Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

süper hiç ekmek yok kahvaltıda bile....sen bu işi baya baya iyi yapıyorsun maşallah....yine yaprak sarması.....ufffff ya yapmamak için zor tutuyorum kendimi...yada ben kayınvalideye söyliyeyim o yapsın bizde yiyelim...bir porsiyonla yırtarım böylece

kızlar bu gün misafrim vardı giremedim tekrar ...sodalı börek ve pasta yaptım ona.börek minik bir köşe yedim pasta tatmadım hiç.ama gece komşu çağırdı şimdi oradan geldim bir paket laysin yarısını yedirdi zorla bana yaaa((hemde büyük paket 250 ,300 kalori arası yedim malesef((menüye gelince 4 porsiyon lahana çorba ,2 limonlu form bisküvi,2 sade duble türk kahve,2 beşli çay,2 kayısılı form çay,1 sade nescafe,bu gün 3.5 litre su,leslie 5 mil ve 10 dk bölgesel tamamdır:))))ama bu gün zorlandım bayağı hem regl hem nezle bitirdi beni

minecim sıkma canını...cipsi gece yemen birazcık iyi olmamış ama...zaten gün boyu çok az kaloriyle benlenmişsin suyu fazlasıyla içip, sporda yapmışsın böylece o 250-300 cl arada kaynar1-2 gün spor vede şok diyeti bırak istersen hem regl hemde nezle ,2gün sonra aynen devam edersin vücutta biraz dinlenir böylece,yanlışmı düşünüyorum

çok haklısın canım ama tam hırslanmışken bırakırsam gevşerim ben dün geceye gelince neyse bu gün baskülde +yok en azından ,tabi -de yok:))))

çok haklısın canım ama tam hırslanmışken bırakırsam gevşerim ben dün geceye gelince neyse bu gün baskülde +yok en azından ,tabi -de yok:))))

canım tam anlamıyla bırakma zatenben birazcık vücudunu dinlendir diyorum iki rahatsızlıkta üstüste gelince güçsüz düşme dedim.....bak arada kaynamış gitmiş o cipsler
sevindim....bugün yürüyüşe çıkacaktım bende üşengeçlik ettim gitmedim....bunun için bazen çok kızıyorum kendime ama kızmakla olmuyor icraat lazımbakalım havalar da ısındı kilo vermemiz biraz daha kolaylaşır gibime geliyor....

inşallah kuzum:)bu gün eşimin tatil günü piknik yapalım diyor hava çok güzel eğer gidersek sadece et yiyerek protein diyeti yapacağım bu gün alkolde almayacağım:)))leslie yapmazsam daha çok yatarım o enerji veriyor bu gün daha iyi gibiyim inşallah bakalım:))

ohhhh ne güzel minecim bu güzel havanın tadını çıkarın...ben bugün evde temizlik yapıyorum oda nasıl temizlikse biraz pc biraz temizlik.....bu arada malum dönemede az kaldı sabah arada 2 kaçamak yaptım bile.... 1 muz + 2 kare bitteri götürdüm aynen....arkasından 5'i biryerde çay içtim ama olan oldu bakalım.....

busracımmmm nerelerde acaba:103:verdi kilocukları geziyor tabiiii oh sefan olsun

nihayet işlerim bitti ama bende bittim ......bide yemeği yaptımı tamamdır....bugün çok fazla yemiş gibi hissediyorum yine kızlarrrrr:18:

bugünkü menüm;
kahvaltı:benim klasik kahvaltım ....
ara:1 muz+2 kare bitter çiko+1 kupa 5'i biryerde form çay
öğlen:1 tabak cacık+1 dilim t.b. ekmeği
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+5 yulaflı bisküvi
akşam:1 kase çorba+1 karnıyarık+2ç.k.pilav+salata
ara:2 şekersiz çay+40 gr çerez+meyve
belki bitki çayı

2 lt su

bu arada ben karnıyarığı yaparken patlıcanları kızartmıyorum kızlar....buda yemeğin baya hafif olmasını sağlıyor....tavsiye ederim

afıyet bal seker olsun :)

menün bence güzel canım ..eee temizlikte yakmıştır kalori:)) bizde şimdi eve geldik piknik yapmadık,sahile yemeğe gittik tavuk ızgara salata, peynir yedim içecek su bi de... karides yedim:)))

yarım saat yurudum otobuse bınmıorum durakların yanından gecıorum sırf yurumek ıcın :) lessıe 3 mıles yaptım
sabah:1 kk peynır,2 yesıl 2 sıyah zeytın bıraz yesıllk
ara:5 kuru kayısı
oglen:yarım cıg kofte(yarım) ve ayran
ara:---
aksam:sadece meyve (cılek yedım ama saymadım ontaneyı gecıtıgını dusunuorum,ufak bı dılımde armut)
ara:---
cıg kofteyı yıyınce aksam yemek ıstemedım cokmu abartıorum bılmıorum ama zmanım azalıo .gobek fln desen duruo hepsı neyse kısmet artık daha azda olsa zaman var :)

sporumu yapıyorum ama açık hava yormuş beni,grip te öyle 2 mil yaptım mola verdim birazdan devam 5 mile:)pes etmek yok......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…