Diyetisyene gittiğimde haftalarca aynı kiloda kaldığım oldu ama yağ su vs ölçümü yapılıyor. Yağ sürekli azalıyordu.
Ekmeği yemeğin yanında sevmediğimden ve salata da pek sevmediğimden kendime göre değişiklikler yapıyorum :) akşam yemeğime fazla denilmişte ondan öyle yazmıştım zaten yoksa asla kendimi aç bırakmıyorum zaten dayanamam öyle
Ben diyetisyene gittiğimde duraklama dönemine girdiğimde bana üç günlük protein diyeti veriyordu bu süre hiç ekmek tuketmiyordum
Kahvaltıda
Beyaz peynir bir dilim
yeşillikler şekersiz çay vs
Bir çay bardağı yağsız süt
Öğlen
bol yağsız salata bir kase
tarhana corbasi
Bir kase yoğurt
Akşam
haşlanmış tavuk
Bol salata
Bir kase yoğurt
Hatırladığım kadarıyla böyleydi
Bunu sadece üç gün uygulayıp normal düzenime geri dönüyordum
Bu diyet zaten bir bir buçuk kilo verdiriyor.
Sonrasında mevcut beslenmenizden bir parça bir şey çıkararak devam ederseniz kilo vermeniz devam eder .
En azından ben de böyleydi .
Anladım bu öğünler bana az gelebilir 3 günlükte olsaAma deneyeceğim biraz daha kendime uyarlayarak :)
Sabah 1 tane muz yeterli gelebilir, Öğlen ayrana gerek yok salata yiyorsanız bulgur pilavı da olsa yarım porsiyon doyurur yeterlidir bana göre, Ceviz fazla gibi geldi olmadı yanında sade 1 kupa nescafe, sade soda ya da sade türk kahvesi iştahınızı kapatabilir
Durma dönemlerinden daha fazla protein ağırlıklı beslenerek daha fazla egzersiz yapmaya yönelebilirsiniz eğer her gün egzersiz yapıyorsanız 2-3 gün ara verip yeniden spora başlayabilirsiniz. Vücudunuzu şaşırtmanız gerekir zararlı bir kaç şey yiyebilir yeniden kesebilirsiniz. Yeşil çay, maydanoz suyu, lahana çorbasını öneririm
Oradaki olay ne biliyor musun? Bol salata anahtar kelime bol salata. Salata yağsızsa doyana kadar ye. Doymadan kalmamak lazım. 3 güncük hiç birşey .
kanat yerine sebze yemeği yada tavuk filato olmalıydı.
öğlen tükettiğiniz bulgur pilavı ve ayran fazla geldi.
bende sizin kilolardan indim. diyetisyen eşliğinde.ona dayanarak yazdım.
2,3 günlük protein ağırlıklı diyet yaparsan bence hallolur.
ekmeği bende sevmiyorum ama alıştım artık. Pilav yerine 1 ekmek tercih ediyorum. 2 yk bulgur pilavı 1 dilim ekmek kadar oluyor. Öyle dengele kendini. Porsiyonluk yeme :)
hyr diyetisyen eşliğiyle degil.Diyetisyen eşliğinde mi yapıyorsunuz. Belki kilo vermenize engel bir şey vardır yani tiroid gibi falan genelde onlar daha zor veriyorlar ya hani.
hyr diyetisyen eşliğiyle degil.
Diyetine 3-4 gün ara ver. Fazla abartmamak kaydıyla özlediğin şeyleri ye, diyet programının dışına çık. Böylelikle direnç gösteren bünyeni şaşırtmış olacaksın. Sonra devam et, farkı göreceksin:)
böyle konular gördükçe ben de gaza geliyorum
doğumdan sonra kiloları verebilirim inş
Bende hamilelikten önce verebildiğim kadar vermeye çalışıyorum sonrasında daha büyük bir kilo problemim olmaması adına :)
sağlıklı mı sağlıksız mi bilmiyorum.. bazen aç duruyorum yemek bulamadığım öğlen zamanlarda.. su içiyorum ama akşam neredeyse saldiriyorumBelkide profesyonel destek alsanız kilo vermeniz daha sağlıklı ve dengeli olur.
Bu kişiden kişiye değişir tabi. Ben şahsen hem özlemimi gidermiştim, hem de diyet maratonuna daha enerjik ve mutlu bir şekilde devam etmiştim. Ama protein diyeti yapmışlığım da var. Bana çok yorucu ve zor gelmişti. Ama tabii kilo takılması durumunda önerilen yöntemlerden biri:))İlk olarak şu üstte önerilen protein ağırlıklı beslenmeyi deneyeceğim ardından sonuç göremezsem denerim bunu da :) ama riskli biraz eğer özlediklerimi yersem sonrasında ya bırakamazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?