Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

sigara yüzünden sık sık nefes alıyoruz doğru ama 5 milide bitiriyoruz demi:))yaşlılıkmı anaaa ne kaaaa ayıp burda ben varken senden yaşlı62:

evet minecim ciğerler biraz zorlasada bitiriyoruz şükür.....estağfurullah

yoo bence cok ıdeal,ben araada az yıyorum dugune cok az kaldı o yuzden su 5lı rakamları gormek ıcın hersey :)

yediklerimi görünce dünyaları yemişim gibi geliyorrrrrrrrr
[/QUOTE]

yok ben şu hedef kiloma ulaşana kadar bu psikolojiden kurtulamıcam
[/COLOR]

günaydın kızlar ilk bildirim benden olacak sanırım:))800 gr gitmiş dün gecean itibarı ile 66.200 kiloyum yaşasınnn:)hadi sizdende bekliyorum müjde.hanginiz hanginizi geçecek acaba

tebrıkkler mıne abla bende yazıp cıkamyım dedım mutlu haberı :) 1.6 kılo gıtmıs bendende :) bakalım denız naptı :)cızelgemıde duzelteyım de bu kız sısko demesenler :)
günaydın kızlar ilk bildirim benden olacak sanırım:))800 gr gitmiş dün gecean itibarı ile 66.200 kiloyum yaşasınnn:)hadi sizdende bekliyorum müjde.hanginiz hanginizi geçecek acaba

tebrıkkler mıne abla bende yazıp cıkamyım dedım mutlu haberı :) 1.6 kılo gıtmıs bendende :) bakalım denız naptı :)cızelgemıde duzelteyım de bu kız sısko demesenler :)

harikasın fıstığım:)olacak bu iş az kaldı düğüne demi:))

günaydın canlarımmm
sabah çok erken kalkıp tekrardan uyuyorum geç kaldım kusura bakmayın.....her ikinizide tebrik ediyorum kızlarrrrrrr
gelelim bana
geçen hafta:62.4 kg
bu hafta :61.9 kg
giden :0.5 kg

Kilo veriyorum:)) mutluyummm:))
takım sonuçları:

1. Busraozgur : - 1.6 kg

KİLO VERİYORUM:)) MUTLUYUM:))

TAKIM SONUÇLARI:) :

1. BUSRAOZGUR : - 1.6 KG

2. MİNE39 : - 0.8 KG

3. BLUEDENİZ : - 0.5 KG

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ya çocukluğumuzda charlie'nin melekleri vardı onlar gibi olduk ha:)))bizden başkası yok:):119::119:

ehehe haftann bırıncısıyım:)))))))))))))tbrrkler denız sanada ,gelecek hafta daha ıyı olur umrmm.ama sabahkı ustsuz kıyafetle ve tok arasnda 500 gr oynuor.smdı tartı olunca zırt pırt cıkıorum:13:

ehehe haftann bırıncısıyım:)))))))))))))tbrrkler denız sanada ,gelecek hafta daha ıyı olur umrmm.ama sabahkı ustsuz kıyafetle ve tok arasnda 500 gr oynuor.smdı tartı olunca zırt pırt cıkıorum:13:

evet canım büyük başarı tekrardan tebrikler harikasın valla
sende benim gibi baskülkolikmi oldungeçici bi durum endişelenme günler geçtikçe sabah akşama düşüyor merak etmeteşekkürler cnm ama 1 kilocuk verseydim ne olurdu sankiama yinede 61' gördümya sonunda onada şükür

bugün neler yaptınız kızlar yeme içme faslı herşey yolunadamı....ben paylaşayım menümü....
bugünkü menüm;
sabah:1 lt su
kahvaltı:1 dilim t.b. ekmeği+1 fincan şekersiz çay+1
kk peynir+1yeşil,1siyah zeytin+1 domates+1 yudum reçel
ara:-----
öğlen:1 tabak tarhana çorbası
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi+2 kare bitter çiko+1 kupa 5'i biryerde form çay
akşam:1 tabak cacık+1/2 dilim t.b. ekmeği
ara:2 şekersiz çay+az çerez(40gr)+meyve

2 lt su+30 dk yürüyüş(kuaföre gidip geldim bahanesi bu)
bugünlükte bu kadar....

her sabah ac karna tartılırım ya o sonuc daha mutlu edıor benı :13: evet 61 cok ıyı ya malsaahn var. ınsallah bende haftaya gorrurum o rakamı

canım boyle gıdersen kesnlıkle verırsın bı kılo haftaya ama lessıe yı ıhmal etme :)

bende 1 saat baya guzel spr yaptım yarım saatte yuruyuş :)
sabah:bır yumurta bı kk kutusu peynır bı kupa yesıl cay
ara:yogurt ve keloks
oglen:3 yemek kasıgı sebze yemegı,bıraz salata ve tursu , 3 yemek kasıgı yogurt
aran tane fln yedım galıba yaprak sarma,dayanamadım yaaa
aksam:marul salatası ve 1 kk kutusu peynır
aksam 6dan sonra hıc bişi yememeye ozen gosterıorum
3 lıtre su ıctım yesıl cayda ıcersem bugunlukta böyle bıter..

her sabah ac karna tartılırım ya o sonuc daha mutlu edıor benı :13: evet 61 cok ıyı ya malsaahn var. ınsallah bende haftaya gorrurum o rakamı

evet sabah tartılmak moral oluyor...ben mesela sabahki kilomu akşam hiçççççççççç göremiyorummmmmmmmm
sağol busracım....geçen haftalarda hayaldi şimdi gerçek oldu 61 ama görene kadar ...şimdi 5 leri görmek istiyorum bir an önceee
sen bence 61'i es geç 60'a odaklan şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…