kilo verme kararım önerilerinizi bekliyorum

barbara22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
46
5
arkadaşlar ben 1.75 boyunda 72 kiloyum hedefim 10 kilo vermek..Tatlıya aşırı düşkün biriyim çikolata vazgeçilmezim ama bugün diyetimin ilk günü karar verdim iradeli olup bu on kiloyu vericem. Ekmek yemeden her sabah aç karına limonlu ılık su içerek ve şeker ve tuz tüketimini minimuma indirerek sizce ne kadar sürede bir zayıflama gerçekleştirebilirim.

bilmiyorum ne kadar olur ama acı tükete bilirsin bol acılı veya bol kırmızı biberli gıdalar yemekler ve sirkeli su içe biliyorsan bende 10 kilo vermek istiyorum ama zor ya sonra fazla fazla almak var ama acı ve sirkeli su baya işe yarıyor ve ip atlamak babam sağlıklı bir şekilde 12 kilo verdi 4-6 ay arasında bende vercektim de ben sirke veya sirkeli su içemiyorum çikolata kullacaksanda beyaz çikolata kullan aslında bir marka var onunkinide kullana bilirsin ama reklam oluyor :)

bilmiyorum ne kadar olur ama acı tükete bilirsin bol acılı veya bol kırmızı biberli gıdalar yemekler ve sirkeli su içe biliyorsan bende 10 kilo vermek istiyorum ama zor ya sonra fazla fazla almak var ama acı ve sirkeli su baya işe yarıyor ve ip atlamak babam sağlıklı bir şekilde 12 kilo verdi 4-6 ay arasında bende vercektim de ben sirke veya sirkeli su içemiyorum çikolata kullacaksanda beyaz çikolata kullan aslında bir marka var onunkinide kullana bilirsin ama reklam oluyor :)
Acı cok fena iştah acar

arkadaşlar ben 1.75 boyunda 72 kiloyum hedefim 10 kilo vermek..Tatlıya aşırı düşkün biriyim çikolata vazgeçilmezim ama bugün diyetimin ilk günü karar verdim iradeli olup bu on kiloyu vericem. Ekmek yemeden her sabah aç karına limonlu ılık su içerek ve şeker ve tuz tüketimini minimuma indirerek sizce ne kadar sürede bir zayıflama gerçekleştirebilirim.

tatlı çok yiyorsan eğer tatlıyı kes kilo verirsin kesin,sadece tatlıyı kesmek bile çok kilo verdiriyor

benimde tek sorunum tatlı çok düşkünüm yani yapamıyorum birgün tatlısız malesef :KK43: düşüncelerin doğru ama tek tavsiyede bulunabilirim bitter çikolota tüket ve az ye ufak 1-2 kare ye çok değil ve ip atla eğer ortamın müsaitse tabi ki ben az yememi keserek ve ip atlayak 21 günde 6 kilo verdim aç ta kalmadım pastamıda simitimi de yedim ama az yedim sadece gözüm kalmasın ucundan ucundan yani öyle günde 100 tane ip atmayla başlayıp 10ar 10ar attırdım tekrar başlamam lazım vermem gereken 10 kilo daha var istersen yol arkadaşın olabilirim senin beraber başlayabiliriz dayanışma yaparız daha önce burda konu da açtım sürekli başarılı olamadım umarım bu sefer olur ve bu arada verdiğim kiloları asla almadım :KK6:

Acı cok fena iştah acar
ıııı vücuddaki yağları yakıyor ve kandolaşımı hızlandırıyor bayağıda terletiyor ama öyle az buz bir çay kaşı acı değil bahsettiğim böyle bir iki yemek kaşığı kullanıyordu babam 1 çay kaşığı tabi ki iştah çara ama miktarı çok fazlaydı halada fazla :KK70:

çok acı falan tüketmeyin sakın zayıflama kaygısıyla bi bakarsınız gastiridiniz oluşmuş mideniz yanıyor ağrıyor :KK20:

