Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

evet kesinlikle zevkli o yüzden yaparken değil bittikten sonra yorduğunu hissediyor insan:yarını sabırsızlıkla bekliyorum canım,bakalım büyük süprizi hangimiz yapacak:)

tüm gün 4 porsiyon lahana çorba yedim akşamada var,5 porsiyon olacak.2 duble sade türk kahvesi,2beşli çay,2kayısılı form çay,1 yeşil ekşi elma,1 avuç çerez,4 siyah zeytin,2 form limonlu bisküvi.biraz çok olmuş bu gün atıştırmalar:52

evet kesinlikle zevkli o yüzden yaparken değil bittikten sonra yorduğunu hissediyor insan:yarını sabırsızlıkla bekliyorum canım,bakalım büyük süprizi hangimiz yapacak:)

sigara kullandığım için teredüt ettim koşmaları yaparmıyım diye ama,çok hoşuma gitti bu 5 mil...3 milin de çok faydasını gördüm hakkını yemiyeyim ama bu zamana kadar niye yapmadım diye de hayıflanmadım desem yalan olurkahve keyfimi yaptım az önce spor sonrası iyi geldi çok hafif bi rehavet var üzerimde yalnızca....onada yaşlılık diyeyim bari

tam anlamıyla yapmışsın lahana çorbası diyetini helal olsun diyorum.....ben sabah kalvaltısını yapmadan edemiyorum...sen onuda başarmışsın...ben de 1-2 gündür kısır diyeti yaptımkısır dediğim de 50 gr ince bulur 2 öğün yağ vede salça yok ,bol baharat +yeşillik ve de ayran....bakalım yarın ne göreceğiz tartılarda....300 gr daha gitmiş bugün....bugünde 3-5 gitmiştir inşlh
-1 kg yi garantiledin gibi nedersin

evet aldım sımdı haber vereyım dedım.baskul aldıysam bunun tek sebebı sensın:)guzel rakamlar gordum ama ogle yemegını yeyıp tartılmıstım yarın ac karna daha verımlı olcagıma ınanıyorum :13:

yıne baya ıyıısnnnnn :)

evet aldım sımdı haber vereyım dedım.baskul aldıysam bunun tek sebebı sensın:)guzel rakamlar gordum ama ogle yemegını yeyıp tartılmıstım yarın ac karna daha verımlı olcagıma ınanıyorum :13:

güle güle kullan busracım....oooo maaşallah diyelim.... tok karınla bile mutlu olduysan yarın ne olacak kim bilir....en kısa zamanda istediğimiz kilolarıda görürüz inşallah o basküllerde.....

bende sabah yarım lıtre su içtim uyanır uyanmaz.
2kuru kayısı
sabah:bi kepce yesıl mercımek corbasi,ıkı zeytın,1 kk peynır
ara:3kayısı
oglen:bı kepce yesıl mercımek corbası,bıraz slaata
ara:5 yemek kasıgı yogurt
aksam:bırazdan da sadece salata yıcem .yarın tam bır kılo vermıs gormek ıstıorumm tartıdaa :)

sigara yüzünden sık sık nefes alıyoruz doğru ama 5 milide bitiriyoruz demi:))yaşlılıkmı anaaa ne kaaaa ayıp burda ben varken senden yaşlı62:

inşallah canım.bu gün oldukça halsizdim ama şu an enerji patlaması yaşıyorum resmen ,5 mil yapacağım birazdanve ilave 10dk bölgesel hareket

güle güle kullan hep eksi gör baskülünde inşallah:)

yoo bence cok ıdeal,ben araada az yıyorum dugune cok az kaldı o yuzden su 5lı rakamları gormek ıcın hersey :)

yediklerimi görünce dünyaları yemişim gibi geliyorrrrrrrrr

[/COLOR][/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…