minecim ilk defa bugün 5 mil yürüdüm canım 3 milden az yorucu ama çok daha zevkliymiş......
gelelim bugünkü menüme;
sabah:1 lt su
kahvaltı:1 dilim t.b.ekmeği+1 kk peynir+1yeşil,1siyah zeytin+1 domates+2 şekersiz çay+1 yudum reçel
ara:1 çay b. diet cola
öğlen:1 tabak kısır(yağ ve salça yok)+1 bardak ayran
ara:1 çay b. diet cola
*****5 mil leslie yürüdüm*****
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam: 1 kase çorba+bakla+yoğurt+salata+1 dilim t.b. ekmeği
ara:2 şekesiz çay+az çerez+meyve
şimdilik 2 lt su içtim 3 olur bugün....bugünde yeme faslım böylece biterrrr.....
evet aldım sımdı haber vereyım dedım.baskul aldıysam bunun tek sebebı sensın:)guzel rakamlar gordum ama ogle yemegını yeyıp tartılmıstım yarın ac karna daha verımlı olcagıma ınanıyorum :13:
güle güle kullan busracım....oooo maaşallah diyelim.... tok karınla bile mutlu olduysan yarın ne olacak kim bilir....en kısa zamanda istediğimiz kilolarıda görürüz inşallah o basküllerde.....
yarın herkes ıcın ıyı seyler olur umarım :) bende az yıyımde tam -1i goreyım :)
yıne baya ıyıısnnnnn :)
sigara kullandığım için teredüt ettim koşmaları yaparmıyım diye ama,çok hoşuma gitti bu 5 mil...3 milin de çok faydasını gördüm hakkını yemiyeyim ama bu zamana kadar niye yapmadım diye de hayıflanmadım desem yalan olurkahve keyfimi yaptım az önce spor sonrası iyi geldi çok hafif bi rehavet var üzerimde yalnızca....onada yaşlılık diyeyim bari
tam anlamıyla yapmışsın lahana çorbası diyetini helal olsun diyorum.....ben sabah kalvaltısını yapmadan edemiyorum...sen onuda başarmışsın...ben de 1-2 gündür kısır diyeti yaptımkısır dediğim de 50 gr ince bulur 2 öğün yağ vede salça yok ,bol baharat +yeşillik ve de ayran....bakalım yarın ne göreceğiz tartılarda....300 gr daha gitmiş bugün....bugünde 3-5 gitmiştir inşlh
-1 kg yi garantiledin gibi nedersin
evet aldım sımdı haber vereyım dedım.baskul aldıysam bunun tek sebebı sensın:)guzel rakamlar gordum ama ogle yemegını yeyıp tartılmıstım yarın ac karna daha verımlı olcagıma ınanıyorum :13:
zaten az yiyiyorsun dahada azını ne olur bunun
bu kadar pozitiflikle ben kesinlikle iyi sonuçlar göreceğimize inanıyorummmmmmmmmm
güle güle kullan hep eksi gör baskülünde inşallah:)
çok tesekkur edıyorum agzından bal damlıyor kı :) sızlerde ınsallahh :) bakalım yarın rekor kımde.ac karna tartılıoruzz degılmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?