Ben kucuk bı kaseye acı pul bıber tuz ve limon sıkar yerım canım acı tuzlu cektıgınde baban galıba ılac gıbı kullanmıs ayrıca yemekte sırf acıdan dolayı yemeye devam ettıgımı bılırım gercekten ıstah acıyo

Ekmek ve diğer karbonhidratlardan uzak durun pilav makarna vb

Bol protein et yumurta süt

Bol su, şekersiz bitki çayı için

Yeşillik salata vs

En önemlisi de akşam 6 dan sonra hiçbir şey yemeyin meyve de

Arada tatlı çikolata kaçamak yapın ama en geç öğle yemeğinde

Kaçamak yapınca çok hareket edin spor yapamam derseniz bir durak önce inin ya da yakındaki değil uzaktaki markete gidin

5-6 ayda 15 kilo verdim bu şekilde, ilk ay 6 kilo civarında gitti sonra daha yavaş ama bende kilo fazla idi

Kolay gelsin

benimde tek sorunum tatlı çok düşkünüm yani yapamıyorum birgün tatlısız malesef :KK43: düşüncelerin doğru ama tek tavsiyede bulunabilirim bitter çikolota tüket ve az ye ufak 1-2 kare ye çok değil ve ip atla eğer ortamın müsaitse tabi ki ben az yememi keserek ve ip atlayak 21 günde 6 kilo verdim aç ta kalmadım pastamıda simitimi de yedim ama az yedim sadece gözüm kalmasın ucundan ucundan yani öyle günde 100 tane ip atmayla başlayıp 10ar 10ar attırdım tekrar başlamam lazım vermem gereken 10 kilo daha var istersen yol arkadaşın olabilirim senin beraber başlayabiliriz dayanışma yaparız daha önce burda konu da açtım sürekli başarılı olamadım umarım bu sefer olur ve bu arada verdiğim kiloları asla almadım :KK6:
İp atlamak gerçekten o kadar işe yarıyor mu bende deneyeyim :KK66:

oha ben de senden sadece 2 cm uzunum ve kilomuz aynı. benim hedefim de 60 ama istersen sana eşlik ederim :)

Aç karna limonlu su midenizi zorlamak dışında bir işe yaramaz. Kilo vermek için en etkili şey mutlaka 10 ila 2 arasında karanlık bir ortamda uyuyor olmak ve daha erken kalkıp uyanır uyanmaz birşeyler atıştırmak. Çünkü zayıflamamızı sağlayan hormon gece 10 ila 2 arasında uykudayken salgılanıyor ve uyandığımızda ne kadar erken yersek o kadar hızlı metabolizmamız çalışmaya başlıyor. Bunun yanında günde 2 fincan yeşil çay için. Asla form çayları içmeyin. Sebze ve et yediğiniz öğünlerde 1 tost ekmeği kadar bakliyat yediğiniz öğünlerde yarım tost ekmeği kadar esmer ekmek yiyin. Kepekli makarna, bulgur vs yediğinizde hiç ekmek yemeyin. Pirinç makarna patates gibi basit şekere çabuk dönüşen besinlerden çok canınız çekmedikçe yemeyin. Günde 3 porsiyon yoğurt yiyin, ama etin yanında yemeyin. Etin yanında bir kepçe çorba için. Yine her öğünde çiğ sebze tüketin ancak havuç hariç. Birde iki porsiyon meyve tüketin. Meyve ara öğünlerinizi mümkün olduğunca erken saatlerde yapın. 2 litre üzerinde su için. Bir de yemeklerinizi yavaş r yiyin bolca çiğneyin, yemeklerden sonraki yarım saat boyunca aktif olun illa spor yapmanıza gerek yok . Masayı toplayıp, bulaşık yıkayın vs ama ayakta ve aktif konumda olun. Bunların bir kısmı diyetisyenimin bir kısmı endokrinologun önerileriydi ve ayda 4 kilo vermemi sağladı.

karatay diyeti yapın canım ...

Niye boşuna başka diyetlerle hayatızi zorluyorsunuz ki??

ıbrahim saracoğlu bile dedi leptin hormonu yeni keşfedildi diye ...

X