Canım nohut ekmek ve protein grubu zaten akşamada sebze ile kapatırsan bence süper olur. herşeyi 1 öğünde yemek zorunda değilsin bir öğün et grubu bir öğün sebze grubu tüketrisin diğer türlü herşeyi tek seferde hazırlamak çok zahmetli oluyor.
canım bizim de yapmak istediğimiz bu zaten herşeyden yiyerek zayıflamak ama neyi neyle yiyeceğimizi ne kadar yiyeceğimizi bilirsek sorun kalmayacak. Sana anlatmaya çalıştığım ne kadar spor yaparsan yap sabah poğaçanın yanına tost yersen olmaz. 3 dolma diyet yapmayan bir insan için fazlayken ve sen bunu diyetteyken yiyorsan kilo veremeyeceğini düşünüyorum. tabiki de dolma ye ekmek ye ama ikisini aynı öğünde yeme hem çorba hem dolma yeme mesela her ikiside ekmek grubu yada 3 dolma yeme 2 tane ye yanına yoğurt yeama doğru şekilde doğru miktar da yemek
Selam kizlar 4.66km yürüdüm geldim öğle yemeğimi yedim menum bir kase bulgur pilavı üstüne kuru fasulye yarım bardak ayran bir köfte.
Kızlar eşim evde fazla giremiyorum girsemde okuyup çıkıyorum yazamıyorum
Guzelimm iyi dayanmissin baklavalara tatlilara
Gulcancim yürüyüş parkuru var evin yakınında orda yürüyorum daha keyifli geliyo simdilik.bir sürü insan yürüyor sende gaza geliyosun daha çok yürümek için
Ilknurcum nasıl oldun kendine gelebildin mi bi kahve iyi gelir belki kendini toplamana
Hayalimsi sana bi önerim olucak.burdaki kızlarbaya bilgili neyle ne yenicegi konusunda.istersen yemeğini yemeen once menunu yaz yorumlayalim madem bi yola baş koyduk hepimiz birbirimize destek olalım
Bende uykumun bölünmesini hiç sevmem.Sersem gibi olurum.10 dk uyuyayım ama biri tarafından sıcratılmadan.....
Kahve iç canım.Belki acılırsın.
Saat 22:00 olmuştu tatlıları yersem tartıda zaten + dahada üstüne + eklencekti.Profitrolde aklım kaldı ama yapacak birsey yok....
Sen parkurda yürürken km hesabını nasıl yapabiliyorsun canım?
kahve aldım canım çekti ama daha yapmadım bırazdan yapıyım
sağolasın canım aklıma getirdin iyi oldu
Telefona program indirdim hesabını yapıyo hatta gps i acarsan gezdiğin yerleri bile gosteriyo
Özelden bana link atabilir misin canım?Bende indireyim.Burdan atmak tanıtıma giriyor ya!!!
Guzelim geldi mi mesaj
canım sen de hoşgeldin..ilk yazını bulmaya çalıştım ama okulda olduğum için bilgisayarlar biraz yavaş bulamadım..
Kaç kilosun yaşın kaç..diyetisyen yardımımı almaya çalışıyosun..
Telefona program indirdim hesabını yapıyo hatta gps i acarsan gezdiğin yerleri bile gosteriyo
sorun değil canım..tabiki de görüşlerimizi söyleyeceğiz...ben de farkındayım fazla oldu..yemekte daha dikkat etmeye çalışıcam..ne bileyim belki akşam yemem..zaten bugün bir hamama gidicem bir ter atayım:)))
Selam hepinize kizlar bugun evdeyim benim cocuklar hasta bugun pula abuk sabuk olduki yediklerim sabah sadece 1 haslanmis yumurta yiyebildim bu saate kadarda ayak üstü sürekli atistirdim bi parça muz 4 kaşık makarna bi kaşık yoğurt vw 3 tane lahana sarma bi küçük kare çikolata dün annemlerde de kaçırdım ölçüyü sabahta 300 gr artı çıktım bugun dahada yemem akşama ıspanak yaptım ekmeksiz onu yerim inşallah çocuklar hastayken stresliken gözüm bişey gormuyo sürekli yeme k istiyorum
Selam hepinize kizlar bugun evdeyim benim cocuklar hasta bugun pula abuk sabuk olduki yediklerim sabah sadece 1 haslanmis yumurta yiyebildim bu saate kadarda ayak üstü sürekli atistirdim bi parça muz 4 kaşık makarna bi kaşık yoğurt vw 3 tane lahana sarma bi küçük kare çikolata dün annemlerde de kaçırdım ölçüyü sabahta 300 gr artı çıktım bugun dahada yemem akşama ıspanak yaptım ekmeksiz onu yerim inşallah çocuklar hastayken stresliken gözüm bişey gormuyo sürekli yeme k istiyorum
Bildirim
bu gün öğle yemeğinde: Hamsi pilavı+ bol salata yedim
yemekten 1 saat sonra su ve yeşil çay içtim
listemde ara öğünde: 2 meyve+yoğurt var onu yiyorum
Akşama :dün hazırladığım bezelye soteden 8 kaşık yiyeceğim yanında 2 siyah ekmek+bol salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?