- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
- Konu Sahibi _-CaNiMSiN-_
-
Saol canim ama kalorilerini cok hesaplayamiyorum ne kac gr ne kadari bi porsiyon cok anlayamiyorum ben
Az çok göz kararı tahmin edersin kac gr oldugunu bence birde netten araştır tatlım çıkıyo googledan mesala nohut yemeği kac kalori dedinmi diyetkolik cikiyo orda yk vs cikiyo canim.
Kahvaltı 1 fincan şekersiz çay
0.4 porsiyon Kaşarlı sucuk
1 siyah zeytin
20 gr fındık ezmesi(kendi ürünüm)
1.5 dilim çavdar ekmeği
1 krep 100 kalori canım.2 krep , 1kk peynir, 6 zeytin, 1tatli kasigi tereyag, rezene cayi
ama krepin kalorisini anlamadim uye oldugum sitede bi krem 300 kalori civari baska yerlere baktim 60 kalori civari
Ara ogun turk havesi, 3 tane ceviz
Aksam 1.5 kase corba ve 1 kase yogurt
geriye 17 kalorim kaldi ne yesem acep :))
Ohhcanim supersin ya benim misafirim vardı tiramisu yefim ya- taşındığımdan beri duzene giremedim yarinda annem börek yapalım diyo
Ins ya canim kilo bildirim günümüz olacakmi yoksa verdikçe mi yazalım?Benin esimde cigkofte getirmis ondan yedim ya off( ama corbamla yogurdumdan kistim biraz neyse ki esimde basliyo artik diyete benim icin daha kolay olur
Ben dayanamıyorum hergün tartiliyorum ya. :)
Ne yapalım senin dediğin doğru aslında ya hangi gun olsun kilo bildirimimiz brnim fikrim cuma olsun. Ayrıca benim motive olmaya ihtiyacım var birbirini motive edelim ya yediklerini yazarsan sevinirim tatlım. Ayrica bu sabah sonunda 200 gr gitmiş 72.2 kiloyum. Birde spor lazım ya ben 16 kilo verince sarktim ya sıkılasmak lazım. Arada evde bazı pilates hareketleri yapıyorum ama.
Kahvaltı 1 fincan çay
1 porsiyon yumurta tava
0.5 salatalik + 60 gr domates
1 dilim köy ekmeği
2 yk labne peynir + 3 zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?